world of warcraft error 38 :(

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Matias
Začátečník
Začátečník

world of warcraft error 38 :(

Příspěvek od Matias »

tohle to po chvily zahlasi:

The installer was unable to read the file "F:\Installer Tome.mpq". This error may be caused by problems with the media or drive at F:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "Repack-MPQ\Data#dbc.MPQ\DBFilesClient\Spell.dbc", and the error code was 38.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile::Read)

uz sem nainstaloval druhej system a furt to samy, cdcko sem odpojil tak nic..tady je reseni od blizzardu http://www.blizzard.com/support/wow/?id=aww01635p a taky to ten installer nevzal :( nevite nekdo ? sem fakt zoufalej dal jsem do toho tolik energie a hra porad ne a ne se nainstalovat :sad:
Naposledy upravil(a) Matias dne pon 25. dub 2005, 14:26, celkem upraveno 2 x.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

A to CD není vadné? To jsi zkoušel v jiném PC? Ti to píše že to nemůže přečíst. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

hra už tu má thread mohl bys pokračovat tam :wink:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ft&start=0
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

vadný neni ale jak sem tam daval ten link, tam primo otom pisou jenze to podle toho postupu taky nejde, myslel jsem spis jestli se nenajde nekdo presnbe stouhle zkuseností ale asi by to byla nahoda...
to hanis: je pravda ze tu je jeden dred o wow ale tam by to tak neviniklo jako v tomle novem , dyztak modi prominou a smaznou no ..
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

up, upraven nazev thradu, nenapada nikoho nic? :evil:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Hanis píše:hra už tu má thread mohl bys pokračovat tam :wink:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ft&start=0
V poho..došlo k malému posunu v politice řízení herní sekce..technické problémy se mohou řešit i v rámci zvláštního threadu, pokud je dotaz dostatečně dobře nastíněn, a je dobře, rozlišitelně pojmenován. Dotazy netechnického rázu, tj. připomínky, komentáře, hodnocení, zážitky, zákysy (problémy s postupem ve hře) atd. pak už pokud možno opravdu postujte v rámci toho kterého původního threadu na hru.
show must go on..
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

WoW doporučuju neinstalovat z CD, ale zkopírovat všechny do jednoho adresáře na disk a pustit instalaci odtud. Ušetříš si plno času a problémů, mě to z originálních CD taky zlobilo, nakonec jsem je zkopíroval do jednoho adresáře a vypálil na DVD, instalace už je bez problémů.
vss Vodnik DrC+ (kp)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“