jelikož se v html téměř nevyznám potřeboval bych radu ? potřeboval bych do levého menu přidat další položky ( celkem aby jich bylo 10 ) ale po přidání 5-té se mě celé menu nějak rozhodí. poradí někdo co s tím ?
napadlo mě že někde pravděpodobně změnit parametry u nějaké tabulky ale kde ?? Sad((
dík moc za jakoukoliv pomoc
honza@nyana.cz
WWW.NYANA.CZ - jak na problém s menu ????
- zzzapik
- Nováček

-
- johny128
- Začátečník

nieco proste robis zle..nie su tam ziadne limity na velkost atd, takze staci len skopirovat a poprepisovat...napr co ti v tom piatom robi
ten rowspan..
Kód: Vybrat vše
<TD ROWSPAN=2> <A HREF="#"- zzzapik
- Nováček

-
- kuavik
- Mírně pokročilý

podle me je to cele nestastne resene, bud zacni pouzivat vnorene tabulky a vyresi se problemy se slozitosti rowspan a colspan, a nebo uplne nejlepsi a pro tvoji stranku naprosto idealni je vykaslat se na tabulky a udelat ji komplet ve stylech
btw. k cemu tam mas ten spacer ? protoze ti tam taky dela curbes
btw. k cemu tam mas ten spacer ? protoze ti tam taky dela curbes
- k23
- Začátečník

-
Re: WWW.NYANA.CZ - jak na problém s menu ????
jestli Ti můžu poradit, zbav se tabulek, zbav se HTML 4 Transitional a nahrad to všechno XHTML Trans. a kaskádovými styly.zzzapik píše:jelikož se v html téměř nevyznám potřeboval bych radu ? potřeboval bych do levého menu přidat další položky ( celkem aby jich bylo 10 ) ale po přidání 5-té se mě celé menu nějak rozhodí. poradí někdo co s tím ?
napadlo mě že někde pravděpodobně změnit parametry u nějaké tabulky ale kde ?? Sad((
dík moc za jakoukoliv pomoc
honza@nyana.cz
http://www.vitdlouhy.cz/clanky/xhtml.php
Opravdu ti odpadne spousta problémů.