Internet pres mobil?
Moderátor: CageJ
- bmobil
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Internet pres mobil?
Otazka od laika: Jak nejlepe propojit NB s mobilem za ucelem napojeni na inet? Co k tomu potrebuju, pripojovací procedura. NB ma infraport a spoustu dalsiho A jeste jednu - ACER TravelMate 2303NLC za 20 000,-. Je dobrej? Na praci. Ne na hry. Dik
..full throttle..
- karf
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
mam nokii 6210 s HSCSD a připojoval jsem se taky k netu. Jakého máš operátora? obecně musíš nainstalovat mobil jako modem (po připojení přes infra se o to většinou xp pokouší, já jsem ale musel ze stránek nokie drivery stáhnout) pak jsem na stránkách eurotelu našel návod, jak nastavit modem, rychlost číslo heslo a tak a jede to!
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- bmobil
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- _Stepan
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
má ten mobil GPRS? Jinak jak nastavit mobil resp. pc najdeš na stránkách operátora. Zde nastavení pro datové služby (obecně): http://t-mobile.cz/Web/Residential/Tari ... fault.aspx
- bmobil
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- _Stepan
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- _Stepan
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Tomas_XIII
- Nováček
-
Sdílení internetu PDA - PC
Rád bych sdílel na svém Pocket PC připojeném ke stolnímu počítači pomocí USB kolébky připojení k internetu. Prosím o radu jak toto připojení nastavit, popř. kde stáhnout potřebný soft.
Díky T.
Díky T.
- €agle
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Tomas_XIII
- Nováček
-
- rado.n
- Nováček
- dr.Neon
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nějak nechápu, proč sem opisuješ to co bylo již napsáno výše (nainstaluj active sync a pude to)dr.Neon píše:Noramalne to jde lehce, musis mit nainst. acivesync, pak byt on line a zadavat adresy pres ie v pocketu ,jestli ti to nejde tak si musis nastavit v activesyncu pripojeni jestli to je pres usb atd ale to vecinou najde samo dobre
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)