Mojí kámošce prý při zapnutí počítače - počítač píská, někdy ne, někdy se resrtuje několikrát a když jí najede tak jí prý nejde žádnej film. Příští týden se jí na to pojedu kouknout. Vím, problému s tím může být celá řada.... taky mi říkala, že když naformátuje disk že to potom nějakou chvíli nedělá. No nevím kouknu se na to a uvidím. Co si myslíte že by s tím mohlo být? Já to odhaduju na procesor - jestli je dobře v patici nebo na grafiku, či jestli se něco npřehřívá.A to pískání si mylím, že hlásí BIOS nějakou chybu. Ona má myslím setavu s Athlonem 1700+, 1,53 Ghz ale nevím to přesně už je to dlouho co jsem viděl ten její komp.
Tak mi prosím napište co si o tom myslíte vy.... Díky moc
Počítač se pořád restrtuje a někdy píská...
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Josef Kuberský
- Začátečník

-
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Josef Kuberský
- Začátečník

-
Neevim...
Počítač nemá připojenj na net, takže se virus vylučuje a ještě má antivir. Kodeky má taky. Zamozřejmně že zkontroluju chladič, snad to vařeším....
a s tou pamětí nevím, ale má ten počítač tak dva roky a ze začátku to prý nedělalo. Ještě že já nemám problémy se svým, ale já si vždy vše vyřeším. Tkže OK
a s tou pamětí nevím, ale má ten počítač tak dva roky a ze začátku to prý nedělalo. Ještě že já nemám problémy se svým, ale já si vždy vše vyřeším. Tkže OK
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Josef Kuberský
- Začátečník

-
přesnou konfiguraci fakt nevím
Přesnou konfiguraci nevím, příští týden tam mám cestu tak se tam stavím a uviím, když to nepodařím zjistit, napíšu konfiguraci.
Díky
Díky