SONY DVD-RW DWD23A ?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- van Bellen
- Začátečník

SONY DVD-RW DWD23A ?
co je to za mechaniku?mate niekto?na cdr.cz nic o nej nepisu...nestoji ani vela..momentalne sa rozhodujem kupit dvd-rw a neviem ci tuto sony alebo sony dru720a alebo doplatit za pioneer 109d.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- van Bellen
- Začátečník

- Pupik
- Začátečník

Bathory píše:To jsou takový Soňácký čachry. Je to OEM SONY DRU-720A alias LITE-ON SOHW-1673S. Prostě Sony bere OEM od Lite-Onu a ještě si to podělí do dvou kategorií, tzv. retail a bulk.
"Nevim jestli jsou to cachry". SONY se netaji tim, ze jejich mechaniky jsou vyrabeny v kooperaci s LiteOnem. Posledni verze DRU800A je vlastne shodna s LiteOnem SOHW-1693S. Libi se mi ten vymenitelny predni kryt. Neni to spatnej napad. Docela by me zajimalo jak jsou lidicky se SONY spokojeny. Ikdyz je mechanika shodna s LiteOnem, tak nebude mit stejne vlastnosti (Teac ma taky streva treba od Pioneeru a chova se jinak). Moc se tady o SONY nepise. SONY asi LiteOnu veri. Jedna vec mi na SONY vadi, ze prichazi na trh trochu se spozdenim co se tyce vypalovacich rychlosti.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Já neměl na mysli čachry s Lite-Onem, ale že z jejich OEM dělá ještě jeden, byť se jedná o stejnou mechaniku. Pioneer třeba taky používá pro hezčí mechaniky označení A08 a pro klasiku 108, ale mezi DRU-720 a DWD23A je sakra rozdíl a nikoho nenapadne, že se jedná o stejnou mechaniku.Pupik píše:"Nevim jestli jsou to cachry". SONY se netaji tim, ze jejich mechaniky jsou vyrabeny v kooperaci s LiteOnem.
Bathory
- van Bellen
- Začátečník

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Třeba tady: http://www.cdrlabs.com/reviews/index.ph ... page=Intro
nebo tady: http://www.anandtech.com/storage/showdo ... i=2370&p=1
nebo tady: http://www.anandtech.com/storage/showdo ... i=2370&p=1
Bathory
- van Bellen
- Začátečník

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Hakunin
- Nováček

-
problém s dvd rw d23a
Zdravím, mám s touto mechanikou problém, běžela v pohodě, až do chvíle než jsem přešel z win xp home na win xp pro, od té doby se mi ještě nepodařilo vypálit dvd+/- r za dobu menší než 45 minut, po třech takto dlouho vypalovaných plackách jsem to vzdal, podotýkám že to byly verbatim 16x a pálil jsem je 8x rychlostí, mohli byste mi prosím poradit co s ní ? reklamovat se mi ji moc nechce, mám dojem že problém bude spíš někde v softwaru
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Hakunin
- Nováček

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Hakunin
- Nováček

-
jj už jsem na to včear večer přišel, přesně jak jsi psal myslím Ty nebo někdo jiný, zkusil jsem odebrat všechny řadiče - celou větev a po restartu se mi už všechno spravilo, palírna běží a vypaluje normálně, dma se nastavilo zpět. předtím to běželo v pio, sám nevím proč ale podstatné je že teď už je to ok. díky za skvělé fórum