Repasovanie baterky IBM T23

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Sleyo
Nováček
Nováček

Repasovanie baterky IBM T23

Příspěvek od Sleyo »

Zdravim odbornikov,
chcem si repasovat baterku do notebooku IBM T23 (ta ista je v T20,21,22) a zamyslal som sa nad tym ci mi nebude robit problemy sofistikovane elektronika. Ked som predtym vymienal clanky v Mitac notebooku ta nemala ziadne vychytene merace a pod a stacilo ju 3x sformatovat a stroj siel 4 hodiny na novych clankoch a nic nereptalo. Ale IBM baterka meria kapacitu pocet cyklov a pod veci. Neviete doporucit nejake resetovanie pripadne zeditovanie tychto udajov ?

S pozdravom Sleyo
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

zkus se po netu kouknout po oem baterkách. já měl ibm t20 a chtěl jsem taky repasovat ale nová oem vyjde na 2200kč - což je o ¨pár stovek vyšší cena než u repasu a máš kapacitu staré + kapacitu nové bez rizika :wink:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

jak píše karf, toho repasu bych se docela bál, tu elektroniku asi jen tak neošálíš a je možné že to prostě fungovat nebude
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Sleyo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sleyo »

finta je v tom ze ja tie clanky uz mam a za free (z ineho notebooku).
Viete doporucit kde kupit tu OEM vyhodne ?
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

http://www.apc.cz/asp/Baterie.asp treba tady (pokud maji tvuj typ)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Sleyo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sleyo »

skoda ze ju tam nemaju ale v inom APC ceniku som ju videl za 5000 :old8:
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“