ne, protože už mi na něm běží apatche a budu měnit provajdra.Jiri Drak píše:A ty bys na svojem kompu nechal zadarmo treba rok bezet server s WOW ?
maximalně bych nějákej hw způjčil do doby, než ten server přestane běžet.
Moderátor: Baneshee

ne, protože už mi na něm běží apatche a budu měnit provajdra.Jiri Drak píše:A ty bys na svojem kompu nechal zadarmo treba rok bezet server s WOW ?

Takze samozrejme ne jak jsem ocekaval. Libi se mi jak lidi, kteri sami pro druhe nikdy nic neudelali nejvic vykrikuji a nadavaji adminum na free serverech, kdyz to spadne nebo kdyz jsou jine problemy, nebo kdyz po nich nedejboze chcou symbolicky prispevek na potrebny HW (a to se samozrejme netyka jen WOW). Zkus se zamyslet nad tim kolik casu (a casto i penez) tomu ti lide venuji a to jen proto abys sis tam i ty mohl zahrat.DivX píše:ne, protože už mi na něm běží apatche a budu měnit provajdra.Jiri Drak píše:A ty bys na svojem kompu nechal zadarmo treba rok bezet server s WOW ?
maximalně bych nějákej hw způjčil do doby, než ten server přestane běžet.

Trochu trapna otazka:co to znamena hw?DivX píše:Tak ode dneška (tj 11.5.2005 6:00) mam spuštěnej WoW server 1.4.0hippygamer píše: muzu doporucit pouze devorian (ostatni server sucks).... za maly prispevek na HW serveru dostanes ucet a paris....
.... kdyztak mi napis na ICQ
Když přispějete na hw tak vam zřidim acc (do konce prázdnin se zdejchnu, tak nepočitejte, že si zapařite dlouho).
ne - teď vážne - devorian je 1. server kterej něco po hračich chce, aby si mohli zapařit.
je to dobry zbůsob jak si upgradnout pc. nikde v zahraničí sem se s tim doposud nesetkal... z toho je vidět jak sou někteří češi 'vyčurani'.
kemo tu psal že kdo chce acc na devorianu, tak ať mu napiše.
protahlo se to tak na 3tydny a pak sem se dozvěděl že acc nebudou

je to jen jejich dobrá vůle... nikdo je do toho nenuti. nevim jak ty, ale já nic neplatim za to, že nevštěvuju tenhle skvělý server (a tisíce dalších...)Jiri Drak píše:Takze samozrejme ne jak jsem ocekaval. Libi se mi jak lidi, kteri sami pro druhe nikdy nic neudelali nejvic vykrikuji a nadavaji adminum na free serverech, kdyz to spadne nebo kdyz jsou jine problemy, nebo kdyz po nich nedejboze chcou symbolicky prispevek na potrebny HW (a to se samozrejme netyka jen WOW). Zkus se zamyslet nad tim kolik casu (a casto i penez) tomu ti lide venuji a to jen proto abys sis tam i ty mohl zahrat.

no tak tohle jsem od tebe necekalDivX píše:Tak ode dneška (tj 11.5.2005 6:00) mam spuštěnej WoW server 1.4.0hippygamer píše: muzu doporucit pouze devorian (ostatni server sucks).... za maly prispevek na HW serveru dostanes ucet a paris....
.... kdyztak mi napis na ICQ
Když přispějete na hw tak vam zřidim acc (do konce prázdnin se zdejchnu, tak nepočitejte, že si zapařite dlouho).
ne - teď vážne - devorian je 1. server kterej něco po hračich chce, aby si mohli zapařit.
je to dobry zbůsob jak si upgradnout pc. nikde v zahraničí sem se s tim doposud nesetkal... z toho je vidět jak sou někteří češi 'vyčurani'.
kemo tu psal že kdo chce acc na devorianu, tak ať mu napiše.
protahlo se to tak na 3tydny a pak sem se dozvěděl že acc nebudou

už jenom dodatek:hippygamer píše:no tak tohle jsem od tebe necekal... ale dobre...
prispevek se plati proto, ze lide provozujici devorian nemaji vlastni server a timto zpusobem ho davaji dohromady....
bohuzel ses ukazal jako pravy cech = chtej za to penize, kdyz ostatni jedou zdarma > podvodnici!!! opak je pravdou... je to nejlepsi server (vyjma blizzardu) na kterym jsem hral(ju)...

Počkej a jak můžete přispět na HW?DivX píše:je to jen jejich dobrá vůle... nikdo je do toho nenuti. nevim jak ty, ale já nic neplatim za to, že nevštěvuju tenhle skvělý server (a tisíce dalších...)Jiri Drak píše:Takze samozrejme ne jak jsem ocekaval. Libi se mi jak lidi, kteri sami pro druhe nikdy nic neudelali nejvic vykrikuji a nadavaji adminum na free serverech, kdyz to spadne nebo kdyz jsou jine problemy, nebo kdyz po nich nedejboze chcou symbolicky prispevek na potrebny HW (a to se samozrejme netyka jen WOW). Zkus se zamyslet nad tim kolik casu (a casto i penez) tomu ti lide venuji a to jen proto abys sis tam i ty mohl zahrat.
kdybych měl volné pc a byl bych do wow "blázen" jak před měsícem, možná bych už o něčem uvažoval.
btw nikdy jsem žádnemu adminovi nenadal...
..vím co to je se starat o server, vím co to je když furt někdo do tebe reje, že to zas nejede, co s tim zase máš...
Nikdy bych za přistup na server, pokud by se nejednalo o něco komerčního nechtěl po nikom peníze.
_raven_: hw - hardware
\\Edit_01 -> hippygamer: s ČŘ nechci mít nic společneho.. zbytek pm (thread WoW)

Asi tak, nejak moc tu resite crackly servery, osobne bych na nem nikdy nehral, ono kdyz mi kamos rika tak sem ziskal kouzlo blizzard, ale na serveru nefunguje, prijde mi neco spatne. To ze treba na devorianu ma clovek za 2 dny kolem 60 lvl je hnus... Proste orig rulezzMA3X-NUKED píše:free seervery sou dmnc taky sem si rikal ze to budu smelit ale tahle hra je proste tak skvela ze sem doo ni investoval a platim poplatky a rikam nelituju toho

V minimálních požadavcích píšou 56kbps modem. Nikoho, kdo to hraje na modemu neznám. Já to hraju na 512/256 a v poho ... Znám i lidi co to hrají na 256/64 a taky ok ...Cujo píše:plz s jakym netem se da hrat wow?

Ja hrajuna 256 a je to v poho,ale znam kluka,kterymu to jede i na 56,trochu se mu to trha,ale dela mu problem že když se přidá do party tak mu to padá(možná je to připojením)kuceraj píše:V minimálních požadavcích píšou 56kbps modem. Nikoho, kdo to hraje na modemu neznám. Já to hraju na 512/256 a v poho ... Znám i lidi co to hrají na 256/64 a taky ok ...Cujo píše:plz s jakym netem se da hrat wow?

Rozdil neporovnatelnej, vse funguje a takzupan píše:Hraje tu nekdo na oficialnich server Blizzardu. Na kterem hrajete ? Mam hru objednanou a jsem zvedavej jakej je to rozdil oproti cracklym serverum. Zatim jsem hral na Infected network.

hm.. tak to bych zrovna netvrdil... sou servery kde nefungujou převoznici, guesty... no je toho vícHollyG píše:Rozdil neporovnatelnej, vse funguje a tak
Jinak vetsina cechu hraje na PvP Shadow moon

Shadow Moon je ale asi uz dost plnej ne ? navic kdyz budu zacinat tak to asi nebude dost dobry. Potreboval bych nejakej server kde budou ze zacatku spis mensi lvl a hodne CechuHollyG píše:Rozdil neporovnatelnej, vse funguje a takzupan píše:Hraje tu nekdo na oficialnich server Blizzardu. Na kterem hrajete ? Mam hru objednanou a jsem zvedavej jakej je to rozdil oproti cracklym serverum. Zatim jsem hral na Infected network.
Jinak vetsina cechu hraje na PvP Shadow moon