Chci se optat na toto:
užíval jsem v práci pc kekkterému jsem koupil gumovou vodotěsnou klávesnici.
Nyní když buduu na cestách ale dost často i doma zvažuju koupení notebooku levnějšího rázu do 30000kč s dph.Jedným problémem je že trpím,nebo prostě mám alergii a nadměrně se potím.
Říkáte si to bude blbá otázka,ale já se potřebuji tu optat já dělám na pc 8hodin nebo v9ce a to skoro v kuse.
Bohužel a to myslým vážně se nadměrně potím je to (je to nemocí)
problémem je že se vážně dost potím a to skoro po celou dobu takže i po celou dobu u pc.Hodně se mě teda potějí i ruce,dlaně.Navíc jsem alergik
takže s emě prostě stane že prskám v nejhorším když mám ukrutně silné alergie tak mě z nosu teče ....
Nehodlám to tady rozebírat,protože se to sem ani nehodí jen jsme chtěl naznačit toto:když si koupím jakýkoly notebook musím se zajímat jak snáší množství špíny,a tekutin jako vody,vlhka-páry,potu
jestly se musím zajímat o to zda takové prostředí vydrží.
Jak říkám u mě není problém aby byla celá téměř celá klávesnice mokrá od potu,obrazovka i jiné části byly zaprskané a bohužël mě občas
se na pc dostane i nějaká ta (nudle).
Zní to nepěkně ale bohužel pracuji s pc hlavně doma,občas v kanceláři a furt pšíkám,kejchám,potím se apodobně.Prostě nejsem tak zdravý jako všichni okolo.
Proto by mě zajímalo zda to může pracovat v uvedeném prostředí s uvedeným uživatelem.Prosím o jakékoly informace a moc za ně děkuji.
Horší zacházení a prostředí pro běžný notebook.
Moderátor: Don
- Dragoun
- Nováček
-
- Luk
- Mírně pokročilý
-
Co na takovéto otázky říct,he?
Asi nic.
Ne nidko ti neodpověděl tak já se to pokusím malonko napravit.
nechápu jestly si děláš srandu nebo to cos psal myslel vážně.aždopádně se nechci bavit na tvé úrovni.
Ale aby to nevapadalo že ti nikdo nechce odpověděť,že je diskriminace nemocných,tak.....
Já jsem nikdy s notebookem takovéto věci nedělal a dělat nebudu takže ti to neřeknu.Podle mě pot z rukou to snese pokuď ti nebude téct z ruky pramýnek,taktéž prach a podobně.
Na téma nudle z nosu se bavit nechci.
takže vše cos uvedl by to mohlo snést,ale nikdo za to neručí nemyslým si že by to obyč notebook mohlo poškodit jen snad ho budeš muset dávat častěji čistit.
PS:příště si ten text formuluj jinak ať ty lidi tady to moc neodpudí.
Asi nic.
Ne nidko ti neodpověděl tak já se to pokusím malonko napravit.
nechápu jestly si děláš srandu nebo to cos psal myslel vážně.aždopádně se nechci bavit na tvé úrovni.
Ale aby to nevapadalo že ti nikdo nechce odpověděť,že je diskriminace nemocných,tak.....
Já jsem nikdy s notebookem takovéto věci nedělal a dělat nebudu takže ti to neřeknu.Podle mě pot z rukou to snese pokuď ti nebude téct z ruky pramýnek,taktéž prach a podobně.
Na téma nudle z nosu se bavit nechci.
takže vše cos uvedl by to mohlo snést,ale nikdo za to neručí nemyslým si že by to obyč notebook mohlo poškodit jen snad ho budeš muset dávat častěji čistit.
PS:příště si ten text formuluj jinak ať ty lidi tady to moc neodpudí.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
- prf.KuBA
- Středně pokročilý
Pokud se některá z tekutin nedosane dovnitř, tak by to nějak zásadně vadit nemělo. Elektronice vadí vlhkost vzduchu, která se dostane všude. Toto co popisuješ je pouze povrchová záležitost. Horší by to bylo, kdyby jsi pracoval třeba na slunci, kde by byly výpary těchto tekutin intenzivní. Když to podle potřeby otřeš, aby to nenateklo dovnitř, tak by to mělo být v pohodě.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED