Far Cry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No jak píšu - tem fotkám neverim ani za mák - včera jsem rozjel zase FC (samozřejme klasa 32bit verze) a na ty detaily jak to hraju opravdu nevidim rozdíl od ty "užasny" 64bit verze, ktera je prezentovaná na webu.

Takže sorry, ale kvuli tomuhle se s tim instalovat fakt nebudu :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

keby som mal cas, hodim si tam moj free WinXPPro 64, abych to vyskusal - a porobil porovnavacie screenshoty.

Uz len koli vasim blbym kecom...
Kritizujete nieco, co se neskusali a nevideli nazivo.

Len skoda, ze ten volny disk co som mal, som si prave prisposobil a usporiadal na rozne patche, updaty, filmiky, programiky...

Ale dajte mi tyzden aj nieco – spravim to. potom sa mozeme bavit o "zjadnych" rozdieloch a "medium" detailoch.

Myslim, ze moj A64 3600+ (2300MHz) + 2x512MB DualDDR 510MHz a 6800GT@Ultra (440/1200) to moze zvladnut.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No hlavne se uklidni :wink: :)

Nevideli?? Píšu, ze jsem včera dost dlouho porovnaval screeny 64bit verze prezentovany na webu se "starou" 32bit verzí a nepozoruju rozdíly... Ale jestli ty hraješ hry tak, ze kazdy 3 vteriny zastavíš a kontroluješ kazdej pixel jestli to neni jiny, hmm to musí bejt herní zážitek ;-)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

...fsetci sme kludni, nie?

Ja tak hry nehrajem, to by ma CSko asi nebavilo.
Ale ak niekto porobi screenshoty, uvidime, ci su tie rozdiely badatelne ako na tych screenoch, alebo naozaj len "marketingove".

Tiez uverim, len ak to spravi niekto z nas - na rovnakom nastaveni v oboch verziach - MAX.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

Sentenced píše:Takže sorry, ale kvuli tomuhle se s tim instalovat fakt nebudu :)
No já mít takovejhle stroj, tak snad ani nepůjdu spát dokud bych to neotestoval :oops:
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

Zdenek Teska píše:
Sentenced píše:Takže sorry, ale kvuli tomuhle se s tim instalovat fakt nebudu :)
No já mít takovejhle stroj, tak snad ani nepůjdu spát dokud bych to neotestoval :oops:
ach jo to řekl opravdu ten pravý. já mít tu tvoji 6600GT a 1GB RAM, tak sedím u PC non-stop i potom co bych to zkusil nainstalovat :wink:

2 Sentenced: ze screenů moc toho nepoznáš nikdy, tak proto píšu ať to tu někdo zkusí ověřit ty fakta...
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
vlada83
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada83 »

hele lidi poradte jak rozchodit cheat, všude píšou "spusťte hru s parametrem -devmode (tím se také odemknou všechny mise)" ale mi to nejde spustit, sem ti uz dvakrát dohrál a po čase to hraju zas, ale trápim se uz asi hodinu v jedny misi s těma těžkooděncema a fakt už me to neba...
Komp - Deska: MSI K4 AV;Procesor: Athlon XP 2400+ (15*140 = 2,1 GHz); Chladič: Copper Silent 2-TC; Disk:Baracuda 120GB, WD 40Gb;RAM:768 MB (3x 256MB 333MHz);Grafika:Gainward Ti 4200 250/500->305/610 MHz; DVD:LG 4120B; TV Tuner: Genius - Video Wonder Pro III; case:Avance terminator C001! Razec Diamondback Plasma LE; LCD: Samsung Syncmaster 215TW
Ntb: Toshiba P200D - "17" lcd; Turion X2 - 2GHz; 3Gb RAM; 200Gb disk, ATI HD2600; audio Harman/Kardon
Lepší se 40krát zeptat, než jednou nevědět
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

vlada83 píše:hele lidi poradte jak rozchodit cheat, všude píšou "spusťte hru s parametrem -devmode (tím se také odemknou všechny mise)" ale mi to nejde spustit, sem ti uz dvakrát dohrál a po čase to hraju zas, ale trápim se uz asi hodinu v jedny misi s těma těžkooděncema a fakt už me to neba...
a co takhle si zahrát tu misi od začátku na nějakou lehčí obtížnost?? teda pokud máš savy z doby, kdy si to projel, protože to jinak hra neumožňuje bez těch cheatů a trainerů :wink:
Core i5-6400 - Kingston 16 GB DDR4 - ASUS B150 PRO GAMING - MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB - Samsung 850 EVO 250 GB - WD Blue EX 1 TB - Zalman 500 W - Zalman Z3 Plus
dech
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zásek

Příspěvek od dech »

zdarte,
mám problém v momenťe, kdy zabiju nejakeho bosse(ale zadna tuharna), a hra mi na enginu ukaze jak prijde za mnou ta borka a pak se to prepne do animacky jak se ta povedena holcina oplachuje pod vodopadem jenom ve spotkach-pochybuju ze na tento moment nekdo zapomenul:)
no a problem je v tom, ze mi hra SPADNE po skonceni teto animacky(myslim ze se ten level menuje "river" )
nevite proc mi to porad pada??(mam vsechny patche)
nebo nevite kde by sla stahnout ulozena pozice(autosave)hned po tehle animacce??
dikes
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: zásek

Příspěvek od Lukfi »

dech píše:zdarte,
mám problém v momenťe, kdy zabiju nejakeho bosse(ale zadna tuharna), a hra mi na enginu ukaze jak prijde za mnou ta borka a pak se to prepne do animacky jak se ta povedena holcina oplachuje pod vodopadem jenom ve spotkach-pochybuju ze na tento moment nekdo zapomenul:)
no a problem je v tom, ze mi hra SPADNE po skonceni teto animacky(myslim ze se ten level menuje "river" )
nebo nevite kde by sla stahnout ulozena pozice(autosave)hned po tehle animacce??
dikes
vyvoláš si tildou konzoli, napíšeš \map (bacha musí to bejt zpětný lomítko a dá se napsat jen jako ctrl-alt-Q) a pak název tý mapy co je potom... jmenuje se SWAMP
takže takhle: \map swamp
a měl bys tam bejt
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

vlada83 píše:hele lidi poradte jak rozchodit cheat, všude píšou "spusťte hru s parametrem -devmode (tím se také odemknou všechny mise)" ale mi to nejde spustit, sem ti uz dvakrát dohrál a po čase to hraju zas, ale trápim se uz asi hodinu v jedny misi s těma těžkooděncema a fakt už me to neba...
na to musí bejt ještě speciální knihovna devmode.lua, tu si musíš někde stáhnout... pak teprvve můžeš cheatovat... včera jsem to dohrál podruhý, tentokrát na medium a bez cheatů páč je to složitější než si párkrát zopakovat sekci...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
dech
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dech »

Lukfi píše:
dikes
vyvoláš si tildou konzoli, napíšeš \map (bacha musí to bejt zpětný lomítko a dá se napsat jen jako ctrl-alt-Q) a pak název tý mapy co je potom... jmenuje se SWAMP
takže takhle: \map swamp
a měl bys tam bejt
dikes chlape...hned to zkusim! 8)
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

dikes
kdyby si nechtěl cheatovat, tak zkus reinstall nebo bych ti taky mohl poslat save jestli chceš, když mi dáš svůj e-mail :wink:
dech
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dech »

Wixe píše:
dikes
kdyby si nechtěl cheatovat, tak zkus reinstall nebo bych ti taky mohl poslat save jestli chceš, když mi dáš svůj e-mail :wink:
diekes-uy sem se poshnul diky te konzoli
cheatovat nechcu-zbytecne prijdu o zazitek
az bude zase nekdy zle tak se ozvu
DIKES
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

dech píše:az bude zase nekdy zle tak se ozvu
to už je pak f poho až na tu poslední misi - Vulcano 8-)
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

FarCry je celej v poho,dohrál jsem ho na střední obtížnost(netušim, jak se jmenuje). zkoušel jsem to i na hard a taky to jde, jen realistic už je na mě krapet moc, hold každýmu podle chuti. Pro mě to byla nejlepší hra minulého roku.
Vulcano bylo v pohodě, stačí mít awm a nějakou zbran na blízkost a samozřejmě dobrý místo na shooty. .-))
Wixe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wixe »

Isghole píše:netušim, jak se jmenuje
Medium 8-)
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Hrál jsem MEDIUM a já osobně jsem u Vulkana málem zešílel :-D hrál jsem to snad tři dny, ne a ne to dohrát, musel jsem se uklidnit a v klidu a pak to najednou šlo :D jinak supr hra
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

tom01 píše:Hrál jsem MEDIUM a já osobně jsem u Vulkana málem zešílel :-D hrál jsem to snad tři dny, ne a ne to dohrát, musel jsem se uklidnit a v klidu a pak to najednou šlo :D jinak supr hra
Na medium pohoda :wink:
to máte z tech chatů :wink:
Tahle hra se mi libila pro jeji smysl pro taktiku a ne akce ala Doom :roll:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

FarCry je pro me ta nejlepsi hra minulyho roku....dohral jsem to vpohode na medium a zkousel jsem to na druhou nejtezsi a taky by sla, ale ten realistic uz bych asi nedal. To necham lepsim bohum :_)
ale Doom ma taky kouzlo, hlavne ten datac...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“