Nefunkcni javascript

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Nefunkcni javascript

Příspěvek od Wiruz »

Zdar, nevim jak se to stalo, ale najednou mi nejde javasript ve woknech. Takze nemuzu si treba otevirat obrazky, reagovat do diskuzi, nebo treba rovnat podle kriterii (doufam ze jste si predstavili o co mi jde, nevim jak to lepe popsat). Da se to nejak zpravit, nebo se ujistit ze to je funkcni?
Mam WXP SP2 (jo a neslape mi ani winupdate ani wmplayer) a je asi 2 roky na kompu. Sice se o nej staram, ale asi malo. Jde to nejak opravit? Reinstall hodlam provest za par dni (az budu mit LCD z reklamace a koupim novou VGA). Diky za pripadne rady.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

takže předpokládám, že ti nejde JavaScript na stránkách zobrazované pravděpodobně použitím Internet Exploreru... :roll:
Možná zkus se podívat, jestli neni zakázanej v nastavení... :wink:

PS: Předběhnu místní odbojovou skupinu :twisted: (s cool.userem v čele :) ), můžeš zkusit taky jinej prohlížeč, například Firefox nebo Operu, zbytek tohoto tredu se zřejmě opětovně zvrtne ve flejm, kerej prohlížeč že "rulez" a kerej "suxxx"... :lol:
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Take to může být zakázaný na firewallu (jestli ho používáš). Pokud nic nevymyslíš, tak bych přeinstaloval prohlížeč - je to jednoduché a za 10 minut není co řešit. Stáhneš ho z microsoft.cz.

To NoTHX: Přejít na jiný prohlížeč není řešení tohoto problému a takový výkřik tu podle mého názoru nemá co dělat. Tyto "odboje" se řeší v jiných vláknech.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
MrKiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrKiller »

Přeinstalace rozhodně nepomůže, možnosti přeinstalování na W2000 a novějších se omezuje maximálně na dokopírování chybějících souborů, ani možnosti co instalovat, se nedaj změnit. Nastavení to nechá na pokoji, a todle bych viděl na zakázanej JavaScript, buď v prohlížeči, nebo nějakým dodatečným programem.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

cabman píše:To NoTHX: Přejít na jiný prohlížeč není řešení tohoto problému a takový výkřik tu podle mého názoru nemá co dělat. Tyto "odboje" se řeší v jiných vláknech.
Nesmíš to brát tak vážně ;-) Výše jmenovaní(ý) si to jistě přebere(al) po svém :roll:

Enyvej... je nepravděpodobný, že se to začalo dít samo od sebe, něco jsi s tim zřejmě udělal, např. nainstaloval firewall, apod :)
SpiderX
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpiderX »

Já měl něco podobného - nešel Media Player, nápověda, funkce vyhledávání, obnova systému (zobrazilo se jen prázdné okno). Vyřešilo to nainstalování Microsoft Scriptu 5.6 http://www.microsoft.com/downloads/deta ... a22b832caa :D
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“