Hraje tu někdo Lineage 2 ?
Moderátor: Baneshee
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vlk_the_Great
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Kerry
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tvoje osobni zkusenosti jsou..... petidenni...Vlk_the_Great píše:no server v pohode podle mych osobnich zkusenosti neni chodi tak 3h denne, ale vse je zapricinene jistými inovacemi , tak doufamze az to dokonci bude spolehlivej.
za tu dobu se stalo:
1.)DOS utok na server(nebudu mlet v cem to spociva protoze to nevim)ale pretizi to serveru pripojeni
2.)davani veci po tom utoku do poradku
3.)zrizovani dalsiho samostatneho serveru na prihlasovani, coz opravdu pomohlo...
takze muzes byt rad i za ty tri hodiny denne...
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...

- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
menší dotaz
jaký druh zbraní byste doporučili pro Orca Raidera?používám dual fist,nezdá se mi to moc optimální,tak bych chtěl poradit co lepšího
edit:lvl 28,dmg Mahumům bez použití soulshot je asi 30 jednou ránou při použití SS je to asi 60
jaký druh zbraní byste doporučili pro Orca Raidera?používám dual fist,nezdá se mi to moc optimální,tak bych chtěl poradit co lepšího
edit:lvl 28,dmg Mahumům bez použití soulshot je asi 30 jednou ránou při použití SS je to asi 60
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
kdyz tak koukam, na skilly raidera, tak umi pouzivat dobre drevcovy zbrane a mece/sekyry/palcaty+stit, takze fists fakt ne od toho je monk a pak tyrant, kterej ma nejrychlejsi att speed da se s nim dat i s buffem 1500 att speed 
edite// ehm nedokoncil sem myslenku
Kazdopadne Destroyer je zase na obrovskej utok 
edite// ehm nedokoncil sem myslenku
- Meridius
- Středně pokročilý

-
dlouho jsem tu nebyl, takže servery o víkendu nejedou? Já jen, že celý víkend jsem jaksi s modrým ukazovákem na myši neuspěl. Už jsem si chtěl zapojit starou myš, abych si tu optickou tím klikáním neodrovnal. 
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- Thellwin
- Administrátor

- Meridius
- Středně pokročilý

-
okolo jedné v noci jsem chrněl....ono je sice hezké, že je to zadara, ale pokud by to za prachy jelo líp, tak bych si raději zaplatil. Mno co se dá dělat.Thellwin píše:Včera okolo 1 v noci to šlo ... btw, ted když to jde stači dvě kliknutí
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Meridius
- Středně pokročilý

-
jo, podle toho překladu té anglické hlášky jsem myslel, že to bude na víkend ready. Ne v troskách. Ale dobrý, aspoň se budu učit a ne blbnout.presidente píše:meridius: uz to tady nekdo psal a je to hlavne na foru worldu, ze je authorization server down a ocekavane spusteni okolo 8. vecer i kdyz bych s tim nepocital na 100%
- presidente
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vlk_the_Great
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vlk_the_Great