Vlozeni titulku do filmu
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vlozeni titulku do filmu
pls pres co to delate vy?
- kolo
- Mírně pokročilý

Jednoducho priamo cez prehravač/BSPlayer/............Pravy klik-načitať titulky......... 
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
- shadow
- Středně pokročilý

ten bs player to snad najde už automaticky, automaticky loadne i případnej druhej soubor (druhou část filmu). Imho je to opravdu inteligentní přehrávač....kolo píše:Jednoducho priamo cez prehravač/BSPlayer/............Pravy klik-načitať titulky.........
//ale nevim, jestli zrovna toto bylo smyslem dotazu.
show must go on..
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vlozeni titulku do filmu
aha sry spatne napsal myslel jsem vlozeni titulku na pevno(aby to jelo treba na stlonim DVD)Teal'c píše:pls pres co to delate vy?
- Rammstein
- Začátečník

- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no snazim se to udelat v "WinAvi Vidoe Cenverter" ten film mam v avi ale ja ho chvu nechat v avi tak musim udelat nejdriv wmv a potom kdyz to chcu zpatky na avi takto nejdeRammstein píše:hh to už musíš udělat při kompresi, ale nevím jakej program na to používáš ?
nebo porad jaky program na to je dobry...
- Rammstein
- Začátečník

No já nevím jestli to chápu dobře, ale ty ten film už máš v avi nebo to máš v souboru DVD ? Pokud to máš v souboru DVD tak pro kompresi jsem používal FlashMpeg kde si vše nastavíš a také to že titulky mají bejt ve filmu a né zvláštTeal'c píše:no snazim se to udelat v "WinAvi Vidoe Cenverter" ten film mam v avi ale ja ho chvu nechat v avi tak musim udelat nejdriv wmv a potom kdyz to chcu zpatky na avi takto nejde
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
chcu ty titulky ve filmu a s priponou avi(aby byl proste jenom jeden soubor a v tom by byl film i titulky). Mam to v avi a titulky zvlast(v jinem souboru)...Rammstein píše:No já nevím jestli to chápu dobře, ale ty ten film už máš v avi nebo to máš v souboru DVD ? Pokud to máš v souboru DVD tak pro kompresi jsem používal FlashMpeg kde si vše nastavíš a také to že titulky mají bejt ve filmu a né zvláštTeal'c píše:no snazim se to udelat v "WinAvi Vidoe Cenverter" ten film mam v avi ale ja ho chvu nechat v avi tak musim udelat nejdriv wmv a potom kdyz to chcu zpatky na avi takto nejde