iRiver je best, ale posledni modely me dost zklamaly tim, ze udajne nepodporujou mass storage.. proste k uploadu dat potrebujes jejich special software, coz je dost trapny a u tyhle znacky i pomerne preqapivy krok..
Jinak vybava, qalita vystupu i funkce jsou na te nejlepsi urovni jakou muzes najit..
Maxtor píše:iRiver je best, ale posledni modely me dost zklamaly tim, ze udajne nepodporujou mass storage.. proste k uploadu dat potrebujes jejich special software, coz je dost trapny a u tyhle znacky i pomerne preqapivy krok..
Jinak vybava, qalita vystupu i funkce jsou na te nejlepsi urovni jakou muzes najit..
i river forever, mam 3 modely... iMP 350, iFP 795, iHP 120
staci novy firmware a pojde aj mass storage, popripade na novsich modeloch pockat, lez taky firmware vydaju...
iRiver is da best!
PC: i5-2500K, AsRock P67 Performance, Kingston 2x4gb HyperX, Crucial M4 64 gb + WD 640gb, Seasonic S12II-620W, Ati HD 3870, Fractal Core 3000
Nbook: IBM Thinkpad T60 typ 1951-A47
Maxtor píše:iRiver je best, ale posledni modely me dost zklamaly tim, ze udajne nepodporujou mass storage.. proste k uploadu dat potrebujes jejich special software, coz je dost trapny a u tyhle znacky i pomerne preqapivy krok..
i river forever, mam 3 modely... iMP 350, iFP 795, iHP 120
staci novy firmware a pojde aj mass storage, popripade na novsich modeloch pockat, lez taky firmware vydaju...
iRiver is da best!
muzu potvrdit,po nahrani UMS firmware neni treba jejich program
mam iriver ifp-380-------iriver rulezzz
"Pane soudce,ja ho nezabil,on na ten nuz spadl sam"
vysemnesmite.cz
Pokud chces hodne dobrej prehravac a mit "iRiver" tak si kup tohle - http://www.123mp3.cz/detail/142838/ ale ja bych si to nekoupil, protoze iRiver je proste desne predrazenej. Koupil bych si tenhle http://www.123mp3.cz/detail/146708/ , je stejne dobrej mozna v necem i lepsi a stoji o 1100 mene, akorat ma mensi vydrz baterie.
Pokud by to bylo na mě tak vybral cokoliv od firmy iAudio, parametry jsou na špici, cenově nejsou zrovna ty z nejlevnějších, ale mají dobrý výstupní výkon, nešumí a hlavně všechny funkce mají dotáhnuté do detailu. Z vlastní zkušenosti bych doporučoval bych iAudio G3 anebo iAudio U2.
Z těch levnějších paměťových mp3 přehrávačů, které se mi dostaly do ruky bych vzpomenul Emgeton IOPS F4, který má sice vestavěnou baterii a pouze USB 1.1, což značně omezuje. Ale určitě bych po něm sáh jen díky přijatelně nízké ceně.
Další firma co dělá celkem kvalitní MP3many je MPIO. Jejich model MPIO FG100 je jeden z těch hezčích na trhu, má dvoubarevný OLED display a spoustu užitečných funcí. Někteří uživatelé říkají, že jim šumí, ale já jsem při testování dvou různých přístrojů žádný šum nezaregistroval.