Problém se sítí IPX
Moderátor: Don
- martinuss
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Problém se sítí IPX
Mám problé se sítí IPX ve starších hrách jako například NFS2SE nebo RedAlert s normální PCI sítovou kartou mi hry fungujou ale jakmile sem začal používat integrovanou sítovou kartu tak sít IPX prostě nefunguje ani mě ani žádnému kamarádovi. nevíte co stim? Přeci si nekoupim PCI sítovky kvuli tomu
- KOFis
- Mírně pokročilý

Re: Problém se sítí IPX
mas ten protokol u te integrovane sitovky spravne nainstalovany?martinuss píše:Mám problé se sítí IPX ve starších hrách jako například NFS2SE nebo RedAlert s normální PCI sítovou kartou mi hry fungujou ale jakmile sem začal používat integrovanou sítovou kartu tak sít IPX prostě nefunguje ani mě ani žádnému kamarádovi. nevíte co stim? Přeci si nekoupim PCI sítovky kvuli tomu
- martinuss
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- KOFis
- Mírně pokročilý

zkus tu sit celou odinstalvoat i sitovku odinstalovat a nainstalovat to cele znova, mel podobny problem kdysi s tim ze ty protokoly se tam nejak blbe nebo nefunkcne naisntalovali, a tohle pomohlo.martinuss píše:Man nainstalovanou IPX/SPX i NETBUI vse co k tomu patri i test pres DXDIAG vse ukazuje ze je ok ale IPX stejne nejde...
Přitom na normální PCI sítovce funguje bez problémů ale na integrovaný se mi to ještě nikde rozběhat nepovedlo..
to bude nějaká blbost už to vidim.
- martinuss
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Zkusik uvidim.
Ale zvláštní je že to nešlo na 3 počítačích co sem to zkoušel
momochodem, koukám že tu na foru maj o hodinu pozadu čas
Ale zvláštní je že to nešlo na 3 počítačích co sem to zkoušel
momochodem, koukám že tu na foru maj o hodinu pozadu čas
Gigabite 965P-DS4, Intel Core2Duo E6400 2.13GHz (3072MHz), Corsair 2GB RAM 960MHz, Seagate 320 GB Sata2 + 500GB Sata2, Sapphire ATI Radeon HD 5770 Vapor-X 1GB DDR5, LG W2284F-PF 22", SB Live! 5.1, 2x 100W 12" repro
- KOFis
- Mírně pokročilý

- martinuss
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jasne přes lokální sít se připojuju
s PCI sítovkou sít funguje vpohodě i IPX
ale když použiju integrovanou tak přes IPX nefunguje.. (tu PCI tam nemam)
ostatní kamarádi se taky zbavili PCI sítovek a při poslední lanpárty sme si nezahráli naše oblíbené hry který jdou jen přes IPX
s PCI sítovkou sít funguje vpohodě i IPX
ale když použiju integrovanou tak přes IPX nefunguje.. (tu PCI tam nemam)
ostatní kamarádi se taky zbavili PCI sítovek a při poslední lanpárty sme si nezahráli naše oblíbené hry který jdou jen přes IPX
Gigabite 965P-DS4, Intel Core2Duo E6400 2.13GHz (3072MHz), Corsair 2GB RAM 960MHz, Seagate 320 GB Sata2 + 500GB Sata2, Sapphire ATI Radeon HD 5770 Vapor-X 1GB DDR5, LG W2284F-PF 22", SB Live! 5.1, 2x 100W 12" repro
- Seltsian-Void
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martinuss
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Seltsian-Void
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martinuss
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ano ano přesně tak, asi budu muset nakoupit PCI sítovky na hraní přes IPX jinak to nevidim
- KOFis
- Mírně pokročilý