Zdroj EC a MB Asus - PC nestartuje

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
vertoooza
Začátečník
Začátečník

Zdroj EC a MB Asus - PC nestartuje

Příspěvek od vertoooza »

Dnes som skladal brachovi PC zo starych dielov,ktore mi ostali po upgrade mojho compu,ale case som musel kupit novy.Kupil som tento http://www.eurocase.cz/Czech/ML5440A.php a ked som pocitac dostaval,na moje prekvapenie nebol vzadu na zdroji ziaden vypinac :? .
MB tam je ASUS A7V-333 a CPU je Athlon XP 2000+.Po zapojeni do siete svieti kontrolka na MB,ale pocitac (zdroj) zapnut nejde.Je mozne,ze ten zdroj je P4 only?Ten case mi doporucil predavac,lebo zdroj ma horizontalne ulozeny vetrak a nasava vzduch priamo zo skrine.Ja som mu ale nepovedal,ze mam CPU AMD... :sad:

//TomV : Upraven název threadu.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Že nemá vypínač je normální. U levných nekvalitních zdrojů se šetří i na vypínači. :) Ovšem že nejde zapnout, to je divný. Nic, jako P4-only zdroj neexistuje, s touhle deskou ti poběží všechny zdroje. Že je zdroj "pro P4" znamená, že z něj jde navíc i káblík ATX12V (2x2 piny, dva žlutý (12V), dva černý (zem)). Toť vše. Jestli svítí kontrolka na desce, znamená to, že je zdroj pod proudem a dodává napětí do pohotovostní větve.

Blbě se zeptám : máš dobře zapojenej přední panel bedny ? Tj. tlačítko Power ?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
vertoooza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vertoooza »

Uf....tak uz to fachci!Vrela vdaka TomV,usetril som si hanbu,lebo som to planoval dnes odniest spät do obchodu :oops: Skutocne to bolo v tom prednom paneli :lol: Musel som ho ale odmontovat aby som zistil,ktory drotik je od tlacitka "power" lebo na tom kolicku bol popis "sleep SW" a to ma teda nenapadlo,ze to je power...kazdopadne dik!
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“