ADSL od Tiscali ....
Moderátor: Don
- eizo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ADSL od Tiscali ....
Dobrý den
Měl bych dotaz - nemám žádné zkušenosti s instalací ADSL a chtěl bych si pořídit od Tiscali 128/64. Je v instalaci nějaký problém ? Případně - Tiscali pronajímá ADSL modem za 150,-měsíčně (bez Dph),ale na czechcomputer.cz mají ADSL modem - Microcom ADSL DeskPorte USB . Byl by problém používat tento modem namísto jimi nabízeného.Jde mi o to sehnat co nejlevnější ale funkční,tenhle stojí 1115,- s Dph. Připojené budu mít jen jedno PC.
Děkuji za odpoved
Měl bych dotaz - nemám žádné zkušenosti s instalací ADSL a chtěl bych si pořídit od Tiscali 128/64. Je v instalaci nějaký problém ? Případně - Tiscali pronajímá ADSL modem za 150,-měsíčně (bez Dph),ale na czechcomputer.cz mají ADSL modem - Microcom ADSL DeskPorte USB . Byl by problém používat tento modem namísto jimi nabízeného.Jde mi o to sehnat co nejlevnější ale funkční,tenhle stojí 1115,- s Dph. Připojené budu mít jen jedno PC.
Děkuji za odpoved
- Mafox
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
s instalací nejsou absolutně žádné problémy
teda já, ani nikdo koho znám je neměl.
eventuelně prodávám tenhle modem:
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18843037
cenu bych si představoval tak 1000+pošta, absolutně bezproblémový a spolehlivý, jediný důvod proč ho prodávám je že zatím nemá drivery na xp64, které chci nahodit a tohle mě brzdí. starý ani ne půl roku
eventuelně prodávám tenhle modem:
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18843037
cenu bych si představoval tak 1000+pošta, absolutně bezproblémový a spolehlivý, jediný důvod proč ho prodávám je že zatím nemá drivery na xp64, které chci nahodit a tohle mě brzdí. starý ani ne půl roku
- Fifi
- Středně pokročilý

- Maxtor
- Začátečník

-
- vyhryz1
- Začátečník

-
- eizo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Mafox
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jak jsem již psal v jiných threadech několikrát - v žádném případě nikdo nekupujte USB modem, jsou s nima akorát problémyMafox píše:záleží na co ho chceš, pokud máš jen 1 pc je naprosto dostačující....
eizo píše: Co je na tomhle modemu špatné ?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Mafox
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mafox
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- vyhryz1