Battlefield 2 - (RESPAWN)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

zdravim
Tak mě osobně to demo dost zklamalo.
Zkoušel jsem to na 1280x1024x32 (75Hz), všechny deatily na maximum včetně AA. A neni to nic extra. Doufám jen, že plná hra bude už v lepším stavu a hlavně ty stíny.

ForceWare 77.30
Club3D 6800 (default)
A64 3000+ (default)
2x512 (333MHz)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Multiplayer jede bezchybne, skoda jen, ze neni moznost COOP v demu.
Taky jsme zkouseli vylezt na jeřáb, krásnej výhled, potom seskok padákem.
Zbraně mají perfektní zvuky a tanky vypadají moc hezky, jenom celkově ta grafika je mirnym zklamanim, bez AA dosti zubaté, hlavně na letadlove lodi na palube je to dost sux blížit se k tem vrtulníkům a vidět ty sux hrany na listech rotoru
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak já jsem z dema dost nadšenej, takhle pěkný jsem to skoro ani nečekal, grafika je dost "halfoidní", nádhera na to koukat... Na X800XT to jede vse na high + nejaký to AA a pod 40-50 fps to nepadlo at se delo cokoliv.
Tanky vypadaj hodne dobre, radost to ničit :) Zbrane taky dost potěšily, celkove mi to prijde dost vychytany a to jsem videl jednu "blbou" mapu (no vydržel jsem u ní asi 3 hodiny :oops: )

Už aby tu byla full, tohle bude masakr.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

tak zahrajem po netu, ne?
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

tak ve středu budu mít originálku (1200kč vč DPH) už se těšim
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

B@RT píše:tak ve středu budu mít originálku (1200kč vč DPH) už se těšim
to budeš mít ve stejnej den, co to vyjde v USA? :?
USA: 22.6.
Europe: 24.6.
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

no v pondělí je máji v Čechách na skladě distributoři pak už já
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

B@RT píše:no v pondělí je máji v Čechách na skladě distributoři pak už já
to se nekdo má :)
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Nejde me to...

Příspěvek od Dr.Evil »

Vubec se me to nechce pripojovat k servrum, nevim proc. A misto stinu mam jen ty cerny ctverce, docela me to sere, vsichni rikaj jak je to super a ja si ani netuknu :sad: nemuzete me nekdo pomoct jak to rozchodit?
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nejde me to...

Příspěvek od Slezman »

Dr.Evil píše:Vubec se me to nechce pripojovat k servrum, nevim proc. A misto stinu mam jen ty cerny ctverce, docela me to sere, vsichni rikaj jak je to super a ja si ani netuknu :sad: nemuzete me nekdo pomoct jak to rozchodit?
ty ovladace 77.30 tam máš? v nejhorším si vypni dynamic shadows, holt budeš hrát bez toho..
ty servery netuším, ale drtivá většina je jich plnejch, mě se zas stávalo, že jsem hodně ztrácel připojení, i když jsem tam měl ping 60, ale to je fuk, přes net to suxxx, radši si zahrajem s kámošema (a dioufám, že taky s někým tady z PCT) přímo přes IP
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Já nevím, jak u vás, ale u mě na GF6800 je ta hra v 1024*768 bez AA hrozně zubatá, hlavně když jdete po palubě letadlovky k vrtulníkům, ty rotory jsou hrůza. AA mi to pak cuká, tak jsem včera laboroval s rozlíšením.
Na monitoru ve všech ostatních hrách mám 1024*768@85 , tak jsem zkoušel vyšší rozlišení bez rozdrbaného obrazu a došel jsem až k 1600*1200@75. Ta hra vypadá o 200% lépe, vše je hladké. FPS je teda dole, v tanku tak 50, letecké 40-70, pěchota 25-40 mno..... náraz s letadlem do zeme 13 FPS :lol: i ta ergonomie nic moc, ale tak nějak nevim, asi furt lepší než se vrátit zpátky, takhle to vypadá o mnoho lépe. Třeba ta "jemnost" vyrovná tech neergonomických 75 Hz. Co máte lepší karty, nasolte tomu taky velký rozlišení, dokonce mi přiapdá, že na 1280 to jede rychleji než na 1024
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já to na ty X800xt ve vyssim nez 1280x1024 nevyzkoušim (i kdyz ted si myslim, ze ta hra umela jen 1280x960), mam tam jen 2x AA a s grafikou jsem fakt dost spokojenej, zubaty to vůbec nevidim, je to hodne hezky a rychlost abs. v pohode :)

Jinak jsem dal vše na high, jak uz jsem tušim psal pod 40fps to vicemene nepadne, spis to drzí tak 50-60 a to mi stačí
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Tak uz sem to rozhejbal... je to fakt dobry, akorat sem jeste nenasel server kdy by se hralo trochu tymove...tak kdy dame hru jenom lidi z pctuningu???
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

supr parba nemuzu se odtrhnout :)
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

uvažuji o koupi orig. pokud to nebude ochcat na pálený, demo jsem hrál a plnou si můžu sosnout. Vypadá to celkem cool, jen tomu chybí pořádný single jako všem battlefieldům.
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Jde hrat Battlefield 2 jako Single ????
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jde, ale jsou stížnosti na AI ...
Goldnoob team proud member!
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Thellwin píše:Jde, ale jsou stížnosti na AI ...
Co je AI ??? :-D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

PcBuh píše:
Thellwin píše:Jde, ale jsou stížnosti na AI ...
Co je AI ??? :-D
Umělá intelignce :roll:
Goldnoob team proud member!
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

prostě singl je spíš abys nacvičil mapu a střílení z techniky na hloupích cílech a pak přišel na Multiplayer a ukázal co umíš. (čistě singl tě bude bavit chvilku)
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“