napajeni
Moderátor: Eddward
- jack68
- Začátečník

-
napajeni
Koupil jsem zakladni desku MSI.Mam zdroj ktery ma napajeni na 4konektor(asi p4) a pak klasicke napajeni 20 zdirek,
Problem je v tom ze doposud jsem se setkal se zakladnimi deskami ktere meli napajeni na 4konektory a 20konektoru.
Ale tato deska ma 4 konektory a 24 konektory.Co s tim mam delat?Nemuzu to rozjet
Problem je v tom ze doposud jsem se setkal se zakladnimi deskami ktere meli napajeni na 4konektory a 20konektoru.
Ale tato deska ma 4 konektory a 24 konektory.Co s tim mam delat?Nemuzu to rozjet
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: napajeni
Zapoj 20pinovy konektor tak ze nechas bud nahore nebo dole 4 volne pozice.... Nebo si kup redukci: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29630jack68 píše:Koupil jsem zakladni desku MSI.Mam zdroj ktery ma napajeni na 4konektor(asi p4) a pak klasicke napajeni 20 zdirek,
Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
- jack68
- Začátečník

-
stane se neco kdyz napejeni o 20 konektorech zapnu do 24 napajeni na zakladni desku.Dokonce se pc i rozjede.Nemuzu mu ale nejak ublizit?jiri.jasa píše:Zapoj 20pinovy konektor tak ze nechas bud nahore nebo dole 4 volne pozice.... Nebo si kup redukci: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29630jack68 píše:Koupil jsem zakladni desku MSI.Mam zdroj ktery ma napajeni na 4konektor(asi p4) a pak klasicke napajeni 20 zdirek,
Jirin
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja tak normalne bezim.... Akorat tam mas o "trochu voltaze" minjack68 píše:stane se neco kdyz napejeni o 20 konektorech zapnu do 24 napajeni na zakladni desku.Dokonce se pc i rozjede.Nemuzu mu ale nejak ublizit?jiri.jasa píše: Zapoj 20pinovy konektor tak ze nechas bud nahore nebo dole 4 volne pozice.... Nebo si kup redukci: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29630
Jirin
Prostuduj to tady: http://www.svethardware.cz/art_doc-8D4A ... ,zdroj,pci
S pozdravem Jirin
- jack68
- Začátečník

-
OK. zatim to necham tak.V manualu pisi ze to tak muze byt.Ted jsem narazil na dalsi problem Sad Pocitac se rozjede a ceka na stisknuti klavesy do setupu.Bohuzel jak klikam na klavecnici tak nic se nedeje.Pritom kdyz klavesu zapojim tak kontroloky probliknou.Ale nemuzu nic delat.Kde muze byt problem?jiri.jasa píše:Ja tak normalne bezim.... Akorat tam mas o "trochu voltaze" min :lol:jack68 píše:stane se neco kdyz napejeni o 20 konektorech zapnu do 24 napajeni na zakladni desku.Dokonce se pc i rozjede.Nemuzu mu ale nejak ublizit?
S pozdravem Jirin
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak klavesnica je USB nebo PS/2? Pokud je USB tak ji povol v biosu...jack68 píše:OK. zatim to necham tak.V manualu pisi ze to tak muze byt.Ted jsem narazil na dalsi problem Sad Pocitac se rozjede a ceka na stisknuti klavesy do setupu.Bohuzel jak klikam na klavecnici tak nic se nedeje.Pritom kdyz klavesu zapojim tak kontroloky probliknou.Ale nemuzu nic delat.Kde muze byt problem?jiri.jasa píše: Ja tak normalne bezim.... Akorat tam mas o "trochu voltaze" min![]()
S pozdravem Jirin
- jack68
- Začátečník

-
je to ps2 a bohuzel ja se do biosu nedostanu.Klavesnice neraaguje :( Ale je funkcni zkousel jsem ji v druhem pc(ale jiny zakladni deska atd)jiri.jasa píše:Tak klavesnica je USB nebo PS/2? Pokud je USB tak ji povol v biosu...jack68 píše:OK. zatim to necham tak.V manualu pisi ze to tak muze byt.Ted jsem narazil na dalsi problem Sad Pocitac se rozjede a ceka na stisknuti klavesy do setupu.Bohuzel jak klikam na klavecnici tak nic se nedeje.Pritom kdyz klavesu zapojim tak kontroloky probliknou.Ale nemuzu nic delat.Kde muze byt problem?
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jack68
- Začátečník

-
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No mozna jestli ty PS/2 nejsou KO - ta deska byla nova? Kdyztak zkus sehnat USB klavesku ta snad pojede... Resil jsem to tak u komplu kterej je mel shorene (UUSB klaveska + USB mys)...jack68 píše:zkousel a nicjiri.jasa píše:Tak to ses teda odvazlivec - pripojovat PSskovou klavesku za chodu, to je shoreni PSdvojek na desce - uz mi takhle odesly 2 desky tak si na to davam bacha - spis zkus jinou klavesku... Problem bude asi v ni...
- jack68
- Začátečník

-
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No pokud nepojede s vicema klaveskama tak je to na reklamaci... BTW klaveniucu mas ve fialovem?jack68 píše:deska je novajiri.jasa píše: No mozna jestli ty PS/2 nejsou KO - ta deska byla nova? Kdyztak zkus sehnat USB klavesku ta snad pojede... Resil jsem to tak u komplu kterej je mel shorene (UUSB klaveska + USB mys)...
- jack68
- Začátečník

-
Klavesnice ma sice cerny vystup ale picham ji do fialoveho na zakladni desce :) Ja fakt nevim.REklamace je na mesic :( ted nevim jestli koupit klavesnicu s USB nebo tu redukci.Nebo cim to muze bytjiri.jasa píše:No pokud nepojede s vicema klaveskama tak je to na reklamaci... BTW klaveniucu mas ve fialovem? :wink: Pokud jo a jina taky nejde tak jenom reklamace...jack68 píše:deska je nova
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zkus jeste jednu vec - vymaz bios - treba si da rict... Ale to je posledni co muzu ja poradit, jeste pockej jestli nevymysli nekdo jinej neco...jack68 píše:Klavesnice ma sice cerny vystup ale picham ji do fialoveho na zakladni descejiri.jasa píše: No pokud nepojede s vicema klaveskama tak je to na reklamaci... BTW klaveniucu mas ve fialovem?Pokud jo a jina taky nejde tak jenom reklamace...
Ja fakt nevim.REklamace je na mesic
ted nevim jestli koupit klavesnicu s USB nebo tu redukci.Nebo cim to muze byt
Jiirn
- jack68
- Začátečník

-
Baterku jsem uz vytahl a nic :( Proste se do biosu nedostanu.jiri.jasa píše:Zkus jeste jednu vec - vymaz bios - treba si da rict... Ale to je posledni co muzu ja poradit, jeste pockej jestli nevymysli nekdo jinej neco...jack68 píše: Klavesnice ma sice cerny vystup ale picham ji do fialoveho na zakladni desce :) Ja fakt nevim.REklamace je na mesic :( ted nevim jestli koupit klavesnicu s USB nebo tu redukci.Nebo cim to muze byt
Jiirn
- jack68
- Začátečník

-
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jack68
- Začátečník

-
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jack68
- Začátečník

-
takze zkusit koupit klavesnici s USB?A pokud to pujde tak je chyba v desce?Nemusel bych pak prvni povolit v biosu klavesnici pro USB?Abych ji nekupoval zbytecnejiri.jasa píše:No tak bych to asi videl na death radic PS/2...jack68 píše: ne :( Ale pri zapojeni se rozsviti.ZKousel jsem uz dve klavesnice s ps2 a nic.Bohuzel nemam klavesnici s USB
Naposledy upravil(a) jack68 dne pon 27. čer 2005, 21:59, celkem upraveno 1 x.