Koho by jste rekli, ze dabuje tenle tipek?
GTA: San Andreas
Moderátor: Baneshee
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
vis jak delas tu misi kde zatknou na tom parkovisti celej tvuj gang? tak primo naproti tomu parkovisti (to same poarkoviste jak v prvni nebo druhe misi kdy nasledujes sveho sefa na kole a strileju do tebe jinej gang a zastavite se na tom samem parkovisti a on ti necfo rekne) noé proste naproti tomu parkovisti je ta sazkova kancelarThellwin píše:Vím, že pár stránek zpět se to tu řešilo, ale prostě nemůžu najít tu sázkovou kancelář, která má být poblíž toho hasičskýho auta ... projezdil jsem to tam všude a nicNehodil by sem někdo scrren s přesnou polohou na mapě ?
0118 999 881 999 119 7253
- Thellwin
- Administrátor

Dík, konečně jsem to našel ... ale je to mor, místo abych hrál, tak jezdim sázet na koníčky. Probudil se ve mě hazardní hráčcool.user píše: vis jak delas tu misi kde zatknou na tom parkovisti celej tvuj gang? tak primo naproti tomu parkovisti (to same poarkoviste jak v prvni nebo druhe misi kdy nasledujes sveho sefa na kole a strileju do tebe jinej gang a zastavite se na tom samem parkovisti a on ti necfo rekne) noé proste naproti tomu parkovisti je ta sazkova kancelar
(já na ten systém podle kterého ty koně vyhrávaj jednou přijdu
Goldnoob team proud member!
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- dzungales
- Začátečník

...inak system v hazardovani je,je tam len naprogramovany kolobeh vyhier...no ja som sa stym pekne nababral,no teraz mam uz nejakych 50 milionov.takych 5 spravnych vyhier. 
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://www.gta-sanandreas.com/characters/
tady jsou fotky vsech lidi co dabuji v gta. Nekteri jsou si hodne podobni
. Treba Cesar...
tady jsou fotky vsech lidi co dabuji v gta. Nekteri jsou si hodne podobni
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
TAk včera misto abych pokročil s hlavním pribehem, tak jsem zas akorat vozil auta do pristavu
Jinak makání na stavbe s buldozerem, to už je moc
Nebo to, že CJ může delat pasáka, to je taky dost hustý 
Jinak makání na stavbe s buldozerem, to už je moc
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- D@rth Rev@n
- Nováček

prosim mohl by nekdo poradit(system sazeni) a rict jak sazet na kone.A jeste jestli by nekdo mohl poslat screen na Autoskolu.
Dik
Dik
CPU:P4 northwood 2.4@3.0 MB:MSI neo2 865PE-pfs RAM:512 pc333 GF:club3d 6800( 374@817)
HDD:MAXTOR 120 a 80 GB 7200ot/min 8mb CD/DVD:Toshiba 48/16 CD-RW:TEAC 48/48/12 Monitor:AOC 9klr KLAVESA+MYS:GENIUS(multimedialni) REPRO:Creativ 5.1
HDD:MAXTOR 120 a 80 GB 7200ot/min 8mb CD/DVD:Toshiba 48/16 CD-RW:TEAC 48/48/12 Monitor:AOC 9klr KLAVESA+MYS:GENIUS(multimedialni) REPRO:Creativ 5.1
- Thellwin
- Administrátor

Mě se osvědčilo sázet na outsidera. Mým soukromým výzkumem jsem zjistil, že je vysoce nepravděpodobné, aby alespoň jednou za 6-7 sázek nevyhrál (stane se, ale výjimečně) No a když sázíš po 5000 a 10000 tak to přibývá solidněD@rth Rev@n píše:prosim mohl by nekdo poradit(system sazeni) a rict jak sazet na kone.A jeste jestli by nekdo mohl poslat screen na Autoskolu.
Dik
To já se snažím postupovat příběhem pomalu a užívat si i to okolo ...Sentenced píše:TAk včera misto abych pokročil s hlavním pribehem, tak jsem zas akorat vozil auta do pristavu![]()
Jinak makání na stavbe s buldozerem, to už je mocNebo to, že CJ může delat pasáka, to je taky dost hustý
Goldnoob team proud member!
- Mastero
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: