Nee ... tady to je mise od OG Loca, chce nějakej zpěvník (nebo co to je) a nestačí chodit tiše, protože jsou tam stráže. Je to ve vilce na severu LS.cool.user píše:to je to jak krades ty naboje?Thellwin píše:Že je v GTA obrazně skoro všechno je fajn, ale stealth mise si mohli odpustit. Nedaří se mi udělat tu misi jak mám vyloupit dům jakéhosi MadDoga
to sem udelal napoprve, staci nebehat a po schodech jit pomalu , vlastne ja po schodech cestou z5 skakal a stejne porad spal
GTA: San Andreas
Moderátor: Baneshee
- Thellwin
- Administrátor

Goldnoob team proud member!
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zrovna teď sem to udělal...je to ultralehký,první 2 strážce sem kuchnul a ostatním se vyhejbal (nejlepší je chodit skrčenej) no a pak dostaneš zbraň a to je easyThellwin píše:
Nee ... tady to je mise od OG Loca, chce nějakej zpěvník (nebo co to je) a nestačí chodit tiše, protože jsou tam stráže. Je to ve vilce na severu LS.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- milosh
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mno, sazeni na konicky se ukazalo jako nejlepsi zpusob jak ziskat hafo penez za kratkou dobu.
Zacinal jsem se 16 500 dolary a skoncil ani ne po pulhodce hrani na 4 800 000
Na princip jsem rekl bych prisel, ale ne vzdy je to stejny.
Treba jsem vzdy vsadil petinu toho, co jsem mel v banku a vzdy jen na 1 kone, samozrejme je lepsi vsadit na nejvetsiho outsidera - 5, protoze ten ma nejvetsi kurzy - 1:11 nebo i 1:12. Tyhle prachy jsem vydelal vsazenim treba jen 4000 na jednu "jizdu"
Vzdy se nejpozdeji u 3-4 jizdy ten kun "chytil" a vyhral, takze i kdyz jsem prohral rekneme z tech 16 litru tech 8-12 tisic, tak pri kurzu 1:12 mi to vydelalo skoro 50 litru. no a kdyz uz mate vic, rekneme 100-200 litru, tak se to sazi lip, staci vsadit treba 3x na stejnyho kone, ja hlavne na tu 5 a pak uz jsem vyhral 600litru, pak vsadil misto 50tisic rovnou 100-200tisic a vata byla doma, jak rikam, sel jsem vcera spat se skoro 5 melouny (bohuzel jen na virtualnim ucte)
Ale taky se mi jednou povedlo, ze kdyz jsem vsadil na 1, vyhrala 5, druhe kolo sem vsadil na 5 a vyhrala 1. No chce to ukladat po kazdy vyhre a pak si to dat repete. Cisla vyhercu jsem si psal, ale stejne to je generovany jinak, takze to je k nicemu. Ale asi 2 se mi povedlo vsadit na 5, vyhrala 2, pak se teda pul castky co sem mel vsadil na 2, co vyhrala v prvnim kole no a vyhrala i podruhy, takze to chce taky trochu stesti, ale sazka na 5 je asi nejlepsi, kdyz se to povede, pak uz jsem u toho fandil ze se i moje slecna musela smat
Ale je to mazec, dnesni cil az prijdu z prace je tak minimalne 30 melounu, at si koupim naky ty domky, zatim sem koupil jen 1 v druhym meste, bo na to nebylo, ale ted uz jsem milionar
Jeste rada na zaver, sazel jsem v ty jedny maly vesnicce, jak je kousek od toho SAVE v lese u ty slecny Cataliny, mam pocit. neni to daleko a vzdy po vyhrani urcity castky je dobry to hned ulozit a vyrazit zase vyhravat miliony
Zacinal jsem se 16 500 dolary a skoncil ani ne po pulhodce hrani na 4 800 000
Na princip jsem rekl bych prisel, ale ne vzdy je to stejny.
Treba jsem vzdy vsadil petinu toho, co jsem mel v banku a vzdy jen na 1 kone, samozrejme je lepsi vsadit na nejvetsiho outsidera - 5, protoze ten ma nejvetsi kurzy - 1:11 nebo i 1:12. Tyhle prachy jsem vydelal vsazenim treba jen 4000 na jednu "jizdu"
Ale taky se mi jednou povedlo, ze kdyz jsem vsadil na 1, vyhrala 5, druhe kolo sem vsadil na 5 a vyhrala 1. No chce to ukladat po kazdy vyhre a pak si to dat repete. Cisla vyhercu jsem si psal, ale stejne to je generovany jinak, takze to je k nicemu. Ale asi 2 se mi povedlo vsadit na 5, vyhrala 2, pak se teda pul castky co sem mel vsadil na 2, co vyhrala v prvnim kole no a vyhrala i podruhy, takze to chce taky trochu stesti, ale sazka na 5 je asi nejlepsi, kdyz se to povede, pak uz jsem u toho fandil ze se i moje slecna musela smat
Ale je to mazec, dnesni cil az prijdu z prace je tak minimalne 30 melounu, at si koupim naky ty domky, zatim sem koupil jen 1 v druhym meste, bo na to nebylo, ale ted uz jsem milionar
Jeste rada na zaver, sazel jsem v ty jedny maly vesnicce, jak je kousek od toho SAVE v lese u ty slecny Cataliny, mam pocit. neni to daleko a vzdy po vyhrani urcity castky je dobry to hned ulozit a vyrazit zase vyhravat miliony
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
no co mam urobit ked odomna pyta viac skusenosti "underwater"? lebo ma nechce pustit do misie. a tych motorkarov v druhom meste, co im musite brat balicky ste jako zvladli?
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- milosh
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pod vodou plaves kdyz stisknes levy mysitko a drzis SPACE - plave pod vodou.martin850 píše:no co mam urobit ked odomna pyta viac skusenosti "underwater"? lebo ma nechce pustit do misie. a tych motorkarov v druhom meste, co im musite brat balicky ste jako zvladli?
Mise s motorkarema a balickama, staci do nej vrazit a automaticky ho seberes, ale lepsi efekt je ho sestrelit
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jj, trenoval jsem to plavání jako blbec a pak jsem ten tunel stejne nepodplaval, ten magor se vzdy utopil ... zaplat buh to jde i obejit po souši, zaplat boha za volnost
Pobil jsem to tam ze souše. Do posledního šmejda.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ok, dik, este ako sa leze po rebriku?
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
prave tam som sa chcel dostat 
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mastero
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- dzungales
- Začátečník

da sa v pohode zarabat len na stavkovani,mohli tam dat nejaky strop penazi,lebo teraz rozhadzujem a kupujem a zasa rozhadzujem tie prachy a poriadne sa ani 2 melka nehli.
hm...
hm...
Naposledy upravil(a) dzungales dne pát 1. črc 2005, 15:28, celkem upraveno 2 x.
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- dzungales
- Začátečník

Marek napisal
Neviem ci som to spravne pochopil.Mam si poznamenat tie kurzy(napr 2 4 6 9 11) a poznacit v kazdom vyhercu.Potom loadnut hru znova a mal by vyhrat ten co mam poznacne?Lebo takto mi to nefunguje ani nahodou, vzdy vyhra iny.Inac uz ked som si poznamenaval tak sa presne cisla kurzov opakovali ale vytaz bol iny.Tak ako.pls vysvetli....[/quote]
ja som to takto robil, a z 10 poznacenych turnajov mi vyslo stale min. 8.jasne,ze si to tam prehadzuje ako chce,no ked si mrknes screeny,tak asi len tak do luftu by som nehadzal po 4 melony.
pekne som si to pozapisoval.nemusis odstavkovat kazdy turnaj,staci ked prides k masine LSHIFT,pozries ci ti vyhovuju kurzy,pokial nie F,a odznova,ja stavkujem len tie udalosti, ktore mam poznacene. to by som sa tam nastal. skusaj dalej,musi ti to poficat.
Neviem ci som to spravne pochopil.Mam si poznamenat tie kurzy(napr 2 4 6 9 11) a poznacit v kazdom vyhercu.Potom loadnut hru znova a mal by vyhrat ten co mam poznacne?Lebo takto mi to nefunguje ani nahodou, vzdy vyhra iny.Inac uz ked som si poznamenaval tak sa presne cisla kurzov opakovali ale vytaz bol iny.Tak ako.pls vysvetli....[/quote]
ja som to takto robil, a z 10 poznacenych turnajov mi vyslo stale min. 8.jasne,ze si to tam prehadzuje ako chce,no ked si mrknes screeny,tak asi len tak do luftu by som nehadzal po 4 melony.
pekne som si to pozapisoval.nemusis odstavkovat kazdy turnaj,staci ked prides k masine LSHIFT,pozries ci ti vyhovuju kurzy,pokial nie F,a odznova,ja stavkujem len tie udalosti, ktore mam poznacene. to by som sa tam nastal. skusaj dalej,musi ti to poficat.
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- Marek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Na ziadnu skolu netreba s lietanim cakat.Uz v prvom meste staci pristavit k plotu auto na ktore vyleziete a preskocite ten plot a ste na letisku.Mam pocit ze kusok pri vchode je ten plot len taky nizky murovany.Dalej je uz vysoky s pletivom-tam treba nakladne auto s nadstavnou aby ste to preskocili.martin850 píše:prave tam som sa chcel dostat
AMD Athlon XP 1700+ @ 2400MHz(11,5*209) + Zalman 7000AlCu || ABIT NF7 || 1GB RAM || INNO 6600GT || HDD 320GB ||M-Audio revo 5.1 + Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to však je naprd tam takto lozit, jako zlosěj. Není to ten pravej pocit když tam hezky vjedeš autem, před tebou se otevřou vrata. To je něco jiného.Marek píše:Na ziadnu skolu netreba s lietanim cakat.Uz v prvom meste staci pristavit k plotu auto na ktore vyleziete a preskocite ten plot a ste na letisku.Mam pocit ze kusok pri vchode je ten plot len taky nizky murovany.Dalej je uz vysoky s pletivom-tam treba nakladne auto s nadstavnou aby ste to preskocili.martin850 píše:prave tam som sa chcel dostat
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
no sak litas chvili a oni ti rostou zkusenosti. A potom uz tam muzes. Aspon kamos rikal.Recon píše:to však je naprd tam takto lozit, jako zlosěj. Není to ten pravej pocit když tam hezky vjedeš autem, před tebou se otevřou vrata. To je něco jiného.Marek píše: Na ziadnu skolu netreba s lietanim cakat.Uz v prvom meste staci pristavit k plotu auto na ktore vyleziete a preskocite ten plot a ste na letisku.Mam pocit ze kusok pri vchode je ten plot len taky nizky murovany.Dalej je uz vysoky s pletivom-tam treba nakladne auto s nadstavnou aby ste to preskocili.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz