Formátování
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- StanleyS
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Formátování
Poradí mi prosím někdo jak zformátovat disk v dosu ,když mám kopnutý vokna a nejdou spustit. Děkuji
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Formátování
Jakej? Systémovej? No ono to je jedno každopádně zpouštěcí disketu nebo boot CD win XP.....StanleyS píše:Poradí mi prosím někdo jak zformátovat disk v dosu ,když mám kopnutý vokna a nejdou spustit. Děkuji
- StanleyS
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- StanleyS
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- StanleyS
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Seltsian-Void
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
StanleyS píše:Nejhorší je ,že když ho připojím a druhej UATA je taky zapojenej tak vždy bootuje ten špatnej SATA -má přednost a nebo to neumím přepnout.Kdyby byl jako SLAVE tak bych ho z funkčních oken naformátoval - nebo se mýlím ?
No to mas pravdu.Pripoj to takhle, ten z kteryho chces nabootovat musi byt MATER a druhej (konkretne ten, kterej chces naformatovat) musi bejt SLAVE.Pak to zformatujes i z Oken.
Chybovat je lidské, ale jestli chcete něco opravdu pos..t potřebujete počítač.
diky vsem, co se podileli na zalozeni PCT 
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- PaMi
- Nováček

Mam ten stejny problem - seagate 160 SATA!Pri bootovani z winXP-me to nepusti k formatovani stareho oddilu a nahrani novych XP i pri pokusu o opravu to hodi hlasku (modra obrazovka) : Byly zjisteny potize ...... Potize pravdepodobne zpusobil soubor: ntfs.sys
Zkousel jsem disk i na druhem pc jako SLAVE, na MASTER byl zapojen disk z funkcnim systemem,ale pri nabehu orazovky s XP to hodilo restart!Nepomuze ani bootovaci disketa, jednotku "C:" to nenajde.
Uz fakt nevim jak dal
Zkousel jsem disk i na druhem pc jako SLAVE, na MASTER byl zapojen disk z funkcnim systemem,ale pri nabehu orazovky s XP to hodilo restart!Nepomuze ani bootovaci disketa, jednotku "C:" to nenajde.
Uz fakt nevim jak dal
- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- PaMi
- Nováček

Tak problem vyresen!Stahl jsme z http://www.seagate.com/support/disc/ programek na partition v Dosu a stim se mi konecne podarilo disk naformatovat.Diky GetDataBack jsem ani neprisel o zadna data - chvilku to trvalo ale super vec