ide, mam viz. podpis.darthNadd píše:plz ide vam subwoofer/center v sa ? Vsade mi ide len tu nie. mam ac97
GTA: San Andreas
Moderátor: Baneshee
- Dr.Evil
- Začátečník

CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jsem to konečne taky dojel a ta poslední mise byla fakt humus, dlouhá, těžká a kus ješte na čas, takový mise nesnášim
Jinak ta válka gangů pred zaverem byla taky dost ubohá, stravil jsem na tom dve hodiny a bylo to furt kolem dokola to samy, nuda.
No ted uz se človek může venovat jen tomu co ho baví - krást auta, chodit na pizzu atd
Jinak ta válka gangů pred zaverem byla taky dost ubohá, stravil jsem na tom dve hodiny a bylo to furt kolem dokola to samy, nuda.
No ted uz se človek může venovat jen tomu co ho baví - krást auta, chodit na pizzu atd
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Dr.Evil
- Začátečník

Nemte nekdo figl jak na tu misi o Zera?Ta s tim dvouplosnikem. Vubec se me nedari to letadylko ovladat... Ve Vice City me ty levely s RC hrackama prisli jednodusi.Sem docela v koncich a uz me to nebavi...
Jak tady nekdo psal - nedokazu to udrzet ve vzduchu a nejak smysluplne zatacet.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
TAky jsem se nazvtekalDr.Evil píše:Nemte nekdo figl jak na tu misi o Zera?Ta s tim dvouplosnikem. Vubec se me nedari to letadylko ovladat... Ve Vice City me ty levely s RC hrackama prisli jednodusi.Sem docela v koncich a uz me to nebavi...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ale jestli cces mit hru dohranou na 100% tak je muis udelat...Sentenced píše:TAky jsem se nazvtekalDr.Evil píše:Nemte nekdo figl jak na tu misi o Zera?Ta s tim dvouplosnikem. Vubec se me nedari to letadylko ovladat... Ve Vice City me ty levely s RC hrackama prisli jednodusi.Sem docela v koncich a uz me to nebavi...
Jak tady nekdo psal - nedokazu to udrzet ve vzduchu a nejak smysluplne zatacet.Základ je podle me v pořádným nastavení ovládání, rychlost na jednu ruku a "vejšku" na druhou, pak to snad nejak pujde ... ale mise u Zera nejsou součástí hlavního pribehu, takze se na to klidne můžeš vybodnout.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jednou mi nesla udelat jedna mise, tak sem se ordeagovaval sbiranim tech stupidit, vysbiral sem vse co slo a celkem dobreSentenced píše:No to je jasny, ale to by musel delat i ty stupidity jako sbiraní podkov atd, ne ?? To mi přijde, ze tu hru spíš kazí než naopak, ale každýmu co jeho jest
- Dr.Evil
- Začátečník

tak se na ne vybodnu, protoze nejsou vubec zabavny a spis me kazi celkovej dojem z GTA SA.Sentenced píše:ale mise u Zera nejsou součástí hlavního pribehu, takze se na to klidne můžeš vybodnout.
- SHOCK_WAWE
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
TAk to má býtDr.Evil píše:tak se na ne vybodnu, protoze nejsou vubec zabavny a spis me kazi celkovej dojem z GTA SA.Sentenced píše:ale mise u Zera nejsou součástí hlavního pribehu, takze se na to klidne můžeš vybodnout.
Raději jdi krást auta a vyvážet do přístavu, to aspon delá čest jmenu hry
- Thellwin
- Administrátor

SHOCK_WAWE píše:prosím nevite nekdo kde jsou v gta ty dostihy??
Thellwin píše:Sázky na koně ... jedny jsou ve vesničce nad LS (Montgomery myslím) a ty druhý jsou kousek napravo (skoro pod nim) od prvního sjezdu v LS když jedeš ze severu.van Bellen píše:som len v prvom meste..nie je tu niekde hazard ? kedze kasina su dalsom meste az..neviem ci aj tie kone.
Goldnoob team proud member!
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
coo?? proč by to hledal, kdyby měl originál tak se nemusí tak pitomě ptát protože by měl mapu kde jsou všechny vypsány.cool.user píše:co takhlke projit si par stranek z5? resi se to tady uz 3kratSHOCK_WAWE píše:prosím nevite nekdo kde jsou v gta ty dostihy??![]()
to je tak tezkly na kazdy strane zmacknout f3 a vyhledat si slovo dostih nebo sazk ??
- SHOCK_WAWE
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Recon píše:coo?? proč by to hledal, kdyby měl originál tak se nemusí tak pitomě ptát protože by měl mapu kde jsou všechny vypsány.cool.user píše: co takhlke projit si par stranek z5? resi se to tady uz 3krat![]()
to je tak tezkly na kazdy strane zmacknout f3 a vyhledat si slovo dostih nebo sazk ??
samozrejme ze mam originalku, ale obal s mapou a se vsim ostatnim jsem vyhodil
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- SHOCK_WAWE
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- indigo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Smith
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
efektivnější výmluva by byla, kdybys řekl, že sis ji přilepil na zeď - z druhé strany té mapy je plakátSHOCK_WAWE píše: samozrejme ze mam originalku, ale obal s mapou a se vsim ostatnim jsem vyhodil![]()
-------------
teď dělám poslední misi... nemám rad mise na čas, když jsem se z toho baráku konečně dostal v čas, tak jsem po**** druhou část.
Co mám dělat jak Sweet visí z toho žebříku na hasičském autě?
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
- cicin
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Staci jenom sledovat to hasicsky auto a potom na dalnici, kdyz se napravo objevi kolonka GRIP, tak se musis drzet tesne za hasicakem a Sweet ti skoci do auta.Smith píše: Co mám dělat jak Sweet visí z toho žebříku na hasičském autě?
Athlon XP 2500+ || Asus A7N8X-X || 2x 256 Kingston 400mhz || Saphire Radeon 9600PRO || Hitachi 160G PATA + 76G IBM do supliku
- Smith
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ok, díky.cicin píše:Staci jenom sledovat to hasicsky auto a potom na dalnici, kdyz se napravo objevi kolonka GRIP, tak se musis drzet tesne za hasicakem a Sweet ti skoci do auta.Smith píše: Co mám dělat jak Sweet visí z toho žebříku na hasičském autě?
ale nemám se úplně lepi na to hasičské auto, jak bude skákat, že ?
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]