GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
cicin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cicin »

Smith píše: ale nemám se úplně lepi na to hasičské auto, jak bude skákat, že ?
Msmze ani ne. Jenom se proste drzet za nim tak, aby nad tebou visel Sweet a mohl ti tam skocit.
Athlon XP 2500+ || Asus A7N8X-X || 2x 256 Kingston 400mhz || Saphire Radeon 9600PRO || Hitachi 160G PATA + 76G IBM do supliku
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Tu skolu lietania treba dokoncit?Ja neviem prejst ani to prve lebo to blbe lietadlo nedrzi vysku a stale pada to je shit humus :x .Ako to mam prejst? pls help
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

350Z píše:Tu skolu lietania treba dokoncit?Ja neviem prejst ani to prve lebo to blbe lietadlo nedrzi vysku a stale pada to je shit humus :x .Ako to mam prejst? pls help
pokud nejsi levej tak trocha tréninku to spraví. A pokud jsi, tak možná po haluzi to uděláš ale pak nevím jak uděláš misi N.O.E protože to je opravdu náročné na letecké umění. Ten trénink je oproti tomu gaučing :-D
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Recon píše:
350Z píše:Tu skolu lietania treba dokoncit?Ja neviem prejst ani to prve lebo to blbe lietadlo nedrzi vysku a stale pada to je shit humus :x .Ako to mam prejst? pls help
pokud nejsi levej tak trocha tréninku to spraví. A pokud jsi, tak možná po haluzi to uděláš ale pak nevím jak uděláš misi N.O.E protože to je opravdu náročné na letecké umění. Ten trénink je oproti tomu gaučing :-D
Lietala som na stihacke a na tej viem profi ale na tom shite co je v treningu mi to proste nejde. :lol:
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

ako sa da na kone vsadit viac ako 10 000?
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

van Bellen píše:ako sa da na kone vsadit viac ako 10 000?
tim ze vickrat vsadis 10 000
0118 999 881 999 119 7253
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

350Z píše:
Recon píše: pokud nejsi levej tak trocha tréninku to spraví. A pokud jsi, tak možná po haluzi to uděláš ale pak nevím jak uděláš misi N.O.E protože to je opravdu náročné na letecké umění. Ten trénink je oproti tomu gaučing :-D
Lietala som na stihacke a na tej viem profi ale na tom shite co je v treningu mi to proste nejde. :lol:
Až se dostaneš k té misi na letišti, tak se z otížnosti pose***. Dostaneš ten krám co je v tréninku, máš přeletět celý město pod signálem radaru, tedy asi 30 metru nad zemí. Jeden strom a jsi ...........
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Recon píše:
350Z píše: Lietala som na stihacke a na tej viem profi ale na tom shite co je v treningu mi to proste nejde. :lol:
Až se dostaneš k té misi na letišti, tak se z otížnosti pose***. Dostaneš ten krám co je v tréninku, máš přeletět celý město pod signálem radaru, tedy asi 30 metru nad zemí. Jeden strom a jsi ...........
No tak sa na tu misiu tesim :-D
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

ja som tu misiu spravil asi na 6. pokus,no asi 3krat som sa rozbil pri pristavani.
letiet nizko nie je az taky problem,pri mori sa to da,aj ten cas je v pohode.
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Technická otázka ... také se vám to při zachraňování tý k...y z toho hořícího domu tak sekalo ? FPS jsem sice neměřil, ale odhadl bych to tak na 5-10 :(
Goldnoob team proud member!
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Thellwin píše:Technická otázka ... také se vám to při zachraňování tý k...y z toho hořícího domu tak sekalo ? FPS jsem sice neměřil, ale odhadl bych to tak na 5-10 :(
Mno je fakt že normálně mi to chodí cca 40-120fps...a tom baraku kolem
20-25 fps když bylo hodně kouře...hnus trhanice, jak s frame limiterem :cry:

jinak hraju na 1280X1024 max detaily, max viditelnost + 2AA(ve hře je to level AA 1)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Tiez mi to tam sekalo (15-25fps) a framerate klesne aj ked flekujem s autom.........
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

350Z píše:Tiez mi to tam sekalo (15-25fps) a framerate klesne aj ked flekujem s autom.........
JJ particle efekty dávají grafikám zabrat, zvlášť ještě když má někdo zapnuté vyhlazování :roll:
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Butch píše:
Mno je fakt že normálně mi to chodí cca 40-120fps...a tom baraku kolem
20-25 fps když bylo hodně kouře...hnus trhanice, jak s frame limiterem :cry:

jinak hraju na 1280X1024 max detaily, max viditelnost + 2AA(ve hře je to level AA 1)
Aspoň, že nejsem sám ... bylo mi to dost divný. Hraju na 1024x768 32bit max details, max viditelnost, AA ve hře lvl2. Všechno v pohodě, jenom když začne pršet, tak je znát mírné zpomalení, ale framerate je pořád vysoko.

Já jsem to částečně vyřešil, tím, že jsem dal kameru dolů a na CJ koukal jakoby zespoda :)
Goldnoob team proud member!
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Recon píše:
Recon píše: Až se dostaneš k té misi na letišti, tak se z otížnosti pose***. Dostaneš ten krám co je v tréninku, máš přeletět celý město pod signálem radaru, tedy asi 30 metru nad zemí. Jeden strom a jsi ...........
No nechcem nic hovorit ale podarilo sa mi to na prvy krat. :)
A trening bol uplne lahky.Problem bol v tom ze bola zle priradena klavesa k zasuvaniu podvozka namiesto 2 bolo +.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

POTREBUJI POMOC!!!!
Takze vam nastinim situaci. Mise se jmenuje FENDER KETCHUP a jedna se o prvni misi pro kterou si prijdu v tretim meste ( na mape je to zluty kolecko s nevim cim uvnitr) Chlapek je uvazanej na kapote kabrioletu a lezi na brise. CJk nemu prijde prohodi par sprostych slov a nasedne do auta. Je slyset jak se otviraji vrata garaze. Pohled se zmeni tak ze vidim auto ze predu a trochu ze strany. Auto vyjede najednou narazi (nevim do ceho). Kamera se nepohnula stale je ze predu a trochu ze strany, ale ted uz vidim jen kus od zadniho kola dozadu. Zadni kolo se protaci a auto nikam nejede. Najednou nejde vjet ani do menu a musim pres spravce uloh koncit ulohu GTA. V cem je problem? Jde to nejak obejit :?
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Poradi mi nekdo jak zatahnu u letadla podvozek? Koupil jsem letiste a nejak mi nejde ten trenink 8-)
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

milosh píše:Poradi mi nekdo jak zatahnu u letadla podvozek? Koupil jsem letiste a nejak mi nejde ten trenink 8-)
Standartne je to +
Jaitni
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaitni »

Zdárek, možná se to už tady řešilo,... trochu sem to tady prolez a nic sem nenašel... takže k věci:
Funguje vám při hraní rádia v autě (motorce...) subwoofer? Mě nefunguje a docela mě to štve... Je to tak schválně, nebo je problém u mě? Sem si koupil i Bass Boost a nepomohlo to... ( :oops: )
Jesli nejssem první kdo se ptá , tak sry :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“