Chyby v grafice a kousání ASUS N6600GT TOP PCI-E

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Magorz
Nováček
Nováček

Chyby v grafice a kousání ASUS N6600GT TOP PCI-E

Příspěvek od Magorz »

Čus mám asi dost podobnej prob. jako většina lidí tady,ale mám ASUS N6600GT TOP PCI-E (gf6600GT default 500/1000 Mhz) nepřetaktovaná... hází v 3D artefakty a po pár vteřinách se kousne kompletně komp na reset v podstatě v každý hře (Far Cry p1.3,BF2,Brothers in Arms ,atd...) . Jediný co mi tam šlape je Doom3 (OpenGl) Koupil sem ZALMAN 700Cu a teplota je parádní 36nezatížená a max 57 při 3Dmarku05(taky s artefaktama) zkusil sem snad všechny drivery i bios update desky i karty,ale furt to samý :( jo a už mám druhou páč sem jí už jednou vyreklamoval a to samý... už sem fakt zofufalej.

P4 530j 3.04 GHz,MB MSI i915P/G Neo2 Platinium,2x DDR2 512MB 533MHz Dual Channel,2 x WD 200GB SATA,ASUS N6600GT TOP,500W Zdroj...
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyby v grafice a kousání ASUS N6600GT TOP PCI-E

Příspěvek od Jirin »

Magorz píše:Čus mám asi dost podobnej prob. jako většina lidí tady,ale mám ASUS N6600GT TOP PCI-E (gf6600GT default 500/1000 Mhz) nepřetaktovaná... hází v 3D artefakty a po pár vteřinách se kousne kompletně komp na reset v podstatě v každý hře (Far Cry p1.3,BF2,Brothers in Arms ,atd...) . Jediný co mi tam šlape je Doom3 (OpenGl) Koupil sem ZALMAN 700Cu a teplota je parádní 36nezatížená a max 57 při 3Dmarku05(taky s artefaktama) zkusil sem snad všechny drivery i bios update desky i karty,ale furt to samý :( jo a už mám druhou páč sem jí už jednou vyreklamoval a to samý... už sem fakt zofufalej.

P4 530j 3.04 GHz,MB MSI i915P/G Neo2 Platinium,2x DDR2 512MB 533MHz Dual Channel,2 x WD 200GB SATA,ASUS N6600GT TOP,500W Zdroj...
No mohl by to delat zdroj - co mas za zdroj?
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Re: Chyby v grafice a kousání ASUS N6600GT TOP PCI-E

Příspěvek od PcBuh »

Magorz píše:Čus mám asi dost podobnej prob. jako většina lidí tady,ale mám ASUS N6600GT TOP PCI-E (gf6600GT default 500/1000 Mhz) nepřetaktovaná... hází v 3D artefakty a po pár vteřinách se kousne kompletně komp na reset v podstatě v každý hře (Far Cry p1.3,BF2,Brothers in Arms ,atd...) . Jediný co mi tam šlape je Doom3 (OpenGl) Koupil sem ZALMAN 700Cu a teplota je parádní 36nezatížená a max 57 při 3Dmarku05(taky s artefaktama) zkusil sem snad všechny drivery i bios update desky i karty,ale furt to samý :( jo a už mám druhou páč sem jí už jednou vyreklamoval a to samý... už sem fakt zofufalej.

To nemusí bej VGA , muže to bejt Deska , Ramky , CPU , bohužel to chce pořadnej test celého HW

Zkoušel jsi tam jinou VGA ???
Magorz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Magorz »

No žádnou jinou GF sem nezkoušel páč jen tak nikde bohužel PCI-E grafarnu na pujčení neseženu,ale jestli mi ty kurvy při reklamaci tu kartu vopravdu vyměnily tak je tohle teda už druhá GF... Jo a nějakej dobrej prográmek na HW testík? dík
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

Magorz píše:No žádnou jinou GF sem nezkoušel páč jen tak nikde bohužel PCI-E grafarnu na pujčení neseženu,ale jestli mi ty kurvy při reklamaci tu kartu vopravdu vyměnily tak je tohle teda už druhá GF... Jo a nějakej dobrej prográmek na HW testík? dík
Testa RAMek (MEMTEST); test Prime 95.... dukladne projet je tu o tom hafo thredu...... Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Magorz píše:No žádnou jinou GF sem nezkoušel páč jen tak nikde bohužel PCI-E grafarnu na pujčení neseženu,ale jestli mi ty kurvy při reklamaci tu kartu vopravdu vyměnily tak je tohle teda už druhá GF... Jo a nějakej dobrej prográmek na HW testík? dík
Vem tu VGA , a tam kde jsi to kupoval ji jech zapojit do nějakého Pc , pokud půjde je problém jinde :)
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Kdyz to dela artefakty i na default,tak to bude nejspis zdroj..Napis znacku zdroje...tipuju EC 500W hnus..
Mac...
kanec
Nováček
Nováček

Příspěvek od kanec »

Ja som mal podobný problem na Gainwarde 6600gtGS.Artefakty v hrach aj v 3Dmarku 03,05.Na :wink: koniec bol problem v doske .Mal som Foxconn dal som Epox a bolo po probleme.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“