zajimalo by me proc tato karta (6800gt leadtek) tak drasticky zlevnila oproti ostatnim 6800gt, je o cca 2000-2500 levnejsi.
je to strategicky tah leadteku?
mno me se ted nabizi i jine reseni (ze by spatna kvalita ?), tuhle kartu jsem tu opravdu vychvalil a je pravda, ze mi jela naprosto skvele (jak vykon, tak nizka hlucnost a nizke teploty), proste jsem byl spokojeny.
po pul roce karta odesla (ani za sebou nezavrela dvere

), za 14 dnu prisla nova z reklamacky a po 10min v 3d prd a artefakty jako svina a konec, 2 reklamace trvala asi 10 dnu a jen jsem kartu strcil do kompu uz v biosu bylo zle (nutno podotknout, ze uz od 1. pohledu nova rozhodne nebyla, zasla med a ohnute 2 packy drzici pasiv,
ted je na 3. reklamaci a uz me ani neprekvapi, jestli opet prijde sunt, vlastne za normalnich okolnosti by me to asi potesilo, protoze se jedna uz o treti reklamaci a tak bych mel narok na penize, mno ale problem je ta cena, fakt smula
tot muj kratky pribeh,
nechci zde flamovat ci co, at si kazdy udela sam svuj nazor
jeste bych chtel upozornit, ze problem s kartou nezpusobila zadna jina komponenta, karta z 2. reklamace uz byla zkousena na jine desce, a zdroj mam zmereny a je stabilni,
zdar a silu