PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No trend nevím. Přeci jen tahokov je takovej zajimavější než obyč perforace (kulatá) a navíc to je takový jednodušší, samozřejmě záleží na použití, ale třeba na ten předek by se určitě nehodil perforovanej plech. :( Kdyby měl člověk honeycomb, tak je to něco jinýho...

//Zapomněl jsem dopsat jedno slovo, no... :oops: XPMpost odmazán

//Přidáno hlasování o tahokovu - ať znám hlas lidu... :wink:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

mě to příjde jako plot.... plot který si vystříhal a mrskl na case :lol: . aspoň kdyby byl jemnější. Medové plástve hmmmm... Já bych tam dal děrovaný plexi, nevím, nějak ukradený teda eh upravený. Ty ses schopnej tak bys ssis s tím dal práci a vypadalo by to dobre
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Chtěl jsem jemnější, ale přišlo mi tohle a tak ho potřebuju někde spotřebovat :oops: Už ho tady mám dlouho. pěkný jemný mám na Orange, ale to se mi nechce použít na dva mody - to by pak bylo dost stejný.

Ale fakt musím někde sehnat HoneyComb. Na příští mod ho snad použiju. Tady už to asi měnit nebudu...už jsem z toho vycházel. A možná změníš názor, až to bude ten kontrast černý a stříbrný...uvidíme... :-D A jinak, je to stříbrně eloxovanej hliník... 8)
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Stoobi píše: A jinak, je to stříbrně eloxovanej hliník... 8)
i kdyby to bylo fialově eloxované zlato, pořád to tam vypadá divně...ale uvidíme

//Stoobi - :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Více na mých www
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

Náááádhera :D vubec se nenechej odradit lidma co si to nedovedou predstavit. Ten kontrast brutality tahokovu versus jemneho plexi -bude to primo k nakousnuti. Navic to vypada velice ucelne, tedy ze ten tahokov vlastne kryje ventilatory pred doternymi prackami vsech lammeru a zaroven propousti maximum vzduchu. Spodni partie proste rika jsem dravec a musim se schovavat za mrizi :oops: Doufam ze f podobnem duchu bude i vrsek u mechanik....ale v pripade Stoobiho cekam jeste vetsi lahudku 8)
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
Alien--forever
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alien--forever »

koukám tahokov rozpoutal žhavou diskuzi :D alě mě se to líbí... vypadá to celý velice slibně
:worship:
už není :(
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

eXp10it píše:Náááádhera :D vubec se nenechej odradit lidma co si to nedovedou predstavit. Ten kontrast brutality tahokovu versus jemneho plexi -bude to primo k nakousnuti. Navic to vypada velice ucelne, tedy ze ten tahokov vlastne kryje ventilatory pred doternymi prackami vsech lammeru a zaroven propousti maximum vzduchu. Spodni partie proste rika jsem dravec a musim se schovavat za mrizi
mluvíš jako podomní prodavač... já si to moc dobře umím představit a proto říkám že se mi to nezdá...
Obrázek
Více na mých www
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

ten kontrast je tam dobrej, koukam ze se pomalu,ale jiste stavas nejlepsim ceskym modderem. hodne stesti
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

BodyZ píše:ten kontrast je tam dobrej, koukam ze se pomalu,ale jiste stavas nejlepsim ceskym modderem. hodne stesti
Uz se jim davno stal :)
.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

:oops: :oops: :oops: Zase to tak nepřehánějte...:) Ale s těma mechanikama/mechanikou to snad bude zajimavý...:)
eXp10it píše:Náááádhera :D vubec se nenechej odradit lidma co si to nedovedou predstavit. Ten kontrast brutality tahokovu versus jemneho plexi -bude to primo k nakousnuti. Navic to vypada velice ucelne, tedy ze ten tahokov vlastne kryje ventilatory pred doternymi prackami vsech lammeru a zaroven propousti maximum vzduchu. Spodni partie proste rika jsem dravec a musim se schovavat za mrizi :oops: Doufam ze f podobnem duchu bude i vrsek u mechanik....ale v pripade Stoobiho cekam jeste vetsi lahudku 8)
A tohle jsi dobře napsal. Přesně takhle to na mě působí taky, jsem rád, že to někdo cítí podobně... :wink: Díky
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

ta mechanika bude maskar už sem ji viděl :twisted:

//Stoobi - korekce chyby :lol:

// :oops:
Naposledy upravil(a) Xan dne úte 6. zář 2005, 17:53, celkem upraveno 2 x.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Xan, tak doufám, že to neprozradíš. :) V nejbližších dnech nahodím foto... :wink:
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Stoobi píše:Proč jako? Myslíš to, že tlačítka jsou schovaný, to mi příde dobrý...
no právě se mi nelíbí jak jsou schovaný- pod tim tahokovem vypadaj jako kdyby se styděli- obvzlášť když jsou pod společnym kusem tahokovu s větráky

ten tahokov bych ale nechal- jak z funkčního hlediska (pouští maximum vzduchu a brání dotyku) tak i ze vzhledovýho hlediska je v pořádku
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak je tady takovej větší upgrade, jak nazanačoval Xan, tak tady sjou fotky mechaniky. Je to Slot_in Pioneer DVDrom. CD bude vyhazovat nahoru, je přidělaná k přednímu panelu a ovládání bude předělaný, takže jsem tlačítka a diody zakitoval, viz fotky. Pak přišla na řadu úprava spodní podlahy, takže tam je použitej 1mm plech s otvorem pod radiátorem a ten je zadělanej tahokovem. Hrany jsou ještě zakitovaný do rovnýho rohu a pak jsem celý šasi ještě nastříkal na černo, ale to už mi došly baterky u Nikona, takže foto bude zítra. Vypadá to poměrně dobře... :twisted:

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek

:oops:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Kristova noho :-D To vypadá že pracuješ na sládce a dycky když něco potřebuješ, hrábneš tam a moduješ dál :lol: :lol: :lol: ¨

Jinak to pokračuje zdárně, na můj vkus ale příliš složitě.
Obrázek
Více na mých www
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

XPM píše:Jinak to pokračuje zdárně, na můj vkus ale příliš složitě.
Cim slozitejsi, tim lepsi mod ... :)
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

cr89azy píše:
XPM píše:Jinak to pokračuje zdárně, na můj vkus ale příliš složitě.
Cim slozitejsi, tim lepsi mod ... :)
ne tak to bohudík není :wink:
Obrázek
Více na mých www
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

XPM píše:ne tak to bohudík není :wink:
Myslíš??? :twisted:

Ne,s kládka to není, jen tam máme trochu železa, co příde vyhodit, ale ještě jsme se k tomu nedostali. Ale fotí se tam pěkně...

btw. a co se ti zdá složitý?
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

heh tej dvd romke som skoro vobec nepochopil :oops:
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

vypadá to good co bude na tom ohlim plrxi vepredu? a jestly sem to správně pochopil tak pod tu nástavdu budou jeste nozicky aby to melo kde brat vzduch
Odpovědět

Zpět na „Projekty“