rada s koupí zvukové karty k repru THX
Moderátor: CageJ
- qAndrew
- Nováček

-
rada s koupí zvukové karty k repru THX
Dobrý den, kopil jsem si creative 5.1 THX 550, mám zvukovou kartu cretive 5.1 live a přemýšlím o audigy, ale nevím jestli ten rozdíl bude nějak citelně znát a jestli se to vyplatí......... předem dík Ondra
- Oldboy
- Začátečník

1, Když už jsi dal skoro osmičku za "pouhý" bedýnky ke komplu tak budeš mít určitě ty dva litry na Audigy 2ZS, aby jsi měl jistotu, že jsi to neošidil...
2, Nečekej propastný rozdíl mezi Live! a Audigy 2ZS. Audigy má oproti původním kartám Live! dle mé osobní zkušenosti zvedlý basy a výšky, takže napoprvé mnoha lidem zní od prvé vteřiny "lépe"... Výstup zcela určitě není flat...
3, I když máš Audigy, tak po připojený k solidnímu zesilovači a solidním bednám se to stejně nedá poslouchat - s počítačovýma bedýnkama je to good.... Zkoušel jsem to jen kvůli DVD-Audio - jinde než v komplu to nepřehraju, a tak jsem zkusil i pár CD a byl to docela průšvih bez dynamiky a bez spousty detailů...
Upozorňuju, že já filmy ani muziku na kompu nesjíždím, takže pouze herní zvuk a tam Audigy exceluje i s bednama co mám.
2, Nečekej propastný rozdíl mezi Live! a Audigy 2ZS. Audigy má oproti původním kartám Live! dle mé osobní zkušenosti zvedlý basy a výšky, takže napoprvé mnoha lidem zní od prvé vteřiny "lépe"... Výstup zcela určitě není flat...
3, I když máš Audigy, tak po připojený k solidnímu zesilovači a solidním bednám se to stejně nedá poslouchat - s počítačovýma bedýnkama je to good.... Zkoušel jsem to jen kvůli DVD-Audio - jinde než v komplu to nepřehraju, a tak jsem zkusil i pár CD a byl to docela průšvih bez dynamiky a bez spousty detailů...
Upozorňuju, že já filmy ani muziku na kompu nesjíždím, takže pouze herní zvuk a tam Audigy exceluje i s bednama co mám.
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
- Maxtor
- Začátečník

-
Charlie Breaker píše:Audigy má oproti původním kartám Live! zvedlý basy a výšky, takže napoprvé mnoha lidem zní od prvé vteřiny "lépe"...
Ja bych se na to vykaslal... pokud jsi velkej hrac, tak by Audigina mela smysl quli novymu EAXu, ale jinak od toho nic necekej... mozna sla karta dynamicky trochu nahoru, ale silne pochybuju o velkejch rozdilech, ktery by te nejak uchvatily..
Moje rada.. pokud hodne hrajes a chces novej EAX, kterej asi slyset pujde, tak ji kup, ale v nejlevnejsi variante..
tj. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29959