Imperial Glory
Moderátor: Baneshee
- Fe3C
- Začátečník

-
Imperial Glory
Hra niekto tuto strategiu? Aj vam tak seka uvodne menu alebo len mne?
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- Fe3C
- Začátečník

-
To tu nokto nehra? No tak...ake su vase postrehy, strategie? Zaciante valcit od zaciatku alebo skor v mieri so vsetkymi a az pocase sa na to vrhnete? Ake su tam suvislosti a budovami...co naskor a podobne....mate niekto nejake tipy?
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- SHOCK_WAWE
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tuhle paradicku sem uz dohral, vazne me to bavilo, na zacatku sem stavel a budoval army, pak sem napadl prusko, polsko,moldaviu a uzavrel alianci s ruskem a tureckem, az sem je vsechny znicil napadl jsem dalsi pidistaty a mel jsem uzavreny koalice se vsemi zbyvajicima mocnostma(PS: ja jsem hral za RAKOUSKO
), postupne sem vsechny znicil a zbývala jen francie a VB, nejdriv sem sel na franciu(musim rict dala mi sakra zabrat), finisujeme, o VB jsem si myslel ze bude jeste tezsi ju znicit jak francouze, ale opak byl pravdou, VBecka sem znicil za par hodin a vyhral hru

- Gaville
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Achilies
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Čaute lidi,
mám problém s touhle hrou. Běží normálně, ale když se přepnu do boje ovládaného hráčem, tak se občas stane, že se mi vyresetuje celý comp. Někdy je pak třeba 5 bitev klid a pak nejsem schopen hrát ani jednu, protože se mi to pořád restartovává
Jiné hry běží normálně, mám odzkoušenou konfiguraci přes Prime. Zkoušel jsem i Memtest a v pohodě.
Taky jsem hodil celý comp do defaultu včetně grafiky - a nic.
Mám nainstalovaný patch 1.1 a pořád nic..už jsem fakt bezdradný...
Díky za každou radu nebo nápad
mám problém s touhle hrou. Běží normálně, ale když se přepnu do boje ovládaného hráčem, tak se občas stane, že se mi vyresetuje celý comp. Někdy je pak třeba 5 bitev klid a pak nejsem schopen hrát ani jednu, protože se mi to pořád restartovává
Jiné hry běží normálně, mám odzkoušenou konfiguraci přes Prime. Zkoušel jsem i Memtest a v pohodě.
Taky jsem hodil celý comp do defaultu včetně grafiky - a nic.
Mám nainstalovaný patch 1.1 a pořád nic..už jsem fakt bezdradný...
Díky za každou radu nebo nápad
Athlon64 X2 4200+@2.6GHz,MB Gigabyte GA-M52L-S3 (rev.1.0),ATi Radeon x1950 Pro (648/1440),2x2GB A-DATA DDR2 800,Seagate 320GB 7.2k 2MB,SoundBlaster Audigy4, Samsung WriteMaster DVD, Fortron 400W, Creative Inspire T3030 2.1, 19" LCD HP L1940T
- Adisis
- Černá karta

-
- Achilies
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No to já právě nevím čím to je, tak jsem to nechtěl dávat do nějaké konkrétní rubriky.... ještě zkusím reinstall všeho....Adisis píše:jo tak to nevim skus se poptat někde jinde ve hrach ti asi neporadíAle jinak ta hra je good hlavně namořni bitvy!!!
Jinak hra je samozřejmě super - proto to řeším!!
Athlon64 X2 4200+@2.6GHz,MB Gigabyte GA-M52L-S3 (rev.1.0),ATi Radeon x1950 Pro (648/1440),2x2GB A-DATA DDR2 800,Seagate 320GB 7.2k 2MB,SoundBlaster Audigy4, Samsung WriteMaster DVD, Fortron 400W, Creative Inspire T3030 2.1, 19" LCD HP L1940T