Imperial Glory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Imperial Glory

Příspěvek od Fe3C »

Hra niekto tuto strategiu? Aj vam tak seka uvodne menu alebo len mne?
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

To tu nokto nehra? No tak...ake su vase postrehy, strategie? Zaciante valcit od zaciatku alebo skor v mieri so vsetkymi a az pocase sa na to vrhnete? Ake su tam suvislosti a budovami...co naskor a podobne....mate niekto nejake tipy?
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

Tak tuhle paradicku sem uz dohral, vazne me to bavilo, na zacatku sem stavel a budoval army, pak sem napadl prusko, polsko,moldaviu a uzavrel alianci s ruskem a tureckem, az sem je vsechny znicil napadl jsem dalsi pidistaty a mel jsem uzavreny koalice se vsemi zbyvajicima mocnostma(PS: ja jsem hral za RAKOUSKO :twisted: :twisted: ), postupne sem vsechny znicil a zbývala jen francie a VB, nejdriv sem sel na franciu(musim rict dala mi sakra zabrat), finisujeme, o VB jsem si myslel ze bude jeste tezsi ju znicit jak francouze, ale opak byl pravdou, VBecka sem znicil za par hodin a vyhral hru :twisted: :twisted: :P
Gaville
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gaville »

hrajete tu nekdo po netu?pokud jo,nechcete dat?
Achilies
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Achilies »

Čaute lidi,

mám problém s touhle hrou. Běží normálně, ale když se přepnu do boje ovládaného hráčem, tak se občas stane, že se mi vyresetuje celý comp. Někdy je pak třeba 5 bitev klid a pak nejsem schopen hrát ani jednu, protože se mi to pořád restartovává :x

Jiné hry běží normálně, mám odzkoušenou konfiguraci přes Prime. Zkoušel jsem i Memtest a v pohodě.
Taky jsem hodil celý comp do defaultu včetně grafiky - a nic.
Mám nainstalovaný patch 1.1 a pořád nic..už jsem fakt bezdradný...

Díky za každou radu nebo nápad :wink:
Athlon64 X2 4200+@2.6GHz,MB Gigabyte GA-M52L-S3 (rev.1.0),ATi Radeon x1950 Pro (648/1440),2x2GB A-DATA DDR2 800,Seagate 320GB 7.2k 2MB,SoundBlaster Audigy4, Samsung WriteMaster DVD, Fortron 400W, Creative Inspire T3030 2.1, 19" LCD HP L1940T
Adisis
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Adisis »

jo tak to nevim skus se poptat někde jinde ve hrach ti asi neporadí :wink: Ale jinak ta hra je good hlavně namořni bitvy!!!
Achilies
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Achilies »

Adisis píše:jo tak to nevim skus se poptat někde jinde ve hrach ti asi neporadí :wink: Ale jinak ta hra je good hlavně namořni bitvy!!!
No to já právě nevím čím to je, tak jsem to nechtěl dávat do nějaké konkrétní rubriky.... ještě zkusím reinstall všeho....

Jinak hra je samozřejmě super - proto to řeším!! :-D
Athlon64 X2 4200+@2.6GHz,MB Gigabyte GA-M52L-S3 (rev.1.0),ATi Radeon x1950 Pro (648/1440),2x2GB A-DATA DDR2 800,Seagate 320GB 7.2k 2MB,SoundBlaster Audigy4, Samsung WriteMaster DVD, Fortron 400W, Creative Inspire T3030 2.1, 19" LCD HP L1940T
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“