Dotázešek PS2 nebo upgrade PC
Moderátor: L4mka
- Star-Blb
- Nováček

-
Dotázešek PS2 nebo upgrade PC
Lidi mám takový problém naštvalo mě že si nemužu zahrát hry na PS2 (kvuli tomu že nini tak dobrý emulator) tak sem si začal pohrávat s myšlenkou že bych si pořídil PS2 jenže předtim sem si pohrával s myšlenkou upgradovat PC co bude lepší?
PS2 silver:+- 5.290Kč
Graf.Karta:4.000-5.000Kč? (na sestavu AMD Athlon XP 2000+, 256MB Ram (prostě nic moc))
Poradíte někdo?
A ještě sem chtěl předpokládám že rozdíl v Grafice nebude moc velký žene?
Graf.Karta:4.000-5.000Kč? (na sestavu AMD Athlon XP 2000+, 256MB Ram (prostě nic moc))
Poradíte někdo?
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotázešek PS2 nebo upgrade PC
Koukni do mýho podpisu: kup radši 9550 + paměti a ještě ti zbyde. Vlastně bys mohl vzít i 6600 ( asi jenom nonGT ) + paměti. I když tu asi moc neviužiješ, radši ušetři. Já tohle řešil asi před měsícem, potřeboval sem ještě rok PC na pařby, jelikožza rok pudu do PCIex, 64bitů, sata atp., prostě komplet novej comp. Jinak můj názor na konzoleStar-Blb píše:Lidi mám takový problém naštvalo mě že si nemužu zahrát hry na PS2 (kvuli tomu že nini tak dobrý emulator) tak sem si začal pohrávat s myšlenkou že bych si pořídil PS2 jenže předtim sem si pohrával s myšlenkou upgradovat PC co bude lepší?
Poradíte někdo?
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Star-Blb
- Nováček

-
díky všem za radu... ale asi to udělám takhle pujdu do PS2 a grafku s ramkou tu si vydupu k vánocum dobrý ne? jo ještě sem chtěl porát čtu že má PS2 horší grafiku v hrách než PC? Jak moc (málo) je to hrozný...
To Joži: emulace PSX je dobrá teď tam mám Tekkena 3 a grafika skoro stejná jak na PSX (používám program ePSXe)...
Bohužel emulace PS2 nám ňák pokulhává vlastně spíš jezdí na vozíčku
To Joži: emulace PSX je dobrá teď tam mám Tekkena 3 a grafika skoro stejná jak na PSX (používám program ePSXe)...
Bohužel emulace PS2 nám ňák pokulhává vlastně spíš jezdí na vozíčku
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
To asi záleží jaký PC máš, jaký používáš rozlišení atd... Docela lamskej dotaz. Ale jestli myslíš to, že hry pro PS2 emulovaný na PC vypadaj na PC líp, tak to bude právě rozlišením, TV má pokud vim 640*480, na PC se používá hlavně 800*600 a 1024*768. Nevim teda, jestli to emulátor nedá do 640*480, já to nepoužívám...Star-Blb píše:jo ještě sem chtěl porát čtu že má PS2 horší grafiku v hrách než PC? Jak moc (málo) je to hrozný...
- Star-Blb
- Nováček

-
Jaký PC mám to sem psal už nahoře a používám 800*600...wector píše:To asi záleží jaký PC máš, jaký používáš rozlišení atd... Docela lamskej dotaz. Ale jestli myslíš to, že hry pro PS2 emulovaný na PC vypadaj na PC líp, tak to bude právě rozlišením, TV má pokud vim 640*480, na PC se používá hlavně 800*600 a 1024*768. Nevim teda, jestli to emulátor nedá do 640*480, já to nepoužívám...Star-Blb píše:jo ještě sem chtěl porát čtu že má PS2 horší grafiku v hrách než PC? Jak moc (málo) je to hrozný...
A emulovat PS2 hry na PC ještě nejde tak dobře jako PSX hry a právě proto sem začal uvažovat o PS2
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Jaký PC máš sem věděl, ale ty ses ptal obecně na grafiku PC a PS2. A na emulaci se vys*r, na PC i na PS2 sou pecky, stačí si vybrat svoji platformu a tý se držetStar-Blb píše:Jaký PC mám to sem psal už nahoře a používám 800*600...wector píše: To asi záleží jaký PC máš, jaký používáš rozlišení atd... Docela lamskej dotaz. Ale jestli myslíš to, že hry pro PS2 emulovaný na PC vypadaj na PC líp, tak to bude právě rozlišením, TV má pokud vim 640*480, na PC se používá hlavně 800*600 a 1024*768. Nevim teda, jestli to emulátor nedá do 640*480, já to nepoužívám...
A emulovat PS2 hry na PC ještě nejde tak dobře jako PSX hry a právě proto sem začal uvažovat o PS2