!!!!!!Problém s Baldurs Gate!!!!!!
Moderátor: Baneshee
- jajapv
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
!!!!!!Problém s Baldurs Gate!!!!!!
Mám datadisk ke hře Baldurs Gate a po instalaci a následném spuštění mi tato hra napíše že je určena jen pro Anglickou verzi operačního systému dá se to nějak obejít?
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D
- Thellwin
- Administrátor

- Ivo Adam
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: !!!!!!Problém s Baldurs Gate!!!!!!
Tak nainstaluj Anglickou verzi OSjajapv píše:Mám datadisk ke hře Baldurs Gate a po instalaci a následném spuštění mi tato hra napíše že je určena jen pro Anglickou verzi operačního systému dá se to nějak obejít?
CPU: Intel Pentium 4 - 2,4 GHz, RAM: 2*256 MB DDR400, VGA: ATI Radeon 9600 SE - 256MB,
- PepíkHřebík
- Začátečník

prostě v ovládacích panelech dáš místní nastavení, tam dáš usa. Budeš hrát a potom to zase hodíš na ČR.
MB: MSI K8N neo2 -54g CPU: ATHLON 64 3000+@2250 Mhz - BOX VGA: MSI gf5900xt 128MB 390/700@450/850 RAM: 2x512 MB Kingmax HC 500MHz HDD: hitachi S-ATA 160 GB DVD-RW: LG-4160 CD-RW: Yamaha CRW-F1 zdroj: Forton 400W
- Thellwin
- Administrátor

- Thellwin
- Administrátor

Sice se to není zas až tak problém, ale ...
Kdysi dávno, když jsem to začínal hrát, jsem si nahodil po několika dnech klikání dost dobrou postavu. Teď chceme s kámošem začít hrát MP po netu a já bych si jí tam docela rád importoval, ale problém je, že tenkrát jsem si jí neexportoval ven do souboru s charakterem, ale mám jenom save hned ze začátku. Dá se ta postava nějak imporotvat ven, aby se dala použít v MP ? Zatím jsem na nic nepřišel
Kdysi dávno, když jsem to začínal hrát, jsem si nahodil po několika dnech klikání dost dobrou postavu. Teď chceme s kámošem začít hrát MP po netu a já bych si jí tam docela rád importoval, ale problém je, že tenkrát jsem si jí neexportoval ven do souboru s charakterem, ale mám jenom save hned ze začátku. Dá se ta postava nějak imporotvat ven, aby se dala použít v MP ? Zatím jsem na nic nepřišel
Goldnoob team proud member!
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Neni na karte postavy tlacirtko importovat nebo exportovat - ja mam takovej pocit ze jo - ale tedko tu hru nezapnu abych to overil - jinak automaticky se exportuje po doknceni hry.Thellwin píše:Sice se to není zas až tak problém, ale ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Thellwin
- Administrátor

- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Neni za co: co se tyce me nejoblibenejsi herni serie rad vzdycky poradim.Thellwin píše:Díky, díky ,díky ... jsi bůhDon Martinez píše: Neni na karte postavy tlacirtko importovat nebo exportovat - ja mam takovej pocit ze jo - ale tedko tu hru nezapnu abych to overil - jinak automaticky se exportuje po doknceni hry.(A já debil, že jsem si toho nevšim
)
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.