Tech 21 000 litru mam, ale zbytek budu muset vytahnout z nasich, takze to je nejisty :-/Delarge píše:E.L.e, já se jenom trochu pozastavuju nad tím, že nejdřív nemáš 21000,- a děláš zbytečný kompromisy, a pak najednou přijdeš s jednou z nejdražších CL2 pamětí (K čemu?)! Dál, harddisk bych koupil už radši Sata II a ještě k tomu levnější. Zdroje Chill neznam (2 a půl tisíce bych do něj nedal), ale radši bych koupil to co sem ti radil nebo ten Fortron...Dál nevim, kde ještě propaguju karty Leadtek, tohle byl můj první skoro kompletní návrh sestavyKdyž už ale chceš mermomocí 6600 (GT), tak se podívej po mnohem levnějších 6600 s DDR3 paměťmi...Tohle všechno ti radim za účelem toho, aby ses vešel plus mínus do toho kolik máš...Pokud to najednou neni takovej problém schrastit další 4 tisíce, tak prosím...Jenom se mi zdá, že takhle nějak by ti sestavili PC v obchodě, pokud by tě chtěli pěkně natáhnout
Jedny z nejdrazsich sou, protoze kdybych ty prachy z nasich dostal tak nebudu muset delat ty kompromisy a koupim uz neco s dobryma vyhlidkama do budoucna, v kitu stoji 5 200 Kingstony (obycejne) stoji 4 600 a zakladni Corsairy vyjdou na 4 550, coz nejsou zas az tak velke rozdily...
Sata II sem nenasel od Segate, coz je skoda, ale je tam Samsung SpinPoint P Series SP2004C - 200GB NCQ SATA II za necele tri litry, i kdyz s neznamou dobou dodani, pak tam je od WD Caviar XL WD2000JS - 200GB SATA II za 2,9 ... nema NCQ, coz ale neni nezbytne...
Zdroj Fortron 500W uz tim padem muzu pridat do kolonky jiste komponenty, kde je zatim jen zakladka DFI LanParty UT NF4Ultra-D - nForce4 Ultra.
A asi jen v grafice si pripadam jak ryba na suchu. V tech se totiz nejhur orientuje. Jinak nemusim mit 6600, radsi bych vzal x700