Moje přítelkyně mě zaúkolovla, abych ji něco zjistil o mininotebooku, sám jsem tento "vynález" viděl jen jednou u někoho na přednášce a jelikož se ted zajímá o notebook a ten tradiční jí přijde moc veliky a těžký, zajímalo by mě, jaký na to máte názor. Má s ním někdo nějaké zkušenosti? Vyplatí se to(tedy jak finanačně, tak vlastnostmi či v poměru cena/výkon/kvalita) Na netu jsem moc informací neobjevil, tak žádám "místní tribunál"
Co do využítí, chce to ho mít tak maximálně na excel, fotky a ICQ, Halfa by pařit asi nechtela
Vyplatí se mininotebook?
Moderátor: Don
- majkl.lowec
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- masakr_cz
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- majkl.lowec
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- orange_juice
- Začátečník
-
- majkl.lowec
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
To určitě ale jde tu o mobilitu a velikost jak jsem již zminovalorange_juice píše:skupina mininotebooku se nazyva myslim subnotebooky.Maji mensi displeje a vetsinou jsou bez cd/dvd mechaniky.dost zalezi na pozadavcich uzivatele.na tohle bude stacit i starsi strojCo do využítí, chce to ho mít tak maximálně na excel, fotky a ICQ, Halfa by pařit asi nechtela
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ono to s tou mobilitou nei tolik slavny protoze vetsinou musis pouzivat exetrni mechaniku. Na druhou stranu pokud chce hlavne psat a excelovat tak je to mobilni az extremne.majkl.lowec píše:To určitě ale jde tu o mobilitu a velikost jak jsem již zminoval
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník