Par mesicu zpatky jsem si koupil novy monitor LG Flatron F900P. Předtím jsem měl řadu jinych CRT i nějaké to LCD, ale z jistých dúvodů jsem se vrátil k CRT. Nyní k problému. Kdykoliv zapnu jakoukoliv hru, obraz se přepne do jiného rozlišení, např. 800x600 a na 60 Hz, poté můj obraz vypadá takhle:
http://www.bfu-clan.com/etitems/obraz.jpg
Vůbec nevím co s tím, jediná možnost je u nějakých her najít někde v nastavení nebo v nějakém texťáku té hry soubor, kde musím ručně změnit hodnoty rozlišení na ty moje, tzn. 1280x1024@85Hz.
Kámoš mi poradil program RefreshForce, bohužel nastavené hodnoty hry úplně ignorují. Mám ATI Radeon 9800pro, ale v tom nejspíš problém nebude, pádž sem tuto kartu měl s více monitory a ty jely v pohodě.
Pokud ve hre nastavim rozliseni 1280x1024, tak hra bezi na 1280x1024, ale zase pri 60 Hz, a obraz opet neni roztahly na celou plochu nemluvne o tom ze priserne blika diky 60 Hz.
Takze jsem si pujcil jiny monitor a ten jede normalne, takze mam jistotu, ze to je monitorem.
Problemy s rozlisenim u LG F900P
Moderátor: maXXmilian
- vooddoomann
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Oldboy
- Začátečník

1, Zkusil jsi na svém počítači jiný monitor a fungovalo to - OK
2, Zkus svůj monitor na jiném počítači a budeš zase chytřejší - ??? OK OR NOT OK
Já bych to viděl na pádný důvod k reklamaci, neboť s jiným monitorem máš zobrazení v pohodě, takže to asi žádným nastavením GK nedoladíš....
2, Zkus svůj monitor na jiném počítači a budeš zase chytřejší - ??? OK OR NOT OK
Já bych to viděl na pádný důvod k reklamaci, neboť s jiným monitorem máš zobrazení v pohodě, takže to asi žádným nastavením GK nedoladíš....
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
- abernas
- Začátečník

-
Zdravim
Prispevek je sice stary ale nasel jsem jej az ted. Mam uplne stejny problem s LG F700P. Chci hrat hru a ono ji to spusti 800x600 60Hz a ani za boha ji nemuzu dostat na 1024x768 pri 85Hz aby byla na cely monitor. Povedlo se to nejak vyresit? Diky moc.
Prosim odpoved na ales.bernas@tiscali.cz
Prosim odpoved na ales.bernas@tiscali.cz