ASUS 6600PCX problem

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
jrukavica
Nováček
Nováček

ASUS 6600PCX problem

Příspěvek od jrukavica »

Mam problem s grafikou do pci-ex a to s Asus 6600,na desce asus socket 754 nforce4, mam nainstalovane nejnovejsi ovladace a directy a v testu directu se mi neobjevi ta rotujici krychle test se spusti a hned ukonci a napise ze byl zrusen, pri nainstalovani her a naslednem spusteni hra spadne nebo napise chybu typu D3D eror not enough texture memory. Nevite nekdo co by stim mohlo byt? dik moc
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: ASUS 6600PCX problem

Příspěvek od Jan Machalík »

jrukavica píše:Mam problem s grafikou do pci-ex a to s Asus 6600,na desce asus socket 754 nforce4, mam nainstalovane nejnovejsi ovladace a directy a v testu directu se mi neobjevi ta rotujici krychle test se spusti a hned ukonci a napise ze byl zrusen, pri nainstalovani her a naslednem spusteni hra spadne nebo napise chybu typu D3D eror not enough texture memory. Nevite nekdo co by stim mohlo byt? dik moc
Zkus naistalovat nocejsi ovladace na desku a grafiku, popripade vypni fastwrite a sideband adressing
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
hardman11
Nováček
Nováček

Příspěvek od hardman11 »

ty ovladace jsem zkousel a ten fastwrite taky ale to posledni ne vyzkousim dik zatim
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“