Mam problem so zalohou originalu dvd sacred
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ale vždyť je to prachobyčejná ochrana zabraňující stažení VOBů na hdd, která už je tady léta a prolomí ji např. DVD Shrink, DVD Decrypter, DVD Fab Decrypter, AnyDVD atd. Tady jde o to, že detekční část programu zjišťující přítomnost originálu v mechanice přijde na to, že tam není originál, takže ukončí činnost. Je to proto, že si ověřuje přítomnost určitého souboru na DVD, který musí být v přesně danném sektoru a to není, protože Nero neumí klonovat, takže všechno ukládá od nuly do konce.
To DVD je třeba naklonovat 1:1 a to buď v Alcoholu 120%, nebo CLoneCD. Jenže tyto programy zase neobejdou ochranu CSS, proto je potřeba pro odblokování použít např. AnyDVD a pak teprve vytvořit v některém z těchto programů images a ten následně vypálit.
Co máš vůbec za mechaniku?
To DVD je třeba naklonovat 1:1 a to buď v Alcoholu 120%, nebo CLoneCD. Jenže tyto programy zase neobejdou ochranu CSS, proto je potřeba pro odblokování použít např. AnyDVD a pak teprve vytvořit v některém z těchto programů images a ten následně vypálit.
Co máš vůbec za mechaniku?
Bathory
- mimo
- Začátečník

-
- mimo
- Začátečník

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- mimo
- Začátečník

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To víš že souvisí pokud existuje crack tak máš 100% jistotu že hra zalohovat jde. Třeba GTR je to trošku složitější (StarForce3). Já si ji první stáhnul, potom to dalo slušnou práci ji rozchodit a když jsem ji rozchodil a zahrál tak jsem si koupil origoš. Teď nekacámBathory píše:To s crackem nijak nesouvisí.
Škoda, že to Divko nemám doma, určitě bych na něco přišel...
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
- mimo
- Začátečník

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych, že se dostáváte do trochu jiné roviny, než byste měli, takže trošku přibrzděte.
Co se týče toho cracku, tak jsme si asi nerozuměli. Mě přišlo, že mi tvrdíš, že pokud je na hru vydanej crack, tak jde originálka snadněji zkopírovat 1:1, tak aby byla i bez cracku funkční a to je samozřejmě blbost. Ty jsi to ale asi myslel jak vidím jinak.
Co se týče toho cracku, tak jsme si asi nerozuměli. Mě přišlo, že mi tvrdíš, že pokud je na hru vydanej crack, tak jde originálka snadněji zkopírovat 1:1, tak aby byla i bez cracku funkční a to je samozřejmě blbost. Ty jsi to ale asi myslel jak vidím jinak.
Bathory
- mimo
- Začátečník

-
No chcel som tym povedat, ze pokial by existoval crack na Sacred Gold tak by to znamenalo, ze sa to podarilo niekomu prelomit...
Ako som vsak zistil, neexistuje
dokonca som cital nejake zahranicne forum, chlapik mal rovnaky problem, kupil original Sacred Gold a chcel spravit zalohu dvdcka a zostal iba pri tom, ze chcel... proste sa mu to nepodarilo, tiez problem s detekciou originalneho dvd v mechanike...
Ako som vsak zistil, neexistuje
dokonca som cital nejake zahranicne forum, chlapik mal rovnaky problem, kupil original Sacred Gold a chcel spravit zalohu dvdcka a zostal iba pri tom, ze chcel... proste sa mu to nepodarilo, tiez problem s detekciou originalneho dvd v mechanike...
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Takže jak vidím, jsem tomu nakonec rozuměl dobře, takže ještě jednou.
To, že by měla crack vůbec neznamená, že by ti šla líp zkopírovat. Koncekonců i ty ji dostaneš na hdd, jenom ne přes Alcohol, takže ten, kdo by chtěl udělat crack, si ji prostě stejným způsobem stáhne a odblokuje (přeprogramuje) tu část, která testuje správné rozmístění souborů na médiu a pak už takovou hru může kopírovat každý.
To ale ty nemůžeš, protože programovat neumíš a tak ti zbývá pouze jediná a navíc legální cesta, kterou je vytvoření kopie 1:1. Abys správně DVD vypálil, ho napřed musíš správně načíst a to bez odblokování CSS (ochrana zabraňující zkopírování na hdd) a použití klonovací programu prostě neuděláš.
To, že by měla crack vůbec neznamená, že by ti šla líp zkopírovat. Koncekonců i ty ji dostaneš na hdd, jenom ne přes Alcohol, takže ten, kdo by chtěl udělat crack, si ji prostě stejným způsobem stáhne a odblokuje (přeprogramuje) tu část, která testuje správné rozmístění souborů na médiu a pak už takovou hru může kopírovat každý.
To ale ty nemůžeš, protože programovat neumíš a tak ti zbývá pouze jediná a navíc legální cesta, kterou je vytvoření kopie 1:1. Abys správně DVD vypálil, ho napřed musíš správně načíst a to bez odblokování CSS (ochrana zabraňující zkopírování na hdd) a použití klonovací programu prostě neuděláš.
Bathory
- cmoudina
- Začátečník

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- cmoudina
- Začátečník

- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mimo