Call of Duty 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Many
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Many »

To bude mazec ! Končně něco co mě baví!!! :lol:
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

http://www.gamezone.cz/Clanek.asp?idC=13586

Call of Duty 2 oficiálně oznámeno :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak konečně vyšlo demo ... sosat můžete třeba tady http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=9713 (671 MB) ... sosám od rána a ještě mi chybí 200 MB

Jinak jsou tady dva thredy o CoD2 (ještě tenhle http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... light=call ), ale protože tenhle vzniknul dřív dávám to sem.

"Minimální hardwarové požadavky ke spuštění Call of Duty 2 zní: grafický 3D akcelerátor s 64 MB RAM a kompatibilní s DirectX 9.0c, anglická verze Windows 2000/XP, Pentium 4 1,4 GHz nebo AMD Athlon XP 1700+, 256 MB RAM (512 MB RAM doporučeno), rozhraní DirectX 9.0c, 100% DX9.0c kompatibilní zvuková karta s posledními ovladači a 700 MB místa na harddisku (+ 800 MB pro swap-soubor). Podporované grafické karty jsou ATI Radeon 8500, 9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800, X300, X550, X600, X700, X800 & X850, dále NVIDIA GeForce 2 Ultra, GeForce 3 Ti, GeForce 4 Ti, GeForce FX, GeForce 6 & GeForce 7 série." (Zdroj Tiscali Games)
Goldnoob team proud member!
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

tak sem to teĎ taky začal sosat.. za cca 40 minut to mam v pc... ale jelikož za chvíli jedu do školy tak zkusim až tak navečer.... jinak o téhle hře sem moc nečet, takže to budu zkoušet, ale jelikož mě jednička moc bavila, hlavně mulťák tak moc rád to zkusim.... graficky to bude určitě o něco dál než jednička... ale jelikož nevlastnim moc silnou grafickou kartou tak si to asi užiju na menší kvalitu :oops:
moc se už těšim....
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

No fuj ... 4 hodiny sosání a 20 minut hraní, takhle rychle jsem snad žádný demo nedohrál. Celkové pocity jsou dost rozporuplné. Na mém stroji to běží na 1024 všechno na max bez AA v pohodě, AA jsem zapínat nezkoušel, takže nevím jestli by to komp pobral. Nastavení grafiky je dost chudé a co mě nemile překvapilo bylo to, že mě to nenabídlo va nastavení "Model detail" víc než normal. Když už jsem u grafiky, tak ta mě rozhodně nijak zvlášť neoslnila, takovej průměr. Nejdůležitější aspekt - hratelnost - ehm, hráli jste jedničku ? Jako by jste hráli dvojku. Žádný významný posun nevidím, ža na pár drobností jako je upozornění na to kam dopad granát (že by ještě větší přiblížení masám ?). Dám si to ještě nejmíň jednou, ale už teď bych si dovolil tvrdit, že je tam zase přeskriptováno.
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

No tak sem si to sosnul taky...Za prvý: Asi hardwarově nejnáročnější hra, co jsem zatim na svým kompu pouštěl, 9800Pro již opravdu nestíhá :( Za druhý: Graficky ta hra bude na pořádně nadupaných sestavách naprostá bomba, ale jinak je to vlastně pořád stará (dobrá) COD...nic novýho pod sluncem. Za třetí: Demo je krátký, ale řek bych, že přeci jenom o něco delší než třeba F.E.A.R...Btw, hraju to v 800x600 s AA 4x, vše normal a za 30 fps jsem rád...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Delarge píše:...Za prvý: Asi hardwarově nejnáročnější hra, co jsem zatim na svým kompu pouštěl, 9800Pro již opravdu nestíhá :(
Ehm ... že by jsme každej hrali jinou hru ? FPS jsem teda neměřil, ale přišlo mi to ok, nastavení viz můj předchozí příspěvek. Zkusil jsem dát i AA 2x a taky se to dalo hrát.

Tady je moje nastavení a kromě AA a Number of corpses mi to víc nenabídne.

Obrázek
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

No jde o to, že máš přeci jenom trošku lepší (a novější) grafiku...Ale schválně zkus ty fps změřit, třeba s pomocí Fraps. Já schválně teď zkusím dát to tvoje nastavení a pak poreferuju...

EDIT: No tak s tím tvým nastavením, když se dostanu přes 20 fps, tak to je svátek. Měřil jsem to s Fraps, schválně jsem to ukládal jenom do souboru, abych nevěděl kolik fps mám...no hrát se to "dá", ale teda to už je pro masochisty :oops: Fakt by mě zajímalo, kolik to dává tobě fps...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Delarge píše:No jde o to, že máš přeci jenom trošku lepší (a novější) grafiku...Ale schválně zkus ty fps změřit, třeba s pomocí Fraps. Já schválně teď zkusím dát to tvoje nastavení a pak poreferuju...

EDIT: No tak s tím tvým nastavením, když se dostanu přes 20 fps, tak to je svátek. Měřil jsem to s Fraps, schválně jsem to ukládal jenom do souboru, abych nevěděl kolik fps mám...no hrát se to "dá", ale teda to už je pro masochisty :oops: Fakt by mě zajímalo, kolik to dává tobě fps...
Tak jsem to taky změřil ... 25FPS +/-, bez AA 2x okolo 30FPS ... ale přijde mi to hratelný a stačí mi to. Je jasný, že někomu to stačit nebude, ale o tom je myslím napsáno dost v threadu o FPS ve hrách.
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Tak jsem to taky změřil ... 25FPS +/-, bez AA 2x okolo 30FPS ... ale přijde mi to hratelný a stačí mi to. Je jasný, že někomu to stačit nebude, ale o tom je myslím napsáno dost v threadu o FPS ve hrách.
Jasný, pokud ti to stačí, tak není co řešit, někdo by se ti zase se 30 fps třeba vysmál, jak to vůbec můžeš hrát :) Btw, těch 30 fps se dá, ale dvacet je už bída...
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

Tak jsem to to začal stahovat.A ještě dnes se do toho pustím.Už se na to moc a moc těším.Bude to pecka.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Tak sem to přes noc sosnul. Textury sou fakt děsný......horši jak ve VC2 MP demu........ další věc co mě naštvala ze něni integrovanej fyzikálni model....přece jenom už mě omrzely ty naanimovaný umrtí......o scriptech nemá smysl se zmiňovat.....no a poslední věc je krev( nejsaem žádnej úchylák kterej prahne po krvi), prostě druhá světová bez krve co to je?!?!!?!!
Když si to srovnám s MOH: PA tak jasne vítězí Medal.....ale nebudu dělat ukvapený závěry....je to přece jen zatim demo.....tak uvidíme jak to dopadne......zatim ale si stojim za svym.......... jinak hra mi běhá ve stejnym nastavení jako má Thellwin plynule....zkoušel sem AA 4x , ale už to trochu nestíhalo..........
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

Tak jsem to už dohrál a docela mně to zklamalo.Ale beru to ,že je to demo.Pro mně je to za 3-.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
3lemen7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3lemen7 »

tak sem vcera taky stahnul demo :) byl sem celkem mile prekvapen, hratelnost je podle me dobra (cekal sem, ze to bude mnohem horsi a pomalejsi)... Grafika je pekna, ale taky tomu odpovidaji hw naroky hry... takze graficky celkem nic moc prevratnyho...
Chci videt jak hodne bude cod2 zabugovany, to proveri poradne asi jenom cas a MP...
Demo je fakt hrooozne kratky :(... Ale atmosfera hry je paradni :) a hudba jeste vic podtrhuje dej... uz se tesim na plnou verzi, ktera vyjde uz brzo...
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Kvalitu textur a rychlost hry obrovsky ovlivňuje zapnutí Force DirectX7 mode (nedokážu si ani představit, že by to někdo s NV5700 mohl rozjet jinak)...textury jsou pak nic moc, ale rychlost hry jde rapidně nahoru. Teď to s DX7 hraju na 1280x960, aniso a AA4x a jede to naprosto plynule přes 50 fps...daní za to je rapidně snížená kvalita textur, žádný HDR efekty atd., naopak kouř mi přijde pořád stejnej. Prostě 9800Pro již na DX9 hry nestačí (s Force DX7 mode na NO, jsem se nedostal se stejným nastavením ani přes 10 fps, což už je naprosto nehratelný). Jenom pro zajímavost jak ta hra vypadá s 7800GTX: http://www.nvnews.net/vbulletin/showthr ... ge=5&pp=15
Naposledy upravil(a) Delarge dne stř 28. zář 2005, 15:32, celkem upraveno 1 x.
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Vypadá to docela dobře, jen kdyby se mi to trochu míň sekalo :)
3lemen7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3lemen7 »

Delarge píše:Jenom pro zajímavost jak ta hra vypadá s 7800GTX: http://www.nvnews.net/vbulletin/showthr ... ge=5&pp=15
mno to je sice hezky, ale me naprosto staci textury na medium a mojich celkem dostatecnych cca 50fps (alespon pro SP je to dostacujici) a MP nebudu hrat urcite pro grafiku, ale pro hratelnost, ktera mi zatim prijde dobra...
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

ale me naprosto staci textury na medium
Tam se někde dají nastavit textury na medium? Spíš más na mysli zapnutí Force Dx7, ne?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Delarge píše:
Tam se někde dají nastavit textury na medium? Spíš más na mysli zapnutí Force Dx7, ne?
Když už jsme u toho nastavování ... dá se u "Model Detail" nastavit něco víc než normal ? Přijde mi divný, že normal je maximum :?
3lemen7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3lemen7 »

Delarge píše:
aha, mas pravdu, ted sem na to koukal a nastavovani kvality textur sem vazne v menu nenasel :oops:, asi sem se prehlid a splet si to s model detail... jj force dx7 mam...
nastavovani kvality textur a dalsi moznosti optimalizace doufam do full verze pridaj... mozna by to sice slo resit prikazama do konzole (koukal sem, ze treba prikazy na kvalitu textur z cod1 konzole nabizi - r_picmip, r_picmip2, takze by to bylo sice mozny menit mozna takhle, ale v MP budou urcite zas na hodne serverech zakazany zasahy do configu, takze bych to takhle nerad resil)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“