ovislink 1120 > firmware

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
lukk
Začátečník
Začátečník

ovislink 1120 > firmware

Příspěvek od lukk »

Ako rezbeham AP wl 1120 ktore nenabehlo po nahrani noveho firmware?? Neide to pingnut a svietia vsetky ledky okrem LINK/ACT. HELP !!! :sad:
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Co tvrdy reset?Ale to asi ne jestli je romka v haji
.
pavduf
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavduf »

Zkus to několikrát resetovat a jestli to nepomůže, tak někde na czfree (asi) je návod, jak to rozchodit pomocí seriového rozhraní.
Toshiba Satellite
pepa.02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepa.02 »

nebo ho rozdělej a vem dratek a trochu ho poskjratuj at nesviti. potom ho pošli na reklamaci a jeto. (us sem jich takhle odpalil asi 12ct než sem našl relativně dobrej firmware). A s tou reklamaci asi tak: když sem ho poslal že je vadnej s tim blbym firmwarem tak mi hoposlali spatky ze je to moje chyba. A kdys sem ho tam poslal znova totalne mrtviho tak v pohode hned kus za kus)
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

pepa.02 píše:nebo ho rozdělej a vem dratek a trochu ho poskjratuj at nesviti. potom ho pošli na reklamaci a jeto. (us sem jich takhle odpalil asi 12ct než sem našl relativně dobrej firmware). A s tou reklamaci asi tak: když sem ho poslal že je vadnej s tim blbym firmwarem tak mi hoposlali spatky ze je to moje chyba. A kdys sem ho tam poslal znova totalne mrtviho tak v pohode hned kus za kus)
nic proti, ale to ses pekny .hovado!

Btw existuje neco jako prepisovacka flash pameti, da se to vyrobit, je to do COM a nebo ti to i nekde udelaj kde prepisujou BIOSy..
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
pepa.02
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepa.02 »

Ale když se v tom nikdo nechce rejpat, nema na to cas a nikoho nezna kdo to umi tak nic jinyho nezbyde.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“