ovislink 1120 > firmware
Moderátor: Don
- lukk
- Začátečník

-
ovislink 1120 > firmware
Ako rezbeham AP wl 1120 ktore nenabehlo po nahrani noveho firmware?? Neide to pingnut a svietia vsetky ledky okrem LINK/ACT. HELP !!! 
- Holda
- Středně pokročilý

- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pepa.02
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nebo ho rozdělej a vem dratek a trochu ho poskjratuj at nesviti. potom ho pošli na reklamaci a jeto. (us sem jich takhle odpalil asi 12ct než sem našl relativně dobrej firmware). A s tou reklamaci asi tak: když sem ho poslal že je vadnej s tim blbym firmwarem tak mi hoposlali spatky ze je to moje chyba. A kdys sem ho tam poslal znova totalne mrtviho tak v pohode hned kus za kus)
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
nic proti, ale to ses pekny .hovado!pepa.02 píše:nebo ho rozdělej a vem dratek a trochu ho poskjratuj at nesviti. potom ho pošli na reklamaci a jeto. (us sem jich takhle odpalil asi 12ct než sem našl relativně dobrej firmware). A s tou reklamaci asi tak: když sem ho poslal že je vadnej s tim blbym firmwarem tak mi hoposlali spatky ze je to moje chyba. A kdys sem ho tam poslal znova totalne mrtviho tak v pohode hned kus za kus)
Btw existuje neco jako prepisovacka flash pameti, da se to vyrobit, je to do COM a nebo ti to i nekde udelaj kde prepisujou BIOSy..
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- pepa.02
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: