Tiskárna špatně tiskne

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
bizak
Začátečník
Začátečník

Tiskárna špatně tiskne

Příspěvek od bizak »

Mám delší dobu tiskárnu Canon i560. Až donedávna byla bezproblémová, ale teď mi začala špatně tisknout. Vůbec netiskne barvy, jenom černou a i ta je rozmazaná - text i obrázky. Zkoušel jsem jiný inkoust, hloubkové čištění hlavy, ale nic nepomohlo. Nevím, jestli mi nadobro neodešla tisková hlava. Nemáte s tím někdo zkušenosti, případně radu co s tím?
Intel Q9300, MB ASUS P5QL-E, 2x2GB DDR2 400MHz, ATI Radeon 5850, 2x HDD (640+1500 GB), Creative SB X-Fi Xtreme
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

odešla mi hlava na S400. nejdřív blbnula, nějaké barvy nepodávala, i když byl ink, pak odešla ndbro, a netisklo se, tiskárna ji nepoznala či co. Táta teď dotáhl hlavu z jiné, a funguje super. Novou hlavu koupit nejde, nebo jde, ale za cenu většinou převyšující samostatnou tiskárnu, neo za cenu, za kterou by jsi koupil lepší :D servis je drahej, takže nejlepší je reklamace, což asi nejde, takže buď se koukni jak je to s kompatibilitou této hlavy, a jestli někdo nemá a nechce prodat nebo tak..

Jinak hlavu není na škodu čisti i ručně. prostě vynedj modul, a vyčisti je měkčím hadříkem, moc netlač, pak ji tam dej, pročisti to několikrát, srovnej hlavu, zkus barvy atp . ..
bizak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bizak »

V záruce už ji nemám. Cena nové hlavy se pohybuje okolo 2800 Kč, tak mi to alespoň řekli v Canonu. Jinde jsem ji nesháněl. Tolik za ní určitě nedám. Budu asi muset šetřit na novou tiskárnu......
Intel Q9300, MB ASUS P5QL-E, 2x2GB DDR2 400MHz, ATI Radeon 5850, 2x HDD (640+1500 GB), Creative SB X-Fi Xtreme
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“