Jinak thx - good find!!!
PS. zkousel nekdo estli 1.3 jede s tim mini-image no-CD crackem?
http://badgers.wz.cz/navod_na_BF2_po_netu.txt
Moderátor: Baneshee

nikdo netvrdí že jsi Lama, ale jako hráč postupné otevírání hodností musíš kladně hodnotit, dřív si věděl že když pojdeš se seržantem třeba v tanku tak ten člověk ví o co jde a trochu hru hrál a není tam jen na parádu, kdežto teď je to jedno. Jinak je tam super ta mapa z bf1942, ještě aby udělali el Alamejn a budu štastnýRDK píše:Tak LAMA urcite nie som uz mam za sebou tolko nahratych hodin ze by si sa divil.Chod sa pozriet na FORUM www.totalbf2.com a tam sa dozvies ze ludia su s tym patchom velmi nespokojny aj som pred chvilou dohral a su tam tie iste chyby ako predtymDokonca my vyhodilo neaky problem z pamatou.Z patchom 1.02 som nemal taketo problemy.Zas sa potvrdilo ze to nieje dotiahnute dokonca no proste sa to da vyjadrit 2 pismenami a to "EA". ( To je neuveritelne oni tu hru asi nikdy nedotiahnu dokonca ale hlavna vec ze chystaju sa vydat datadik ) Je tam iba ulahcena obtiaznost pre povysenie aby aj ty horsi hraci si mohli vychutnat skor lepsie zbrane to je asi jedine zlepsenie. (podla mna ulahcenie)

No ved prave o tom to bolo ze zacitocnici si vazili tych pokrocilejsich a to ma motivovalo k tomu aby som sa snazil o co najvacsiu hodnost.Teraz ma vlastne nic nemotivuje vsetky zbrane odomknute a vsetci povyseny pomali na generalov.Tak nech my vlastne niekto prezradi o com je teraz ta hra??Ked vsetko odomknuteB@RT píše:nikdo netvrdí že jsi Lama, ale jako hráč postupné otevírání hodností musíš kladně hodnotit, dřív si věděl že když pojdeš se seržantem třeba v tanku tak ten člověk ví o co jde a trochu hru hrál a není tam jen na parádu, kdežto teď je to jedno. Jinak je tam super ta mapa z bf1942, ještě aby udělali el Alamejn a budu štastnýRDK píše:Tak LAMA urcite nie som uz mam za sebou tolko nahratych hodin ze by si sa divil.Chod sa pozriet na FORUM www.totalbf2.com a tam sa dozvies ze ludia su s tym patchom velmi nespokojny aj som pred chvilou dohral a su tam tie iste chyby ako predtymDokonca my vyhodilo neaky problem z pamatou.Z patchom 1.02 som nemal taketo problemy.Zas sa potvrdilo ze to nieje dotiahnute dokonca no proste sa to da vyjadrit 2 pismenami a to "EA". ( To je neuveritelne oni tu hru asi nikdy nedotiahnu dokonca ale hlavna vec ze chystaju sa vydat datadik ) Je tam iba ulahcena obtiaznost pre povysenie aby aj ty horsi hraci si mohli vychutnat skor lepsie zbrane to je asi jedine zlepsenie. (podla mna ulahcenie)

Nemusi, jedeSentenced - Jestli neco jede nebo nejede s no cd crackem se tady řešit opravu nebude !! Dík.

Lenze mne to naskakuje uz niekolko dni ale oto nejde ze na BF2S.. to inak ukazuje hlavny problem mam v hre ze sa my nedoplna ta ciara (Co je v BFHQ stale je prazna) to my robi prvy raz.Pozri sa na mna na BF2S.. 1RDK1-(SVK) a uvidis ze to mam naplnene na 100% a nechce ma povisit.B@RT píše:já na tu zprávu nazačátku vůbec neklikám a rovnou klikám na políčko hra s více hráči tak nevim co Vám vadí. když nahraješ potřebné body tak chvíly trvá než máš hodnost (mě třeba pomohl vypnutí a zapnutí hry)
http://bf2s.com/player/BaRT_CZ/
zde si to pak zkontroluješ