BRUTALITA - okno v HDD !

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
$luk
Začátečník
Začátečník

BRUTALITA - okno v HDD !

Příspěvek od $luk »

Kód: Vybrat vše

http://www.area717.wz.cz/clanek.php?idc=51&PHPSESSID=bb4c3586b89d9c85d866b24f6625c597
edit -> .. a jak to udělat čistě..

http://www.boxgods.com/dept/modding/index.php?Action=Article&ID=98
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
$luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od $luk »

Jsem začátečník, viděl jsem to prvně. Ale musíš uznat, že je to mazec. A není to úplně obvyklé, i v modlém PC. Já bych do toho šel jenom ze zvědavosti = vzít nepoužívaný starý disk a mrknout se, jak běhají ramena s hlavičkama...
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Pro efekt je to dobré a u starších disků to není takový problém aby to ten disk přežil, ale u moderního disku bych se do toho rozhodně nepouštěl.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Re: BRUTALITA - okno v HDD !

Příspěvek od Maxtor »

$luk píše:.. a jak to udělat čistě..
Staci nasetrit par milionu USD a nechat si nainstalovat qalitni klimatizaci s potrebnymi filtry...
Proste otevreny disk = mrtvy disk.. neni to otazka vterin, ale nekdy i mesicu.. ale je jiste, ze disk umre.. cim novejsi disk (vyssi hustota dat), tim hure.. mam zkusenosti, ze behem 14 dnu odchazely uz stary WD 1 - 2 GB.. takovy ty mrchy s dementni lepici paskou kolem dokola celyho disku..
tzn. hezky to mozna je, ale neukladej na ten disk data.. ber to jen jako neco na koukani..
$luk
Začátečník
Začátečník

Re: BRUTALITA - okno v HDD !

Příspěvek od $luk »

Maxtor píše:otevreny disk = mrtvy disk..
To je mi jasné, vždyť jsem psal, že bych do toho šel jenom pro zajímavost, tzn. že bych ten disk nepoužíval k ukládání dat. A proto mě to taky překvapilo a proto ta "BRUTALITA" v názvu threadu.
Ale přece jen je mezi čistotou prostředí v prvním a druhém linku dost velký rozdíl. :wink:
A vyhrabal jsem starého Maxtora +- 200MB, takže asi pudu do toho.
A nebo že bych zkusil něco takového?

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=46898
:lol: :lol: :lol:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

200GB maxtor? to budes mit hlucny jako potvora... ale na "prvni zkousku" to staci :)
$luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od $luk »

Kdybych mel 200GB disk (funkční), tak ho URČITĚ nebudu rozebírat (beru to jako překlep) :)
A o hlučnost mi vůbec nejde, stejně na to jenom mrknu, max. udělám pár fotek + nějaké video a pak to šoupnu zase mezi ostatní archiválie.

A ještě OT ohledně hlučnosti: když jsem kdysi dávno používal desktop s diskem 340MB a pak postavil nový komp, při prvním zmáčknutí tlačítka POWER jsem si myslel, že se nezapnul... :oops: Prostě zvyk je železná košile.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“