Jde mi hlavně o kombinaci CPU+CHIPSET+GRAFIKA+RAM+HDD (stačí i 20 GB 7200rpm)
Nepotřebuji disketovku, CD/DVD mechaniky apod.
Prostě hledám nejlepší poměr cena/výkon hlavně pro hry...
M@RO
P.S. Nepište zbytečné připomínky, pouze k věci. Děkuji
Moderátoři: Walker1134, PKBO

já tě chápu ale přece jenom 10t je málo co když teď přijdou nové hry ? COD2, AoE3 atd ...M@RO píše:...

Digitaldoom píše:já tě chápu ale přece jenom 10t je málo co když teď přijdou nové hry ? COD2, AoE3 atd ...M@RO píše:...
Pokud to myslíš oprvadu vážně tak to budeš muset posatvit na
Sempron64 2800+ s939
DFI nf4 infinity s754
512MB A-DATA
80GB SATAII Hitachi
6600GT nebo x800GT
EC5412
každopádně řeknu ti narovinu že k tobě bych pařit nešel !!! jenom tahle sestava by mě od návštěvy tvého podniku vyloženě odradila ...
myslím že rozumným minimem je dnes jako nový PC do herny:
AMD 64 3200+ tray s939(4300,-)
DFI Infinity NF4U s939(3000,-)
2x512MB 400Mhz A-DATA (2x1340,-)
HISx800GT 256MB 256bit (4900,-)
Forton 350W ... (1000,-)
nějaká case .... (1000,-)
80GB SATAII Hitachi (1500,-)
suma sumarum: 18 380,- s DPH bez DPH cca 15 000,-
nezapomeň na lepší myš na Geniusu taky nehraju![]()

15t s OS a monitorem ? no to bude teda strojM@RO píše:Děkuji všem za užitečné rady. Dost jste mi pomohli. Počítal jsem, že mě jeden PC v herně vyjde na cca 15 000Kč i s monitorem a OS.
Další věc co musím koupit jsou Licence na hry a nějaké hry. Ze začátku bych chtěl Counter strike 1.6, Need For Speed Underground 2 a Call of Duty... Jinak jaké jsou nejhranější (nejoblibenější) hry v hernách??? Poradí mi někdo. Díky moc chlapi!!!
je hrát a hrát ... uplně si dokážu představit jak ti to chodí ...sekjada low detaily a zážitek ze hry 0 ... zahraj si to někdy na highend kartě a pochopíš že na 5700LE neharješ ale pouštíšco tady delate vlny ze byste tam nesli, ta sestava je v pohode, stacila by i gf6600 ja hraju battlefielda 2 na 5700le v klidu a ty hry co se hrajou v hernach jdou v pohode na horsich. Btw mys za 1000 neni pro lamky takze klidek
koukám další odborník ? nebo posthunter ? když radíte sakra přemýšlejte a raďte tak aby to byla rada a ne další pitomost...takze moje doporuceni, ceny nevim ale melo by to bejt kolem 10k:
deska- urcite cipset nforce4-4x treba MSI
procik- klidne nejlevnejsi sempron do s754, treba 64bitovej, jak zbydou prachy
karta- geforce 6600 by mela stacit
disk-jak rikali kluci, byl by lepsi nekde v bazaru nebo tak, urcite nejlevnejsi co sezenes
pameti-na vic nez 512 asi nebude takze tak, doporucuju A-data, nejsou o moc drazzsi
case- dle libosti, pro klid v dusi 350w ale stacil by i 300w
mechaniky- nevim jestli sou potreba ale cetl sem tvuj predchozi thred a rikal si neco o vypalovani, tak nevim, to je na tobe
jestli sem na neco zapomnel tak dopisu
ovsem jak do toho nacpes monitor a spol. nevim, treba ti daj mnozstevni slevu

to nevím jestli to jsou kompy dost dobry takovej pruměr bych řeklPoplik píše:btw byl si nekdy v herne? Videl bys ze sou tam mnohem horsi sestavy nejvetsi herna v cr - pg cyber cafe v praze 5 andel ma athlony 3000+, geforce 6600gt a 512 ram takze tyhle kompy sou porad dost dobry