Ake 3 medaile??Na tu hodnost staci mat len vsetky kity na Basic plus Knife a Pistol alebo sa mylim??Pozeral som to na www.totalbf2.com a tam je napisane ze stacia len tie Basic.Prosim napis ake medaile.-Mec- píše:to RDK
vypada to ze mas stejny problem jako ja neni to chyba hry ale chybi ti medaile nato aby jsi mel dalsi rankdodelej ty 3 co ti zbyvaji a pujde to.
Battlefield 2 - (RESPAWN)
Moderátor: Baneshee
- RDK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
- -Mec-
- Nováček

-
- RDK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
(Ach boze preco???)To si ma moc nepotesil uz si viem predstavit ako budem pobehovat s C4 aby som dostal Basic Explosives.... Preboha aby som zabil 13 ludi za jedno kolo s C4 alebo minami no to bude o zivot.(viem si uz teraz predstavit ako budu zas vsetci fuckovat ze zabijam aj vlastnych ako jediny level pre tuto pracicku vidim zas Strike at .... mal som dost s tym nozom ked v poslednych sekundach som zabil toho siedmeho) 
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A vo tom to asi je ne?Když chceš dám tak se musíš snažit no....RDK píše:....
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- Ninjaman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mam problem: kdyz nahodim hru a probehnou uvodni videa, tak se chci prihlasit pod svuj nick a napise mi to - The server has refused the connection - vubec uz nevim co s tim. Heslo a nick je spravny na 100%, preinstalovat sem to cely zkousel a patch mam 1.03. Tenhle problem se mi obevil az po preinstalovani win. Pokud jste se s tim nekdo setkal tak prosim poradte!!!
Intel Core i5-3570K, Gelid Tranquillo, MSI Z77-G43, 2x4GB Kingston HyperX, Sapphire R9 380 4GB, Crucial M4 128GB, 2x400GB Samsung, 1x1TB Samsung, 2x2TB Seagate, DVD-RW Sony, CoolerMaster Silent Pro M600, HP LP2275w. Thermaltake Armor.
- RDK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To aj mne robi sem tam.Znovu sa prihlasim a ide my to.Veru to neviem ako by som ti pomohol vyskusaj ist na totalbf2.com alebo na neake forum.Ninjaman píše:Mam problem: kdyz nahodim hru a probehnou uvodni videa, tak se chci prihlasit pod svuj nick a napise mi to - The server has refused the connection - vubec uz nevim co s tim. Heslo a nick je spravny na 100%, preinstalovat sem to cely zkousel a patch mam 1.03. Tenhle problem se mi obevil az po preinstalovani win. Pokud jste se s tim nekdo setkal tak prosim poradte!!!
- Ninjaman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To uz sem se samozrejme koukal, ale nikde sem nenasel, ze by dosli k nejakemu jasnemu zaveru proc se to deje 
Intel Core i5-3570K, Gelid Tranquillo, MSI Z77-G43, 2x4GB Kingston HyperX, Sapphire R9 380 4GB, Crucial M4 128GB, 2x400GB Samsung, 1x1TB Samsung, 2x2TB Seagate, DVD-RW Sony, CoolerMaster Silent Pro M600, HP LP2275w. Thermaltake Armor.
- s.c.y.b.t.
- Nováček

-
zdravim, mal by som jednu otazku, je mozne ked si vymazem svoj profil (konto) pri odinstalovni aby som sa mohol k nemu nejakym spusobom vratit??? ide hlavne o to ked si vytvorim konto a zaregistrujem sa na ranked servri tak tam mam ulozeny svoj profil s nazbieranymi bodmi atd., stalo sa mi ze som si svoj profil nezalohoval a nechtiac som ho vymazal a teraz sa zrejme mozem so svojim nickom a nazbieranymi bodmi rozlucit. da sa nejakym sposobom este prihlasit so svojim nickom????
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- honzanun
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- honzanun
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- honzanun
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak problém už jsem vyřešil - musí se patchovat v uživatelským účtu bez diakritiky...
Teď mě ale štve ještě jedna věc. Z dobrý vůle jsem se zaregistroval na EAgames a když se chci přihlásit na nějakej server, tak mi to napíše hlášku, že CD-key is not valid
Fakt, ještě někdy půjdu do originálky, jsou s tím jen a jen problémy......

Teď mě ale štve ještě jedna věc. Z dobrý vůle jsem se zaregistroval na EAgames a když se chci přihlásit na nějakej server, tak mi to napíše hlášku, že CD-key is not valid
Fakt, ještě někdy půjdu do originálky, jsou s tím jen a jen problémy......
- Renus
- Začátečník

[quote="honzanun"]Tak problém už jsem vyřešil - musí se patchovat v uživatelským účtu bez diakritiky...
Pouštěj hru z toho účtu,kde si instaloval,ještě je možnost zkopírovat složku Battlefield z Documents and settings.Jsem nasraný stejně jako ty.
Pouštěj hru z toho účtu,kde si instaloval,ještě je možnost zkopírovat složku Battlefield z Documents and settings.Jsem nasraný stejně jako ty.
IBM Thinkpad T42p
- Michal23
- Nováček

- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Renus
- Začátečník

- Michal23
- Nováček

- Thellwin
- Administrátor