Battlefield 2 - (RESPAWN)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

-Mec- píše:to RDK
vypada to ze mas stejny problem jako ja neni to chyba hry ale chybi ti medaile nato aby jsi mel dalsi rank :-D dodelej ty 3 co ti zbyvaji a pujde to.
Ake 3 medaile??Na tu hodnost staci mat len vsetky kity na Basic plus Knife a Pistol alebo sa mylim??Pozeral som to na www.totalbf2.com a tam je napisane ze stacia len tie Basic.Prosim napis ake medaile.
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
-Mec-
Nováček
Nováček

Příspěvek od -Mec- »

No ja to nekde najdu ale mel by jsi mit vsechny aspon tak to na tom foru bylo protoze kdyby to bylo jak to vsude je tak uz ten rank mam :o
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

(Ach boze preco???)To si ma moc nepotesil uz si viem predstavit ako budem pobehovat s C4 aby som dostal Basic Explosives.... Preboha aby som zabil 13 ludi za jedno kolo s C4 alebo minami no to bude o zivot.(viem si uz teraz predstavit ako budu zas vsetci fuckovat ze zabijam aj vlastnych ako jediny level pre tuto pracicku vidim zas Strike at .... mal som dost s tym nozom ked v poslednych sekundach som zabil toho siedmeho) :(
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

RDK píše:....
A vo tom to asi je ne?Když chceš dám tak se musíš snažit no.... :)
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Ninjaman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ninjaman »

Mam problem: kdyz nahodim hru a probehnou uvodni videa, tak se chci prihlasit pod svuj nick a napise mi to - The server has refused the connection - vubec uz nevim co s tim. Heslo a nick je spravny na 100%, preinstalovat sem to cely zkousel a patch mam 1.03. Tenhle problem se mi obevil az po preinstalovani win. Pokud jste se s tim nekdo setkal tak prosim poradte!!!
Intel Core i5-3570K, Gelid Tranquillo, MSI Z77-G43, 2x4GB Kingston HyperX, Sapphire R9 380 4GB, Crucial M4 128GB, 2x400GB Samsung, 1x1TB Samsung, 2x2TB Seagate, DVD-RW Sony, CoolerMaster Silent Pro M600, HP LP2275w. Thermaltake Armor.
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

Ninjaman píše:Mam problem: kdyz nahodim hru a probehnou uvodni videa, tak se chci prihlasit pod svuj nick a napise mi to - The server has refused the connection - vubec uz nevim co s tim. Heslo a nick je spravny na 100%, preinstalovat sem to cely zkousel a patch mam 1.03. Tenhle problem se mi obevil az po preinstalovani win. Pokud jste se s tim nekdo setkal tak prosim poradte!!!
To aj mne robi sem tam.Znovu sa prihlasim a ide my to.Veru to neviem ako by som ti pomohol vyskusaj ist na totalbf2.com alebo na neake forum.
Ninjaman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ninjaman »

To uz sem se samozrejme koukal, ale nikde sem nenasel, ze by dosli k nejakemu jasnemu zaveru proc se to deje :(
Intel Core i5-3570K, Gelid Tranquillo, MSI Z77-G43, 2x4GB Kingston HyperX, Sapphire R9 380 4GB, Crucial M4 128GB, 2x400GB Samsung, 1x1TB Samsung, 2x2TB Seagate, DVD-RW Sony, CoolerMaster Silent Pro M600, HP LP2275w. Thermaltake Armor.
s.c.y.b.t.
Nováček
Nováček

Příspěvek od s.c.y.b.t. »

zdravim, mal by som jednu otazku, je mozne ked si vymazem svoj profil (konto) pri odinstalovni aby som sa mohol k nemu nejakym spusobom vratit??? ide hlavne o to ked si vytvorim konto a zaregistrujem sa na ranked servri tak tam mam ulozeny svoj profil s nazbieranymi bodmi atd., stalo sa mi ze som si svoj profil nezalohoval a nechtiac som ho vymazal a teraz sa zrejme mozem so svojim nickom a nazbieranymi bodmi rozlucit. da sa nejakym sposobom este prihlasit so svojim nickom????
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

pokud víš přesně své jméno a heslo co jsi vložil tak by to mělo jít se znovu přihlásit
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
honzanun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzanun »

Šel Vám naistalovat v pohodě patch 1.03? Mě úplně vyku....rvil .exe soubor a hru jsem musel přeinstalovat :evil:

Nevíte někdo, co s tím???
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

mam originálku a vše OK
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
honzanun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzanun »

Mám taky origiálku..... :( Právě to mě sere - koupím si origošku a sere se to....
honzanun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzanun »

Tak problém už jsem vyřešil - musí se patchovat v uživatelským účtu bez diakritiky... :evil:

Teď mě ale štve ještě jedna věc. Z dobrý vůle jsem se zaregistroval na EAgames a když se chci přihlásit na nějakej server, tak mi to napíše hlášku, že CD-key is not valid :evil:

Fakt, ještě někdy půjdu do originálky, jsou s tím jen a jen problémy...... :evil: :evil:
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

[quote="honzanun"]Tak problém už jsem vyřešil - musí se patchovat v uživatelským účtu bez diakritiky... :evil:

Teď mě ale štve ještě jedna věc. Z dobrý vůle jsem se zaregistroval na EAgames a když se chci přihlásit na nějakej server, tak mi to napíše hlášku, že CD-key is not valid :evil:

Pouštěj hru z toho účtu,kde si instaloval,ještě je možnost zkopírovat složku Battlefield z Documents and settings.Jsem nasraný stejně jako ty.
IBM Thinkpad T42p
Michal23
Nováček
Nováček

Příspěvek od Michal23 »

Zdarek killeri, predem se omlouvam jestli tady ten dotaz uz byl. Pri hre batlefield2 mam problem se stiny, treba kdyz jede nejaky obrnenec nebo jine vozidlo tak stin nema jeho tvar ale tvar velkeho ctverce. Nastaveno mam vse na medium a konfiguraci athlonXP2600+, 1GBram, GF6600gt. Diky za typy...
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

napiš ver. ovladačů
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

V této hře dostaly dynamické stíny velký význam,kolikát mi zachránily lajfík.Nutnost mít je zaplé.
IBM Thinkpad T42p
Michal23
Nováček
Nováček

Příspěvek od Michal23 »

Tak ovladace mam 71.84 a v zadne jine gamese nemam zatim problem.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Michal23 píše:Tak ovladace mam 71.84 a v zadne jine gamese nemam zatim problem.
S 71.89 mi to dělalo to samé ... pak jsem zkoušel nějakou verzi 77.xx a myslím že to bylo ok (ale tou verzí už si moc jistej nejsem)
Goldnoob team proud member!
Michal23
Nováček
Nováček

Příspěvek od Michal23 »

OK, vyzkousime uvidime a dame vedet, zatim diky...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“