MSI NX6600 Diamond

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

AlesShi píše:
AlesShi píše: v2.5 mam, a mam moznost akorat do 1.4V :? zkusim jeste ty tvoje linky
kua, furt mam moznost jenom 1,4V :shock: , nemusim to nekde povolit?
pls, poslete mi nekdo screen jak dat 1,5V

nemam u moznost vic jak 1,4V

Obrázek
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

tak to by chtelo zkusit pohledat zda ma nejaky bios v Def vysi napeti , ci rovnou udelat Vmod , kde si navolis sam jakej chces mit odpor , je to asi jednodusi nezli si hrat takhle s biosem...
supec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od supec »

AlesShi píše:
AlesShi píše: kua, furt mam moznost jenom 1,4V :shock: , nemusim to nekde povolit?
pls, poslete mi nekdo screen jak dat 1,5V

Obrázek
je to v tools-voltage table editor-entry4 a tam das misto 1,4 1,5V, pak to zmenis i v ty zalozce VOLTAGES-3D a je to...
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: hladam 6600nonGT s DDR3

Příspěvek od Joži »

beardie píše:mohli by ste mi poradit?
kamos chce kupit nejaku grafiku okolo 4-5k Sk, tak som mu poradil 6600 nonGT s DDR3 pamatami, ale neviem na slovenskych eshopoch ziadnu najst, mohli by ste mi pomoct?
bol by som velmi vdacny
http://www.alzasoft.sk/DetailPage.asp?DPG=50003
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

supec píše:
AlesShi píše: pls, poslete mi nekdo screen jak dat 1,5V

je to v tools-voltage table editor-entry4 a tam das misto 1,4 1,5V, pak to zmenis i v ty zalozce VOLTAGES-3D a je to...
thx, presne todle jsem potreboval :wink:

mj, hratsi s biosem se mi zda lehci a mene narocnejsi na cas nez jit do gm, koupit odpor a pajet :)
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

mj, hratsi s biosem se mi zda lehci a mene narocnejsi na cas nez jit do gm, koupit odpor a pajet
a co chces pajet?staci SMD grabery a nemusis nic pajet , jen to pricvaknes je to prace na 5s...
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

sh píše:
mj, hratsi s biosem se mi zda lehci a mene narocnejsi na cas nez jit do gm, koupit odpor a pajet
a co chces pajet?staci SMD grabery a nemusis nic pajet , jen to pricvaknes je to prace na 5s...
ok, zadna prace, az na to ze nevim co kam pricaknout
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

staci si projet FAQ , ja si ho zde take poprve projel a tak vim co kde je

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=755

uprostred spis v posledni ctvrtine mas prispevek od uzivatele K!ll3r , ukazuje tam a popisuje prave co a jak , jinak si musis najit navod primo na 6600 abys vedel kam to cvaknout a to taky najdes na tech sitech , meli by tam bejt alternativni odkazy atp
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

po zvyseni napeti z 1,4V na 1,5V jsem dostal takt jadra az na 598MHz, pameti zustali bohuzel jenom na 1133MHz, jeste je o nich musim vylepsit chlazeni.
Diamonda jsem chladil boxem z prkotu s 8kou vetrakem na 3000rpm. Teploty 47/54°C takze supre :)

Vysledek v 3DMarku03 "jen" 8890

Obrázek

Ja snad tech 9k nedam

P.S. Kolik do ni muzu jeste rvat? Zvladne 1.6V :?:
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

1.6V jeste muzes ale vic bych neriskoval :wink:
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

s >81.85 musis dat 9k
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

AlesShi píše: Vysledek v 3DMarku03 "jen" 8890
Chtelo by to 64bit CPU,pak se pohnes dal..:-)
Mac...
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

Joži píše:s >81.85 musis dat 9k
ty mam, po defragu jsem se ted dostal na 8949, zkusim ji jeste trochu pritopit a jet jadro na 600MHz, pameti zatim nepudou , blbe je chladim, snad... doufam ze pudou jeste vejs
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

tak jsem zkousel modifikovany 81.85 a vysledky byly horsi, nekdy mene, jindy vice.
taky se mi zda, ze kdyz je napajeni 1,45V + k(0,1V) tak je karta znatelne pomalejsi, nejvic vyhovuje zvedat napeti po desetinach
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuku_666 »

pls jak tam mám naflashovat ten upravený bios??u nvidie sem to nikdy nedělal jen u ati,asi si musím stáhnout nějaký program na to naflshovaní(nevím který je z nich nej) Vgabios, nVflash 4.41, X-BIOS editor, nVflash x.xx,pak to asi vše hodím na disketu a pomocí spustěcí diskety win98 se dostanu do dosu a pak napíšu nějaký přkaz??? Existuje něco podobného jako u ati ,že to jde naflashovat přímo z winu(nevím totiž jestli seženu spouštěčku:roll:) ??? Zvedl jsem v něm napěti z 1,4 na 1,5V(doufám že to není mnoho na 6600gt).díky a sry za takovou blbou otázku :oops: :roll:
supec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od supec »

AlesShi píše:tak jsem zkousel modifikovany 81.85 a vysledky byly horsi, nekdy mene, jindy vice.
taky se mi zda, ze kdyz je napajeni 1,45V + k(0,1V) tak je karta znatelne pomalejsi, nejvic vyhovuje zvedat napeti po desetinach
jako kam az po desetinach? do 1,45?
AlesShi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlesShi »

supec píše:
AlesShi píše:tak jsem zkousel modifikovany 81.85 a vysledky byly horsi, nekdy mene, jindy vice.
jako kam az po desetinach? do 1,45?
zkousel jsem 1,45V, 1,55V a vzdycky to bylo spatny, v pondely napisu jak to je kolem 1,6V :)
free666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od free666 »

kuku_666 píše:pls jak tam mám naflashovat ten upravený bios??u nvidie sem to nikdy nedělal jen u ati,asi si musím stáhnout nějaký program na to naflshovaní(nevím který je z nich nej) Vgabios, nVflash 4.41, X-BIOS editor, nVflash x.xx,pak to asi vše hodím na disketu a pomocí spustěcí diskety win98 se dostanu do dosu a pak napíšu nějaký přkaz??? Existuje něco podobného jako u ati ,že to jde naflashovat přímo z winu(nevím totiž jestli seženu spouštěčku:roll:) ??? Zvedl jsem v něm napěti z 1,4 na 1,5V(doufám že to není mnoho na 6600gt).díky a sry za takovou blbou otázku :oops: :roll:
sposteci disketu si udelas v pohode v WinXP...a co se tyce flashovani probiralo se to tu dostkrat...staci se podivat par stranek zpatky...kolikrat jsi to tu prosel cely(tento thread)?
CPU:AMD Sempron64 2800+ OC comin´ soonRAM: 2x Kingmax (SuperRAM :) )DDR 512MB 400Mhz CL 2.5; GPU: MSI NX6600VTD 128MB Diamond@550/1100+PrimeCooler; MB: Epox 8KDA3+(nForce3 250Gb); HDD1: Seagate 40GB 7200rpm; HDD2: Maxtor 80GB, 7200prm, 2MB cache; DVD-ROM: Toshiba SD-M 1712; CD-RW:Plextor 8432;DVD-RW: Toshiba SD-R 5372
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuku_666 »

free666 píše:
kuku_666 píše:pls jak tam mám naflashovat ten upravený bios??u nvidie sem to nikdy nedělal jen u ati,asi si musím stáhnout nějaký program na to naflshovaní(nevím který je z nich nej) Vgabios, nVflash 4.41, X-BIOS editor, nVflash x.xx,pak to asi vše hodím na disketu a pomocí spustěcí diskety win98 se dostanu do dosu a pak napíšu nějaký přkaz??? Existuje něco podobného jako u ati ,že to jde naflashovat přímo z winu(nevím totiž jestli seženu spouštěčku:roll:) ??? Zvedl jsem v něm napěti z 1,4 na 1,5V(doufám že to není mnoho na 6600gt).díky a sry za takovou blbou otázku :oops: :roll:
sposteci disketu si udelas v pohode v WinXP...a co se tyce flashovani probiralo se to tu dostkrat...staci se podivat par stranek zpatky...kolikrat jsi to tu prosel cely(tento thread)?
oukej díky ,nevím sledoval jsem to do 10strany a pak ...
Anybody
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Anybody »

Zdravim. taktnul jsem svou diamondku na 560/1159 v ovladacich bez zadnyho biosu atd. ted ji chci zkusit do jiny nez asusacky desky.mozna ze takty budou jeste lepsi
PC: (ASUS P5Q Pro, Intel C2D E8400@4GHz, Noctua NH-C12P, A-Data EXTREME DDR2 800+ 4x2GB @887MHz, MSI GTX660, Samsung F1 3.5" 640GB, WD Black 3,5" 1,5TB, Corsair VX450 450W, Samsung LCD 19" 943N) NTB1: Acer Aspire 1524WLMI + Tablet: Wacom Bamboo Pen&Touch; NTB2: Lenovo T410; NTB3: Lenovo T60; NAS1: Synology DS211j ; NAS2: Synology DS416
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“