pls, poslete mi nekdo screen jak dat 1,5VAlesShi píše:kua, furt mam moznost jenom 1,4VAlesShi píše: v2.5 mam, a mam moznost akorat do 1.4Vzkusim jeste ty tvoje linky
, nemusim to nekde povolit?
nemam u moznost vic jak 1,4V
Moderátoři: Walker1134, Wilik

http://www.alzasoft.sk/DetailPage.asp?DPG=50003beardie píše:mohli by ste mi poradit?
kamos chce kupit nejaku grafiku okolo 4-5k Sk, tak som mu poradil 6600 nonGT s DDR3 pamatami, ale neviem na slovenskych eshopoch ziadnu najst, mohli by ste mi pomoct?
bol by som velmi vdacny

thx, presne todle jsem potrebovalsupec píše:je to v tools-voltage table editor-entry4 a tam das misto 1,4 1,5V, pak to zmenis i v ty zalozce VOLTAGES-3D a je to...AlesShi píše: pls, poslete mi nekdo screen jak dat 1,5V
nemam u moznost vic jak 1,4V

zkousel jsem 1,45V, 1,55V a vzdycky to bylo spatny, v pondely napisu jak to je kolem 1,6Vsupec píše:jako kam az po desetinach? do 1,45?AlesShi píše:tak jsem zkousel modifikovany 81.85 a vysledky byly horsi, nekdy mene, jindy vice.
taky se mi zda, ze kdyz je napajeni 1,45V + k(0,1V) tak je karta znatelne pomalejsi, nejvic vyhovuje zvedat napeti po desetinach

sposteci disketu si udelas v pohode v WinXP...a co se tyce flashovani probiralo se to tu dostkrat...staci se podivat par stranek zpatky...kolikrat jsi to tu prosel cely(tento thread)?kuku_666 píše:pls jak tam mám naflashovat ten upravený bios??u nvidie sem to nikdy nedělal jen u ati,asi si musím stáhnout nějaký program na to naflshovaní(nevím který je z nich nej) Vgabios, nVflash 4.41, X-BIOS editor, nVflash x.xx,pak to asi vše hodím na disketu a pomocí spustěcí diskety win98 se dostanu do dosu a pak napíšu nějaký přkaz??? Existuje něco podobného jako u ati ,že to jde naflashovat přímo z winu(nevím totiž jestli seženu spouštěčku:roll:) ??? Zvedl jsem v něm napěti z 1,4 na 1,5V(doufám že to není mnoho na 6600gt).díky a sry za takovou blbou otázku![]()

oukej díky ,nevím sledoval jsem to do 10strany a pak ...free666 píše:sposteci disketu si udelas v pohode v WinXP...a co se tyce flashovani probiralo se to tu dostkrat...staci se podivat par stranek zpatky...kolikrat jsi to tu prosel cely(tento thread)?kuku_666 píše:pls jak tam mám naflashovat ten upravený bios??u nvidie sem to nikdy nedělal jen u ati,asi si musím stáhnout nějaký program na to naflshovaní(nevím který je z nich nej) Vgabios, nVflash 4.41, X-BIOS editor, nVflash x.xx,pak to asi vše hodím na disketu a pomocí spustěcí diskety win98 se dostanu do dosu a pak napíšu nějaký přkaz??? Existuje něco podobného jako u ati ,že to jde naflashovat přímo z winu(nevím totiž jestli seženu spouštěčku:roll:) ??? Zvedl jsem v něm napěti z 1,4 na 1,5V(doufám že to není mnoho na 6600gt).díky a sry za takovou blbou otázku![]()