Gothic III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Isghole
Začátečník
Začátečník

Gothic III

Příspěvek od Isghole »

tak jsem viděl první obrázky z G3.
nedá se z toho nic usuzovat, bo to nejsou ani screeny, ale dvojka byla super, tak jsem zvědav na další díl.

http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=8885

Piranha Bytes rulezZZ
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

spousta infa je taky tady

taky se na něj moc těšim
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Vypadá to na masivní využití trojkových shaderů. Já osobně se hoooodněě těším. Jo, na tyto hry, Gothic III a TES IV: Oblivion čekám s upgradem. Pěkně grafickou kartu, která podobnou grafiku zvládne plynule...

Jinak upřímně doufám, že s distribucí třetího dílu Gothicu III to bude lepší než v případě dvojky, kterou u nás nelze prakticky nikde koupit.

Taky doufám, že se anglický, a potažmo tak i český release neopozdí oproti pravděpodobně prvnímu německému releasu o půl roku.
show must go on..
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No vypada to huste... bouhuzel jsem nehral jeste ani dvojku.. :sad: viz. moje sestava.. ale z jdenicky jsem tekl..
V lete chystam upgrade a pak nastane peklo.. :twisted:
:) :) :)
Alespon budu mit do ty doby nez to vyjde co delat..
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Mno graficky bude gothic urcite mnohonasobne kvalitnejsi jen se bojim aby s novou komplexnosti inventare neutrpela hratelnost...

Dvojka byl genialni pocin z chytlavim dejem a propracovanou hratelnosti a subquesty jednicka takova mala revoluce a pokoritel morrowinda - toho podle me hratelnostne prevalcoval....

Trojka nabidne nadhernou grafiku, realnou fyziku a take hromadne reze tak jsem zvedavej taky.... :oops:

BTW:ja osobne nejvic vydrzim u her se silnym pribehem a dobrou hratelnosti a nebo naopak u her s naprostou perfektni odreagovaci moznosti...
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

.axis. píše:Mno graficky bude gothic urcite mnohonasobne kvalitnejsi jen se bojim aby s novou komplexnosti inventare neutrpela hratelnost...

Dvojka byl genialni pocin z chytlavim dejem a propracovanou hratelnosti a subquesty jednicka takova mala revoluce a pokoritel morrowinda - toho podle me hratelnostne prevalcoval....

Trojka nabidne nadhernou grafiku, realnou fyziku a take hromadne reze tak jsem zvedavej taky.... :oops:

BTW:ja osobne nejvic vydrzim u her se silnym pribehem a dobrou hratelnosti a nebo naopak u her s naprostou perfektni odreagovaci moznosti...
tak zrovna invetář ve dvojce nebyl podle mě nic moc - ovládání jen přes klávesnici...

ze by preválcoval gothic morrowinda, pod to bych se rozhodně nepodepsal. Asi ti MW nesedl. Já patřím k jeho velkým příznivcům. Dlouhý čas jsem nehrál nic jiného..

Ohledně trojky veřím také v o něco větší svět při zachování jeho dechberoucí romantiky.
show must go on..
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Mno mě jde o to že právě jednoduchostí inventáře a takovým typicky gothicovským přístupem k hratelnosti mě gothic uchvátil...

Jinak gothic je určitě dílem z rozmanitou romantikou hrdinstvím atd....

Pěkný počin...

Jinak co se tíče morrowinda - ten mě uchvátil grafikou rozsáhlostí..ale taková absolutní volnost bez motivace (tu jsem tam postrádal ale někdo může mít jiný názor to je můj suběktivní pocit) mě nedokázal udržet u hry..a absecnce akčních soubojů spíše to tam bylo řešené jako tahovka což mi k rpg prostě nesedí (teda kromě falloutů kteří jsou rulezzní)
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

oficíální stránky
www.gothic3.com :o
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

první teatser z této famózní hry.

http://bonusweb.idnes.cz/download/trail ... ic3tr.html
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Isghole píše:první teatser z této famózní hry.

http://bonusweb.idnes.cz/download/trail ... ic3tr.html
no, tak hra ještě nevyšla, takže bych s hodnocením ještě počkal,

ale snad budeš mít pravdu :)
show must go on..
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

[Gothic 3] Hardware requirements 01.11.2005 um 21:48

The current edition 12/05 of the German magazine PC Games Hardware is listing the hardware requirements for Gothic 3.

The article states that according to some members of the Piranha Bytes you need at least:

Athlon 64 3000+/P4 2,8 GHz,
1 GB RAM,
Geforce 6800 GT/Radeon X800 Pro

To enjoy Gothic 3 with all details, 4xFSAA and 8:1 AF, a Geforce 7800 GT/GTX is needed. Probably the new Ati Radeon X1000er-series will fulfill the requirements, too.
LoL - přijímám sponzorské dary :roll:
http://worldofgothic.com/
show must go on..
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

.axis. píše:Dvojka byl genialni pocin z chytlavim dejem a propracovanou hratelnosti a subquesty jednicka takova mala revoluce a pokoritel morrowinda - toho podle me hratelnostne prevalcoval....
Porovnavas neporovnatelne. Kazda z nich je ina hra, spolocne maju len to, ze su to RPG.
Morrowind ide viac do detailov postavy a sveta, Gothic je viac "akcnejsi".

Obe hry su SUPER.

Nemozes porovnavat Ferrari a Hummer... kazdy z nich je lepsi ako druhy, ale zalezi od poziadaviek.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

shadow píše:
[Gothic 3] Hardware requirements
1 GB RAM,
Takže si to zahraju tak 2 roky po vydání ... to minimum je teda dost drsný :(
To enjoy Gothic 3 with all details, 4xFSAA and 8:1 AF, a Geforce 7800 GT/GTX is needed. Probably the new Ati Radeon X1000er-series will fulfill the requirements, too.
Už chci vidět jako to někdo hraje na full s nečim jako je X1300 (nebo jaký má vlastně číslo nejnižší model)
Goldnoob team proud member!
Smolda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smolda »

Si delate srandu??1GB ram a 6800GT jako minimum???To je dost drsny,kam se hrabe F.E.A.R...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Kdo umí trochu anglicky má šanci vyhrát Gothic 3 ... více zde http://www.gothic3.com/index.php?do=097 ... 2097103101

Já to rozhodně zkusím :)
Jae Snack
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jae Snack »

1 GB RAM,
To není minimum, ale doporučená sestava pro vysoké detaily.
Minimem by měla být GeForce3 grafika, o něco menší ram a pomalejší CPU.
Píše se vo tom zde http://worldofgothic.com/gothic3/
Noxyr
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jízda na zvířatech

Příspěvek od Noxyr »

Na GOTHIC 3 se strašne těším, jedničku jsem dohrál v angl. originále, dvojku
jsem zltnul a teď slintám na trojku.
Jen jedna věc mi strašně vadila, a to šíléné dlouhé přebíhání z města do města apod. Prostě jen třeba 5 min držíte šipku a utíkáte přes půlku mapy. Sice později dostanete teleportační runy do každé důležité lokace, ale tím zase přijdete o to kouzlo cestování. Prostě pak se jen teleportujete sem a tam.
Ale slyšel jsem, že by "mělo" být možné v G3 ochočovat zvířata a poté na nich jezdit. Ale všude se píše, že jde o "nepodložené" informace.
Nevíte někdo o tom něco více???
CPU: AMD X2 5000+ MB: Asus M2N-SLI RAM: 4GB DDR800 GPU: Asus nVidia 9800GTX HDD: SATA 80GB Seagate Baraccuda + PATA 160GB Mechaniky: DVD-RW NEC 4550A + Ausus E616P2
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

První In-game trailer z E3 - více zde http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=18161 :) (doporučuju stáhnout HQ, ale musím říct, že celkem nic moc to neukazuje :huh: )
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Thellwin píše:První In-game trailer z E3 - více zde http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=18161 :) (doporučuju stáhnout HQ, ale musím říct, že celkem nic moc to neukazuje :huh: )
Napriek vsetkym extra super renderom a screenshotom, nech pozeram na trailer, kolko chcem... grafika mi nejak extra zlepsena nepride, mozno trosku viac travy a lesklejsie postavy, motioncapture prevzate z G1 a G2, zvuky totalne prevzate z predch. dvoch casti.

Neslubovali sme si graficke orgie mozno lepsie ako Oblivion?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“