TYAN Tomcat K8E (nF4 Pro) - zkusenosti?

Pro procesory AMD Athlon 64, Athlon 64 X2, Athlon FX, Opteron, Sempron a další.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Svobik7
Nováček
Nováček

TYAN Tomcat K8E (nF4 Pro) - zkusenosti?

Příspěvek od Svobik7 »

Slyseli ste uz o této desce? Nasel sem ji ve FOxu a pisou tam ze je 100% kompatibylní s AMD Opteronem s939 řada 1xx. Nevíte jestli je to opravdu 100% nebo zase jen naky busines trik. Jinak bych si jednu vzal.
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

tyan je nejlepsi procesorova znacka a ma snad nejlepsi chipsety na s940 , na s939 je to pomerne novinka , ale podporu opravdu ma :wink:
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

Janosik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Janosik »

2all : ked stuknes tu : www.tyan.sk a zavolas na tie cisla dozvies sa zase o trochu viac :-)
AMD Opteron 2 x 246 { 2 x 2 ghz } @ 2 x 2,2 Ghz , mobo : Tyan Thunder K8WE atx ext format , ram : 4 x 512 mb cl 3 , hard drive : Maxtor 160 GB 8 mb cache sata , DVD RW : Teac , PSU : Tagan 480 W
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

Janosik píše:2all : ked stuknes tu : www.tyan.sk a zavolas na tie cisla dozvies sa zase o trochu viac :-)
alebo rovno tuknes sem:
http://www.tyan.sk/systemboards/s2865.html

otazka je,co od tej dosky ocakavas?ak oc,tak nevidim jediny dovod ist do nevyskusanej dosky s tajomnym nazvom.100% kompatibilnu mas aj DFI len to chce novy bios.a ta je dokonca lacnejsia....
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

snapcase píše:
Janosik píše:2all : ked stuknes tu : www.tyan.sk a zavolas na tie cisla dozvies sa zase o trochu viac :-)
alebo rovno tuknes sem:
http://www.tyan.sk/systemboards/s2865.html

otazka je,co od tej dosky ocakavas?ak oc,tak nevidim jediny dovod ist do nevyskusanej dosky s tajomnym nazvom.100% kompatibilnu mas aj DFI len to chce novy bios.a ta je dokonca lacnejsia....
to je prave ten omyl :oops: tajuplne a nevyzkousene , takze tato obecne desky TYAN , to je dlouhodoba znacka , ktera dodava desky jiz po desitky let do servrovych systemu , ma s tim dlouhodobe zkusenosti a jedna se o jedny z nejkvalitnejsich desek na trhu , napriklad v dobe uvedeni sA uvedla jako prvni vice procesorove reseni pro tuto platformu a vyrabela dalsi podobne serepeticky , kazdy kdo stavi kvalitnejsi server zakupuje TYAN , nevyhodou je ovsem jeho cena :( , ja bych se toho urcite nebal a spise ji zakoupil protoze bych mel jistotu kvality a zkusenoti prevedenych ze servrovych stanic.. to ze se tady neprodava je druha vec , ale v DE a dalsich zemich je furt v nabidce, zde je nikdo nekupuje , protoze je nikdo nezna a ani by je CR trh nevyuzil tady je to samej chudak co setri a ty desky jsou fakt drahy , mas to jako znacku Palit Connect3d Aopen Albatron atd taky tady nejsou ale za hranicema bezej nejvic...
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

no,ale o com hovoris je na default.pochybujem,ze si niekto len tak dovoli pretaktovat server...
ja hovorim o tom,ze nieje vyskusana kombinacia jednoprocesorova doska a opteron,oboje overclocked...co sa napr o dfi neda povedat...

p.s.:u nas sa zakupit daju,pozri ten odkaz co som hodil,resp. cennik na hlavnej stranke...tato doska stoji 9500,-sk oproti necelym 6000,- za DFI....

♪♫last.fm♫♪
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

snapcase píše:no,ale o com hovoris je na default.pochybujem,ze si niekto len tak dovoli pretaktovat server...
ja hovorim o tom,ze nieje vyskusana kombinacia jednoprocesorova doska a opteron,oboje overclocked...co sa napr o dfi neda povedat...

p.s.:u nas sa zakupit daju,pozri ten odkaz co som hodil...
ja to myslim jinak samozrejme ne OC !! to za prve a za druhe co se tyce te dostupnosti , je neco jineho par shopu v CR nez celorepublikovy prodej ve vsech kramech jako v DE , u nas taky sezenes napriklad Enermaxi ale v jakem zastoupeni tady a v jakem za hranicema?to je diametralni , takhle jsem to myslel , co se tyce OC tak DFI , co se tyce kvality , stability TYAN :wink:
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

tak to s tebou suhlasim,ale dovolim si oponovat v tom,ze cena,podla mna,nie je adekvatna za tu stabilitu.na default by som si za menej penazi vedel predstavit v mojom pocitaci trebars abit ci asus,mozno nejaku exotiku ala BFG a spol...
ale v zasade s tebou suhlasim...urcite su to kvalitne dosky podla dostupnych informacii..

♪♫last.fm♫♪
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

snapcase píše:tak to s tebou suhlasim,ale dovolim si oponovat v tom,ze cena,podla mna,nie je adekvatna za tu stabilitu.na default by som si za menej penazi vedel predstavit v mojom pocitaci trebars abit ci asus,mozno nejaku exotiku ala BFG a spol...
ale v zasade s tebou suhlasim...urcite su to kvalitne dosky podla dostupnych informacii..
tam je stabilita a stabilita , kdyz si srovnas stabilitu TYANu a zminovyneho ASUSu atp , tak to opravdu nejde srovnat , toto je reseni od Tyanu , ktere se pouziva v pripade ze nemas cash na server atp , pokud vim tak se dokonce vyvyji reseni pro SAN a to uz neco znamena ! ja osobne pokud bych stavel nejaky server a nemel na reseni alias s940 + ecc atp sahl bych po Tyanu , jelikoz mam jistotu stability , zadne padani , zadna nekompatiblita atp
Odpovědět

Zpět na „Socket 754, 939 a 940“