MSI PT880 Neo (478, VIA PT880 + VT8237)

Pro procesory Intel Core, Pentium, Celeron, Xeon a další.

Moderátor: Eddward

mack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mack »

to ICE: na tvuj nazor na chipsety se nikdo neptal
to all:staci tam dat bios 1.7 a CPU voltage je v nabidce
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

kazdopadne problem s biosem sem trefil dobre 8)
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

presne tak souhlas s ICEm, vzit takovou desku ztraci vyznam investice do reseni od intelu, to je totiz jedina vyhoda -> kvalitni chipset
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Ještě ohledně toho BIOSU, podle dodavatele od kterého jsem tu desku koupil jsem se dozvěděl, že podporuje Prescotty až od verze 1.9. Zatím mám Northwooda, takže si tam tu verzi 1.7 dát můžu, ale až budu chtít upgradovat tak tam budu muset dát zase ten novější a CPU Voltage tam zase nebude což je na *****, protože by to byl docela podraz od MSI(VIA má těžko něco společného s debilním biosem od American Megatrends a napájením procesoru) říct, že podporuje Prescotty, ale napájení měnit nelze!

(17.11.05 21:55)Hmm..vypadá to, že jsem se v MSI zmýlil :oops: V BIOSu sice možnost nastavení V Core není, ale lze jej měnit v programu Core Center z Windows(?Linuxu?). Stačí dát u položky V Core +- a pak OK. Z BIOSu by to bylo asi jistější, ale takhle je to pohodlnější i bez flashování na starší BIOS
Saffa
Nováček
Nováček

Problem s BOOTOVANIM a se ZVUKEM u zakladni desky MSI PT 880

Příspěvek od Saffa »

Zakladni deska MSI PT 880 Neo , pri naistalovani WIN xp a spusteni mi to pise hlasku NVIDIA BOOT AGENT 201.0462 a pak to pisne DISK ERROR a SYSTEM FAILURE a WIN nenajedou , ale kdyz vlozim cd s WIN xp a necham FIRST BOOT cdrom tak WIN normalne najedou , ale napise to zas nejakou hlasku o MOM.EXE (0xc0000135) a pak jeste po naistalovani ovladacu pro zvukovku se zvuk nerozzvuci :( , co s tim ?

Dekuji za reakce :)

//edit Wilik - presun z s939 desek
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Asi máš špatně nastavené bootování v BIOSu.
Saffa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Saffa »

Tedka jsem zjistil , ze nejdou ani na predni panelu skrine USB , zrejme bude cela deska spatna , mam zkusit nahrat novejsi BIOS ?
Odpovědět

Zpět na „Socket 423, 478, 479, J a T“