Cau lidi,
moje stara reklamni plastova podlozka se odporoucela, tak za ni shanim nahradu. Na radu kamose sem zainvestoval 20Kc a koupil sem obycejnyho hadraka. Uz se s nim trapim tyden, vubec to neklouze, tak nevim co koupit. S poradnejma podlozkama zkusenosti nemam. Jako prvni me napadla
Icemat original http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32325
Nejsem zadnej profik, parim q3 jenom pro zabavu, mam MX310, skejty se me kupovat nechcou (sem linej, priznam se), jo a taky nepotrebuju aby me litala mys po podlozce sotva se ji dotknu, nejakej odpor neni od veci.
Skuste mi neco doporucit, at to rozhodovani mam lehci dikec
Myslim, ze ten Icemat je pro tebe zbytecnej, obzvlast kdyz nechces takovej skluz. Ono i to QcK klouze fest, ikdyz treba prave na Icemata to nema ( preci jen latka vs. sklo... ). Nebo to muzes vyresit eXactMatem, kde mas rychlejsi i pomalejsi povrch ( ale na ten pomalejsi/hrubsi povrch uz bych precijen o skatech uvazoval... )
no a to je prave to cim si nejsem moc jistej, clovek zvyklej na normalniho hadraka bude nadsenej, ale pro me je normalni hadrak nezvykle pomalej, sice presnej, nezasekava se pri zacatku pohybu (coz ten plast kdyz byl trochu spinavej-pot delal), ale pomalej, takze hledam tak nejak presnost hadraku ale rychlost toho shit plastu. No tezko popsat jak moc to ma klouzat, to bych proste musel vyzkouset. eXact me uz taky napadl, no nevim...
zase nerad bych koupil za 3 kila QcK a pak zjistil ze to neni o moc lepsi a nakonec by me ta sranda prisla na zbytecne na hafo penez
No twe tak si ale rozmysli, co vlastne chces. Nejdriv chces nejakej odpor, pak ho zase nechces, tak jako ja nevim, co ti pak mam poradit Vem eXacMat a budes mit pokoj, prinejhorsim ho obratis, proste 2v1...
Na tvuj predchozi post sem nestihl reagovat, to sem presne chtel vedet, porovnani s normalni hadrou Pokud teda tvrdis ze v porovnani s normalni hadrou je to zasadni rozdil tak me to bude stacit, thanx
Jako podložku doporučuju ty z Half-Life 2 edice (první dvě) - ve spod jsou z jemný gumy, nahoře potom z tvrdšího pastu. Kloužou jedna radost a za tu cenu - náááádhera!!! http://www.casemodding.cz/index.php?pg=vypis&kat=200
CPU 64Core2@80000Ghz, 2TB RAM@6000Ghz, ATI HD 14700 2TB VRAM, HDD 64TB SSD, Monitor 90´´ OLED....
Ja ti nevim, na ty obrazkovy podlozky moc nejsem, stejne se za chvili okoukaj... U poradny mysky ( nebo kulickovky ) ten obrazek nejakou zasadnejsi neplechu sice nedela, ale stejne bych zustal u neceho jednobarevnyho...
No, top model to neni, ale za 300 to neni spatna nabidka... Pokud to mas na hrani jenom pro zabavu a nehodlas investovat 800 a vic do podlozky, tak si ji klidne kup, rozhodne 100x lepsi, nez nejaka zrudnost za 15Kc...
Jenom me trosicku zarazeji rozmery, 23x28 cm je IMHO trochu malo, precijenom srovnatelnej teelpad QcK za 270Kc ma 32x28,5. Ja mam eXactMat ( 26,5x33,3 ) a velikosti staci bohate ( sens. u Q3A mam 1,8 ), stacila by i ta, co si nasel, ale nebyla by rezerva a kdyz jde do tuhyho treba na quadu, tak neni cas zvednou mys a posunout ji doprostred podlozky...
asi j. škoda že se nedá sehnat Cooperhead za nějaký rozumný prachy (2k) :/
Jinak přidám zkušenosti s MS IE 4.0
Microsoft IE 4.0
Koupil jsme jí před rokem a půl. Senzor v pohodě, plně dostačuje na progaming, na SaS je nemožné ji "utrnout". Jinak kolečko je ve wkonech vynikající, ale na hry není, měnit zbraně k ním nejde, ale kdo si zvykne měnit na koávesnici stejně je to rychlejší. Cenou je bezkonkurenční, takže pokud nemáte money jděte do ní. ALE za ten rok a půl jsem vyklikal levý tlačítkou, takže sux zvažtě jestli se vám to vyplatí ji kupovat