aha tak se omlouvam ,myslel jsem ,ze FSB nad cca 375 - je nerealne na soucastnych deskach. Moje zkusenost aspon k tomu nasvedcovala.
se svym S64 2500+ by si pri FSB 407 vycucl 2,8Ghz a to je slusne
Sempron 64 2500-nejde FSB nad 239
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Holda
- Středně pokročilý

- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nene tim to neniPalec123 píše:Uz sice dost OT, ale mas zajimavej kousek. CPU-Z ho hlasi jako AMD Hamer family procesor-model unknown. Me to ten samy procesor verze 1.30 hlasi jako AMD Sempron(tm) Procesor 2800+
Myslis, ze je to tim brutalnim pretaktovanim, ze to pise unknown
A k tomu napeti. 1.725V znamena uz smrt pro procesor ne? Pokud by nemel teplotu nejakych -30st.C, tak je![]()
No kazdopadne mas fakt dobrou sestavu.
jinak 3.2 ghz se dostanu s Peltierem a -8 stupni na procaku...
samozrejme vsechno rock stable 12 hodin v prime95
- LoPiO
- Nováček

-
To ja viemHighlander píše: no tvoje deska jde do 400 FSB jenom za použití jednoho modulu pameti....kdyz v te desce jsou 2 ramky tak to funguje do 320-350 podle kusu....a to je uplne na hovno...bohuzel:( tahle deska od DFI neni nic moc..
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no já wim no....proto jsem zustal pořád u AGP a Lanparty ...protoze ta jejich deska na Nforce4 pro 754 není moc povedená....LoPiO píše:To ja viemHighlander píše: no tvoje deska jde do 400 FSB jenom za použití jednoho modulu pameti....kdyz v te desce jsou 2 ramky tak to funguje do 320-350 podle kusu....a to je uplne na hovno...bohuzel:( tahle deska od DFI neni nic moc..Preto mam jeden modul. Snad novy bios to vyriesi. Kupil by som si lanparty, ale chcel som pci-e a 754 a to f... dfi nerobi v lanparty serii.
a do 939 socketu nemá wubec smysl jít....