Jaký je nej ovladač???
Moderátoři: morke, Walker1134
- Juko
- Nováček

-
Jaký je nej ovladač???
Prosím pomocte mi najít nejnovější ovladač na grafiku ATI Mobility Radeon X700 128 MB, ale pro notebookovou verzi karty. Ještě prosím o radu, na co je Catalyst Mobility a HYDRAVISION. Jestli to jsou důležité programy pro rychlost karty, nebo jen nějaké bezvýznamné doplňky, co spíš brzdí PC. Díky za jakoukoliv radu
//prf.KuBA - Přesunuto z ATi.
//prf.KuBA - Přesunuto z ATi.
- ps47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
su to (prekvapivo) posledne catalysty pre mobilne grafiky,ktore sa volaju Catalyst Mobility
hydravision je soft kt vyuzijes napr pri viacerych monitoroch (umoznuje ruzne nastavenia a par dalsich drobnosti),90% ludi to nikdy nepouzije takze si tym hlavu lamat nemusis..
catalyst nieje forceware,novy je vzdy najlepsi,prekvapka stylu polovicny vykon/nefungujuce taby/windows nebootuje/menej nastaveni/na kazdu druhu hru treba inu verziu ovladaca atd sa nekonaju
hydravision je soft kt vyuzijes napr pri viacerych monitoroch (umoznuje ruzne nastavenia a par dalsich drobnosti),90% ludi to nikdy nepouzije takze si tym hlavu lamat nemusis..
catalyst nieje forceware,novy je vzdy najlepsi,prekvapka stylu polovicny vykon/nefungujuce taby/windows nebootuje/menej nastaveni/na kazdu druhu hru treba inu verziu ovladaca atd sa nekonaju
- Wuuduu
- Středně pokročilý

keby si zase netrepal uplne blbosti... asi by bolo lepsie.ps47 píše:catalyst nieje forceware,novy je vzdy najlepsi,prekvapka stylu polovicny vykon/nefungujuce taby/windows nebootuje/menej nastaveni/na kazdu druhu hru treba inu verziu ovladaca atd sa nekonaju
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
nevim jestli až tak do extrému, ale v zásadě má pravdu. u ATi můžeš vždy dát bez obav nejnovější ovladače i na starší karty. v případě nV tomu tak neni.Wuuduu píše:keby si zase netrepal uplne blbosti... asi by bolo lepsie.
jinak na ten notebook zkus dát Omegy, ty by měly bejt univerzální
http://www.omegadrivers.net/ati.php
- no-X
- Středně pokročilý

Kdybys někdy místo urážek použil věcné argumenty, bylo by to taky lepší. Když nedokážeš odpovědět sám, musíš alespoň schazovat správné odpovědi ostatních, že?Wuuduu píše:keby si zase netrepal uplne blbosti... asi by bolo lepsie.ps47 píše:catalyst nieje forceware,novy je vzdy najlepsi,prekvapka stylu polovicny vykon/nefungujuce taby/windows nebootuje/menej nastaveni/na kazdu druhu hru treba inu verziu ovladaca atd sa nekonaju
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Wuuduu
- Středně pokročilý

argument: Mam aj Ati, aj NVidia kartu (MX400, KyroII, R8500, R9800XT, GF5800Ultra, 6800Ultra...), vzdy som mal a budem mat.
Dosky menim aspon 2x rocne, grafiku tak 1x rocne a NIKDY ale naozaj NIKDY som nemal problem. To ze kleslo score v Markoch ma nikdy netrapilo... Ale pravda je, ze som nikdy neinstaloval najnovsie drivery na uplne stare karty.
Ale ze by som na kazdu hru pouzival ine drivery nehrozi, nikdy som taky problem nemal. Polovicny vykon som tiez nikdy nemal, v hrach urcite nie, nefungujuce taby? Ano raz s Ati kartou..., Win nebootuje? Ano raz s Radeonom, ale to sa vtedy rychlo vyriesilo novou reviziou driverov, v priebehu 24hodin.
Novy Catalyst je najlepsi? Nie je pravda. Najlepsi v com? Urcite nie v rychlosti... cize to iste ako FWare. Aj tie su najlepsie najnovsie.
P.S.: videl tu niekto niekde nejaku urazku? Nikoho som neurazal, ani som nechcel, ani som nepouzil neslusne slovo ci nadavku alebo urazlivu narazku. Ak si videl niekde urazku, laskavo mi ju napis, nech vidim, co je podla teba urazka... ked nie, ziadam ospravedlnenie za neopodstatnene obvinenie z urazania. Inak ma urazis...
Dosky menim aspon 2x rocne, grafiku tak 1x rocne a NIKDY ale naozaj NIKDY som nemal problem. To ze kleslo score v Markoch ma nikdy netrapilo... Ale pravda je, ze som nikdy neinstaloval najnovsie drivery na uplne stare karty.
Ale ze by som na kazdu hru pouzival ine drivery nehrozi, nikdy som taky problem nemal. Polovicny vykon som tiez nikdy nemal, v hrach urcite nie, nefungujuce taby? Ano raz s Ati kartou..., Win nebootuje? Ano raz s Radeonom, ale to sa vtedy rychlo vyriesilo novou reviziou driverov, v priebehu 24hodin.
Novy Catalyst je najlepsi? Nie je pravda. Najlepsi v com? Urcite nie v rychlosti... cize to iste ako FWare. Aj tie su najlepsie najnovsie.
P.S.: videl tu niekto niekde nejaku urazku? Nikoho som neurazal, ani som nechcel, ani som nepouzil neslusne slovo ci nadavku alebo urazlivu narazku. Ak si videl niekde urazku, laskavo mi ju napis, nech vidim, co je podla teba urazka... ked nie, ziadam ospravedlnenie za neopodstatnene obvinenie z urazania. Inak ma urazis...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
- ps47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
user tvojho formatu by uz mal vediet co je myslene polozartom a co smrtelne vazneWuuduu píše:keby si zase netrepal uplne blbosti... asi by bolo lepsie.ps47 píše:catalyst nieje forceware,novy je vzdy najlepsi,prekvapka stylu polovicny vykon/nefungujuce taby/windows nebootuje/menej nastaveni/na kazdu druhu hru treba inu verziu ovladaca atd sa nekonaju
- zombux
- Odborník PCT

souhlas s ps47. drivery od nVidie SUXXX, na X700 klidně dej poslední Catalysty a buď spokojenej, nebo jestli si s tím chceš hrát, zkus Omegy, DNA nebo ATI Optimized drivery, to už záleží na tobě. díky bohu u ATi něco jako nekompatibilita driverů se softwarem prakticky neexistuje
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Juko
- Nováček

-