Problem s prehravani .avi

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
~ Ghost Dog
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problem s prehravani .avi

Příspěvek od ~ Ghost Dog »

Nevim jestli to tady uz je ale stahl jsem si dil serialu (SGA-2x13) format .avi
a BS player mi hlasi "File is corrupted! seeking will be very slow!" quick time to neprehraje uz vubec neprehral mi ani ostatni dily ktery jsou ok a zkusil jsem win. media player taky nic tak jsem zkusil nakej Media player classic (ffdshow video) a ten to uz prehral ale jenom 11 min a ma to 43 minut samo to dokonce vidi ze to ma delku 43 min ale do buffru se vzdy nahraje jenom 11 min nevite nekdo co s tim?
Naposledy upravil(a) ~ Ghost Dog dne úte 6. pro 2005, 19:44, celkem upraveno 3 x.
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

zkus to opravit utilitou DivFix
~ Ghost Dog
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Ten mi nenasel zadnou chybu :(
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Potrebuju akutne pomoct!!

Příspěvek od Dzin »

~ Ghost Dog píše:Nevim jestli to tady uz je ale stahl jsem si dil serialu (SGA-2x13) format .avi
a BS player mi hlasi "File is corrupted! seeking will be very slow!" quick time to neprehraje uz vubec neprehral mi ani ostatni dily ktery jsou ok a zkusil jsem win. media player taky nic tak jsem zkusil nakej Media player classic (ffdshow video) a ten to uz prehral ale jenom 11 min a ma to 43 minut samo to dokonce vidi ze to ma delku 43 min ale do buffru se vzdy nahraje jenom 11 min nevite nekdo co s tim?
Zkus to načist do Virtualdubmodu a udelat Divx, stači aby byl chybnej snimek a muže to zlobit.
A přejmenuj thread tohle je nic nerikajicí!
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
~ Ghost Dog
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Zkusil jsem ve Video converteru z toho udelat ten DivX a uz to prehrava ale misto 43 minut to ma 11 stejne jako s tim classicem tak nevim lidi co to stahovali ze stejneho linku jako ja rikaji ze jim to jde v poho tak nevim uz jsem to stahnul po 2 a porad ta sama chyba :/

Ted jsem stahl ten VirtualDubMod jdu to zkusit.
~ Ghost Dog
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem to zkusil v tom VirtualDubModu a hned jak se to nacitalo mi to hlasilo tohle
AVI: index not found or damaged -- recostructing via file scan.
AVI: invalid chunk detected at 116062342. Enabling aggressive recovery mode.
AVI: Keyframe flag reconstruction was not specified open options and the video stream is not a known keyframe-only type. Seeking in the video stream may be extremely slow.
ani mi to nedovolilo z toho udelat DivX.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

~ Ghost Dog píše:Tak jsem to zkusil v tom VirtualDubModu a hned jak se to nacitalo mi to hlasilo tohle
AVI: index not found or damaged -- recostructing via file scan.
AVI: invalid chunk detected at 116062342. Enabling aggressive recovery mode.
AVI: Keyframe flag reconstruction was not specified open options and the video stream is not a known keyframe-only type. Seeking in the video stream may be extremely slow.
ani mi to nedovolilo z toho udelat DivX.
Takže sem mel pravdu poškozenej soubor....
Stahni znovu a prejmenuj to pri stahovani třeba se to načita s cashe at se to uloži pod jinym nazvem.
~ Ghost Dog
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ok
shifty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shifty »

Mám taky s některými .avi problém..hodím to do tohodle threadu...Párkrát se mi stalo, že když jsem měl nějaký film v .avi, tak po spuštění se vůbec nic nedělo..Ani zvuk, ani obraz, prostě NIC...Používám Radlight, zkoušel jsem to ale aji přes Winamp a WMP, ale pořád nic...Mám poslední verzi codecpacku All-in-one, takže kodekem to podle mě nebude...Setkali ste se někdo s něčím podobným? THX..
MB: DFI LanParty UT NF4 Ultra - D; CPU: AMD Athlon 64 3000+ Venice@2502MHz: 278x9; 1.6V (Scythe Ninja); VGA: Sapphire X800GTO2 @540/640;16 (Zalman VF700 AlCu); RAM: A - DATA Vitesta 2*512MB DDR (508MHz; 2,5-3-3-5); HDD: Hitachi 80GB SATA2; SOUND: Creative Audigy LS; PSU: Enermax Liberty 500W; CASE: Coolermaster Centurion 5 CAC T05; DVD-RW: LG GSA - 4082B; FAN CONTROL: Thermaltake Hardcano 13; REPRO: Genius SW 5.1 HT; MOUSE: Logitech MX 510
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

shiftyP píše:Mám taky s některými .avi problém..hodím to do tohodle threadu...Párkrát se mi stalo, že když jsem měl nějaký film v .avi, tak po spuštění se vůbec nic nedělo..Ani zvuk, ani obraz, prostě NIC...Používám Radlight, zkoušel jsem to ale aji přes Winamp a WMP, ale pořád nic...Mám poslední verzi codecpacku All-in-one, takže kodekem to podle mě nebude...Setkali ste se někdo s něčím podobným? THX..
Záleži jakym kodekem je film, kodovan. avi, muže byt cokoliv. Codek packy typu all in one, jsou na nic.
Zkus načist video do GSspotu a uvidiš. Ale stačí že je poškozen index a už jedine bud Divfixrepair, nebo podobny soft. Nekdy lze načist taky do Virtualdubu.
Pokud film jede a neni nic videt ani slyšet, tak nemáš kodeky.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“